I grobovi naši boriće se protiv ustaša! Vučić odlučan: Ako ubiju mene, ostaju moj brat, sin, ćerka..

A sta je tebi licno uradio pa bi ga strpao u zatvor gladan si a

Ako hoćeš konkretno, to što krije ubicu sa autoputa je verovatno nešto što bi ga najbrže i najdirektnije odvelo u zatvor.

Zato ga svi i ucenjuju sa ta dva minuta i Slina Stefanović i Dixi čak i Palma kad mu je prigustilo potegao je taj argument.

Vučić se neverovatno izložio da spasi Babića i da pokaže svima da lojalne može da spasi svakog greha a one druge...

Lepo ja kažem da Vučić radi za zapad i da je doveden na vlast da završi posao oko kosova jer po mišljenju zapada jedino če on moći da ispegla i da spinuje jer je majstor laži i spina...samo glumi da je za rusiju zbog biračkog tela i glasova današnja izjava američkog ambasadora hila to potvrđuje nešto u zadnje vreme ga često ima na pinku
Hil je rekao da SAD i zapadni saveznici računaju na predsednika Aleksandra Vučića kao dobrog partnera.

„Mi računamo na njega kao dobrog partnera, on i njegova vlada su dobri partneri u ovom procesu oko Kosova. I nadamo se da će se tako nastaviti. To je veoma pozitivno“, rekao je ambasador SAD.

Bombardovana bila srbija i mogo si narod da navuces da je milosevic kriv a vucica zasto ulica rulja da skida.Dize penzije daje lovu srbija cveta i da ga rusis.Samo lud covek moze da istripuje da ce biti 5 oktober.
Nije ni sve u novcu, Ana. Evo ovaj slucaj iz Ribnikara to potvdjuje.

Zato treba naci balans izmedju materijalnih i moralnih (duhovnih) vrednosti, ali naravno da resenje sigurno nije nasilna smena vlasti na ulicama (sto opet pak, nije isto sto i 5. oktobar jer to su bili pokradeni izbori neposredno pre toga da su cak i radiklali tadasnji to potvrdili tj. pobedu Kostunice).

Ako hoćeš konkretno, to što krije ubicu sa autoputa je verovatno nešto što bi ga najbrže i najdirektnije odvelo u zatvor.

Zato ga svi i ucenjuju sa ta dva minuta i Slina Stefanović i Dixi čak i Palma kad mu je prigustilo potegao je taj argument.

Vučić se neverovatno izložio da spasi Babića i da pokaže svima da lojalne može da spasi svakog greha a one druge...
ja mislim da si ti pobrkao loncice

babic je ucenio vucica jer su se talili, velike pare su u pitanju - ako lezim ja, lezaces i ti, vadi me

Хеботе...луд човек.

Јбт..то је само функција. Данас су једни, сутра други, у следећем мандату трећи и тако у круг.

Није то борба на живот и смрт.

Барем за нормалне људе.
razmisli onda, a zasto je za njega borba na zivot i smrt?

zamisli samo da babic i sudija moraju u zatvor, i da za ublazenej kazne saradjuju sa istragom i otpevaju sve, jer za njih zatvor nije opcija:

babic da se talio sa vucicem uzimajuci proviziju na ravne casti, jer kroz koridore su prosle ogromne pare, a sudija da navede tacno po cijem nalogu je zazmurio na dokaz koji postoji, i da se tako klupko odmota... vucic bi onda priznao da je patoloski lazov i da nikada nije ni video snimak, ali u svojstvu optuzenog, a ne predsednika

Back