I ja bih da budem sekretarica...

Samo nam nije objasnio sta se sve ubraja u to "sve i svasta" sto doticna Marija radi i sa kim je sve spavala na trosedu u Skupstini z:D :hahaha:

Znaci culi ste narode iz usta Konstantinovica - sekretarica radi , sve radnje z:D

Posto si u naslovu teme naglasio da bi i ti hteo da budes sekretarica,je l' to znaci da si spreman da te bludne radnje koje navodis upraznjavas sa ekipom iz DS-a na celu sa Botom?E moj Tihi, na niske grane si pao.

Па нека их опет гласају!!!:dash::dash::dash:
Кад већ много лако и још лепше живе!!!!:dash::dash::dash:
П.С.
Сад ће неко од њих да нам да неки "сувисли разлог и оправдање" за овај случај!!!:dash::dash::dash:

razlog za ovoliku lovu se zna.
odaklem bese ono dolazu drobnjaci
izgleda da je iz isto pleme ko i tadicevi pivljani.

DSS drzi stari DIF i bazene na Kosutnjaku...cula sam da planiraju da izdaju neki (njima namesteni) prostor za neke silne pare...koje ce da zadrze za sebe, jer ce da prijave neku sicu...uzas:roll:

Nemo' da pričaš...poštenjačine iz DSS-a lopovi k'o svi drugi....uuuu hebote:eek::sad2:

Reko' ja već da su svi isti a i kako bi se zapošljavale onilike kupačice leševa , pristalice, izbeglice, sekretarice ili kako ih već sve ne nazivaju :hahaha:

Skandal: SEKRETARICI DS 1.755.550 DINARA!

Sekretarica poslaničkog kluba DS-a Marija Drobnjak dobila 1.755.500 dinara kao nadoknadu za rad u Republičkoj izbornoj komisiji u 2008, „tadićevci" kažu da je „zaslužila svaki dinar"!

image.jpg

I ja bih da budem sekretarica... Nada Kolundžija sa demokratama

Izveštaj o prošlogodišnjim zaradama Republičke izborne komisije (RIK) otkrio je pravi skandal u režiji vladajuće DS. Marija Drobnjak, sekretarica poslaničkog kluba DS, dobila je 1.755.500 dinara (više od 20.000 evra po prošlogodišnjem kursu) na ime „nadoknade" za rad u RIK-u, otkriva Press!

Ime Marije Drobnjak nalazi se na spisku „saradnika Republičke izborne komisije", a ova, verovatno najplaćenija sekretarica u Srbiji, nije želela da čitaocima Pressa objasni zašto je dobila ovoliki novac. Kada je saslušala pitanje Pressa, Marija Drobnjak je rekla:
- Je l' sad ja nešto treba da prokomentarišem? (Pauza) U gužvi sam... Zovite za pet minuta - rekla je Drobnjakova i prekinula vezu, a potom i isključila telefon.

Kolundžija: Nisam upućena

Šef poslaničkog kluba DS-a Nada Kolundžija ne može da govori o tome zašto je Marija Drobnjak dobila ovoliko novca jer „nije upućena u to".
- Ne mogu ništa da vam kažem jer ne znam po kom osnovu se obračunavaju nadoknade za rad u RIK-u. Ne znam ni koliko je u tu sumu uračunato radnih sati, dana, noći - kaže za Press Kolundžija.
Na pitanje može li da kaže da li je suma od 1,75 miliona primerna za sekretaricu u njenom poslaničkom klubu, Kolundžija kaže da ni to ne može da proceni jer ne zna kriterijume za određivanje nadoknada.
- Administrativni odbor će razmatrati i troškove RIK-a. Tada ćemo znati i da li je ova isplaćena suma racionalna - kaže Kolundžija.

