dragosh
Veoma poznat
- Poruka
- 11.827
A šta misliš odakle ga uvoze Hrvati?I zašto je ovolika razlika ako je iz istog izvora?
...pa njih izgleda vise vole

ili imaju manje posrednickih lopina

ili nesto muvaju, ne znam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta misliš odakle ga uvoze Hrvati?I zašto je ovolika razlika ako je iz istog izvora?
...pa njih izgleda vise voleod naske,
Jerry aj sad malo smiri "strasti" i pročitaj ponovno moj post
nisam pitao kolika je cena grijanog četvornog metra stana NEGO koja je cena kubnog metra plina
a to ti nije isto....kapiraš?
ja razumem tebe i mnoge u Srbiji koji nisu srećni ne samo sa ovom vladom već sa ni jednom u proteklih 18 godina...ista stvar i kod nas...ja bi isto najradije da vidim na televiziji kako ČikaSpasoje sa Markovog trga katapultira ovu bandu lopovsku koja je 18 godina pokrala narod, rasprodala i uništila Hrvatsku ..a da ne pričam o još nekim "delicijama" za koje bi isto mogla i (po mojem) morala odgovarati...
al xe8iga živimo na Balkanu
evo, konvertovao sam ove britanske termalne jedinice u kubike i imam rezultat od 0.25 eur po kubiku.
0.25 Euros = 19.216763 Serbian dinars po kubnom metru prirodnog gasa.
cena kubnog metra plina je 44 dinara
ja sam ti to i rekao
nisam pricao kolika je cena grejanja kvadratnog metra stana vec kolika je cena kubnog metra plina
ona je 44 din sto je duplo skuplje nego u hrvatskoj
Тако ће нова цена грејања бити 59,6 динара без ПДВ-а по метру квадратном, а цена појединачне карте у градском превозу износиће 42 динара.
Последњи пут даљинско грејање поскупело је у септембру ове године и то за 7,3 одсто, тако да је износило 47,33 динара по метру квадратном метру.
Stvarno si dosadan.Evo,koliko je bila cena gasa za domaćinstva iliti plina pre sadašnjeg poskupljenja(po metru kubnom i pri određenom pritisku).ko je ovde lud a ko zbunjen a ko normalan?:
http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...мације/36009/Поскупљује+грејање+и+превоз.html
http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...мације/36009/Поскупљује+грејање+и+превоз.html
i da IJopet ponovim
cena grejanja izračunata po broju metra kvadratnih nekog stana NIJE isto kao i cena gasa po potrošenom broju kubika gasa
kako ne kapiraš!?
pa stoga ne možeš da upoređuješ dva podatka koji imaju raličite mjerne jedinice
očito je da se ti ne greješ na gas...ili isti ne plačaš...kad se tako slabo razumeš u materiju
al to je ono šta mene najviše ljuti na ovom balkanu - to da bi svi odjednom hteli biti politički, ekonomski i neznamkakvi eksperti a pitanje jel imaju osnovnu školu...jer koliko se sećam u 5. razredu osnovne se uči o tome što ti ja sad ovde tumačim......da nije tužnobilo bi smešno
PS
srećna Nova godina![]()
Stvarno si dosadan.Evo,koliko je bila cena gasa za domaćinstva iliti plina pre sadašnjeg poskupljenja(po metru kubnom i pri određenom pritisku).
http://www.vesti.rs/exit/Smanjili-jogurt-poskupeli-gas.html
Jerry aj sad malo smiri "strasti" i pročitaj ponovno moj post
nisam pitao kolika je cena grijanog četvornog metra stana NEGO koja je cena kubnog metra plina