pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.895
Mislim da nisam pitala nista neumesno
.... ali da je kul, to stoji 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pikax:Sto si presla na " harmoniku " ?
elvin:Lizo,moram da priznam da sam te prerano stavio na ignore,sad tek uviđam da si kul,super kul...
Liza je isuviše super kul da bi ti odgovorilia...
Ne kul,Liza je super-kul...
Znala sam da je neka potresna prica u pitanju , tzv. trauma iz detinjstva..Liza Dennis:Duga je to i potresna prica!Ali, 'armuniku, volim jer ima tastere kao Mokranjcev klavir! Svaki put kad je do'vatim, kroz mene prodje onaj isti osecaj kada sam se borila junacki da udaram po klaviru, dok me uciteljica vukla. A i kada sviram 'armuniku sve komsinice dodju da igraju kolo. Kako je razvucem, uf...a ove ribe, cupkaju li, cupkaju! E, jos za uciteljicu da ti kazem. Cula ona da ja sviram 'armuniku. Kako i ne bi cula, kada sam najpoznatija, posle Bata Kande i Radmile Zivkovic! Elem, ona mi kaze: "Lizo, sedi dok sviras, a ja ne mogu da sedim, pa stojim". Vise o tome imas u mom "(auto) Zitiju", pa procitaj na tenane! I nemoj da places. Nije to strasno. 8-)
Elvin:Šta ću kad si super-kul...![]()
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:slihtaro..
samo joj se cepis..jos samo da joj se klanjas fali
a..mozda i hoces?![]()
Da..da.. neobjasnjivoElvin:Pa.šta ću kad je super-kul...
Pikax će ti reći,to je prosto neobjašnjivo...![]()
Liza Dennis:He, he ne da se Liza za saku "komplimenata"! 8-)
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:ma znam ja,nikad se ne das.. tako treba![]()
Elvin:Idem da spavam,verovatno ću sanjati našu Lizu,zato što je super-kul...![]()
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:odoh i ja..laku noc lizo..
vidimo se ovih dana![]()
A,ne,ne ipak si ti super-kul...Liza Dennis:Sigurno! Samo pazi da se ne ulepis! 8-)
?:ma mrzim te...vidim tu harizmu....idem da radim neki obichan posao