I Jokića je ipak sramota da podrži Vučića

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Elita
Poruka
15.385
Pre godinu dana je Jokić podržao Vučića a sada? Nema ga! Ne oglašava se! Dok Nole javno podržava zdravu, normalnu Srbiju!
Kao promotera Expo pljačke predsednik plaća Boltu milione. Što ga Jokić ne promoviše? Oterao ga u krac kad ga je pitao!
Niko vas bre više ne podržava osim Karleuše i Buleta Goncića, jbnog Čame prevaranta!

https://nova.rs/sport/kosarka/aleksandar-vucic-nikola-jokic/

Pre godinu dana je Jokić podržao Vučića a sada? Nema ga! Ne oglašava se!
Nema sta da izjavi, ionako je mutav. Nije se izjasnio ni da li ce igrati za reprezentaciju i Denver u buducnosti a kamoli nesto van kosarke.
Kao promotera Expo pljačke predsednik plaća Boltu milione. Što ga Jokić ne promoviše? Oterao ga u krac kad ga je pitao!
Bolt je jaci brend od njega, mora biti neko ko je poznat u svakoj zemlji

Nema sta da izjavi, ionako je mutav. Nije se izjasnio ni da li ce igrati za reprezentaciju i Denver u buducnosti a kamoli nesto van kosarke.

Bolt, Bolt who?
Jak brend, zaboravili ga pa mora ovaj naš da ga izvlači iz naftalina i da mu napravi tezgu, da zaradi opet neku kintu.

Pre godinu dana je Jokić podržao Vučića a sada? Nema ga! Ne oglašava se! Dok Nole javno podržava zdravu, normalnu Srbiju!
Niko vas bre više ne podržava osim Karleuše i Buleta Goncića, jbnog Čame prevaranta!

Sramota ga ja SADA, ali ga nije bilo sramota kada je preko reklama pozivao decicu u kladionice.

Tolike milione zaradis, a ostanes u glavi alavi seljak. Licno ne planiram da menjam misljenje o njemu, svi znamo sta je radio i to je dovoljno za prezir jer nije morao vec je radio iz zelje.

Sramota ga ja SADA, ali ga nije bilo sramota kada je preko reklama pozivao decicu u kladionice.

Tolike milione zaradis, a ostanes u glavi alavi seljak. Licno ne planiram da menjam misljenje o njemu, svi znamo sta je radio i to je dovoljno za prezir jer nije morao vec je radio iz zelje.
Ovo me zanimalo uvek, sta mislis, da li uopste imas neku predstavu, koliko ta reklama moze njemu biti placena? Koja je to cifra koju on nije zaradio pa da ode dotle da reklamira kladionicu u Srbiji?

"Centriši, Piksi"

Ne mogu blokišu me. 🤣 🤣

Inače Boltu svaka čast, lik je najveći sprinter svih vremena ali nije valjda da su neki toliki idioti i toliko ludi da misle da je on došao da podrži Vučića i Expo ili da je došao zbog simpatija prema njemu, mislim on kao slavni sportista je došao u tu fazu da zarađuje pare čisto od svog imena i reklama , kao i Ronaldinjo recimo i takvi kad dolaze da reklamiraju ili promovišu nešto sigurno da imaju svoju tarifu (koja sigurno nije mala i simbolična) koju opet sigurno ne plaća Vučić i njegovi iz sopstvenog džepa već građani ove zemlje (koji imaju sve osim viška para) i kad je Bolt došao ovde na promociju Expo-a za njega je to potpuno isto kao i da je snimio reklamu za Puma, Adidas, Nike, za Gillette ili za neki tako brend.
Mislim ako Luka Dončić (koji ima ugovor na 200 miliona) može da reklamira onu podrigušu od 100 kinti zašto onda i Jusain Bolt ne bi mogao Expo.

Ne mogu blokišu me. 🤣 🤣
Inače Boltu svaka čast, lik je najveći sprinter svih vremena ali nije valjda da su neki toliki idioti i toliko ludi da misle da je on došao da podrži Vučića i Expo ili da je došao zbog simpatija prema njemu, mislim on kao slavni sportista je došao u tu fazu da zarađuje pare čisto od svog imena i reklama
Upravo tako. Ono, nije više Bolt u svom prajmu i da sad svako zna ko je on čim se pojavi. Bez namere da moja sledeća izjava zvuči rasistički, ali činjenica je da ja, kao i mnogi pripadnici određene rase, imam blagi problem sa prepoznavanjem nekog lika druge rase, ako mi taj nije baš često pred očima. I tako, da nisam baš ovde na forumu saznao da je to on, ladno bi pomislio da je neko od košarkaša iz Partizana il Zvezde.
Ne znam kako stvari stoje sa tim u Džamajku, ali u SAD je malo sramota da neki selebritiji snime reklamu za lokalno tržište jer ih onda svi gledaju u fazonu "vidi ga, ovaj puko (finansijski)". Snimanje reklama za ostatk sveta je već druga stvar, sve jedno dal to rade zbog para ili ko ovi naši sportisti, zbog, eto... ne znam, drugarski.

Jokic nekidan bio kod Kusturice...
A Kusturica je kontra litijuma, Expoa i slicnih projekata za pranje para...

...

Jokic nekidan bio kod Kusturice...
A Kusturica je kontra litijuma, Expoa i slicnih projekata za pranje para...
Iz gore navedene zavrzlame, a prostom dedukcijom, dolazimo, primenom analogije, do rezultata da je g.Jokić kontra...?
Molim prisutne obožavaoce lika i djela precednika nam našeg, da mi pomognu u dolaženju do adekvatnog odgovora.

Čime si ti to zaslužio da za uspešne ljude govoriš da su mutavi, neuspešni i slično samo zato jer se nisu prodali kao neki?

Уопште ми није јасан Гонцић! Ту смо негде исписници, чак сам га и веома давно упознао на некој журки, био је потпуно нормалан момак, мада је већ био познат глумац, пошто глуми од детињства. Имао је веома добре улоге у веома дугој каријери, али од како је уз секту и глума му је постала "шмира".

Slažem se.. ko je jednom podržao hulju nema više nazad

Уопште ми није јасан Гонцић! Ту смо негде исписници, чак сам га и веома давно упознао на некој журки, био је потпуно нормалан момак, мада је већ био познат глумац, пошто глуми од детињства. Имао је веома добре улоге у веома дугој каријери, али од како је уз секту и глума му је постала "шмира".
Taj degenerik uvek glumi nekog smrada, prevaranta, lopinu tj samog sebe.
Seti se kad je Paji ukrao brod u Kamiondžijama!

Cuj blente svi znamo sta je radio?
Snimao reklame za kladionice i to mu je strasan greh,ajde bezi tamo glupane...kakvih laznih moralista ima.
Eno i Pesic na kraju snimio reklamu...

Back