I don't care...

da li se vodite za ovim u ljubavno seksualnom životu...?

Ne. Zato što mi je bitno i važno šta ljudi misle i osećaju, koji su meni kroz život važni i bitni. Da me nije briga, znala bih da sam Robot. Ako ti neko kroz Život znači, normalno je da ti je stalo. I da se ne ponašaš u tom stilu "Baš me briga" . Ako se ponašaš, znači da ne voliš. I samo to je Istina.

Ne. Zato što mi je bitno i važno šta ljudi misle i osećaju, koji su meni kroz život važni i bitni. Da me nije briga, znala bih da sam Robot. Ako ti neko kroz Život znači, normalno je da ti je stalo. I da se ne ponašaš u tom stilu "Baš me briga" . Ako se ponašaš, znači da ne voliš. I samo to je Istina.

oćeš da kaeš da ti je važno šta ti misle mama i tata po pitanju tebe i momka...?
zar ne beše ovde priče da vas ne interesuje tuđe mišljenje po pitanju odabira partnera, tvog odnosa sa njim i slično...?
svi ste na sav glas trubili o tome...
a sad odjednom "važno mi je šta ljudi misle i osećaju, koji su meni kroz život važni i bitni"...:I

I don't care

250px-Master_Padlock.jpg

Izvini shto ti drmam mehuritj, koje si ti godishte?

pa moze se reci ,jer sam rano znao sta hocu i sta trazim ,druge su bile samo nuzno zlo -"prelazno resenje", tako da i kad sam bio na vrhuncu neke veze uvek sam govorio sebi - ma to je samo "prelazno resenje" nemas razloga da se lozis, i zato posle kad bi pucalo uvek sam se doceko na noge...:)

Back