Međutim, poslanik DS-a i predsednik Administrativnog odbora Nenad Konstantinović kaže da je Marija Drobnjak zaslužila svaki od 1,75 miliona dinara koje je dobila za prošlogodišnji rad u RIK-u!
- Tačno je da je Marija Drobnjak već dve, tri godine sekretarica u našem poslaničkom klubu, i ona je jedna od petoro službenika RIK-a koji su najviše radili prošle godine! Nije to nikakva zloupotreba, nije Marija sama tražila da radi u RIK, već ih je sekretar Skupštine (u to vreme Marko Danilović, prim. aut) izabrao da to rade. Ona je radila i dan i noć od decembra 2007, kada su raspisani predsednički izbori, pa sve do juna 2008, kada je RIK završio parlamentarne izbore! Marija je u vreme izbora sedela po 24 sata u kancelariji RIK-a, radila sve i svašta, svaki papir u RIK-u je prošao kroz njene ruke. Čak je i spavala na trosedu u Skupštini - kaže za Press Konstantinović.

Marija i posmatrač u Rumuniji

Koliko je Marija Drobnjak radila za RIK pokazuje i podatak do koga je došao Press - da je ona bila i član delegacije srpskog RIK-a koja je posmatrala parlamentarne izbore u Rumuniji 30. novembra 2008. godine!
Konstantinović tvrdi i da je Mariju Drobnjak u poslanički klub DS-a „rasporedio sekretar parlamenta", da je njena plata oko 16.000 dinara i da je ranije radila i u drugim poslaničkim grupama u parlamentu.
- A cifra je toliko velika, kao i kod mnogih drugih članova i saradnika RIK-a, jer je 2008. bila izborna godina. Ove godine troškovi će biti tri puta manji - rekao je Konstantinović.

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=57911&sectionId=37

------------------

Sta da vam kazem narode ... I ja bih da budem sekretarica u DS-u z:D

Pitam se samo koliko dobija kafe kuvarica. Ne sigurno manje od milion :worth:

A tek baba sera? Usled prirode svog radnog mesta i stresnog zanimanja kojeg obavlja i benificiranog radnog staza sigurno ne manje od milion i po z:D
ili mozda?
Tihi, bolje budi Zeljka Radeta, vise se isplati.
ili mozda?

Prema ovim podacima, na plate članova RIK-a i njihove zamenike (ukupno 36), među kojima su uglavnom stranački funkcioneri koji su istovremeno bar na još jednoj državnoj funkciji, potrošeno je 77.235.912,82 dinara. Svako od njih primio je više od dva miliona dinara prošle godine! Preostalih 105.385.443 dinara podelilo je 496 saradnika RIK-a koji su učestvovali u radu komisije i sprovođenju predsedničkih i parlamentarnih izbora.

Najviše naprednjaku

Predsednik RIK-a i sudija Vrhovnog suda Srbije Sonja Brkić prošle godine inkasirala je 2.673.584 dinara. Ona je juče odbijala brojne pozive Pressa, tako da nismo dobili komentar o ovim visokim iznosima, kao ni podatak da li i koliku platu prima kao sudija VSS. Rekorder po primanjima u RIK-u je njen zamenik Dejan Đurđević sa 2.718.152 dinara. Đurđević je nekada bio član SRS-a, a sada je u stranci Tomislava Nikolića.

Računica Pressa pokazala je da su najviše novca podigli članovi RIK iz SRS-a i DS-a, po dvadesetak miliona dinara. Među onima koji su u RIK-u dobijali novac su i Biljana Krasić, supruga poslanika SRS-a Zorana Krasića, ali i Željka Radeta, sestra poslanice SRS-a Vjerice Radete. Kako su njih dve dobile po dva miliona dinara, plus milion i po, koliko su u Skupštini zaradili Zoran Krasić i Vjerica Radeta, vidi se da se ovaj „porodično-parlamentarni biznis" veoma isplati. Ni Krasić ni Radeta nisu hteli da komentarišu ove slučajeve, niti iznose.

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=57629&sectionId=37

dakle, mozes da budes sekretarica u ds-u, sestra vjerice radete ili krasicev pasenog, pa biraj, sve je isplativo :ok:

Back