I dok mi čekamo beli šengen...

Чекај, је л' човек нешто измислио, слагао?
Није!
Је л' написао да нам бели шенген не треба?
Није!

Шта је написао?
''Док чекамо бели шенген...'' ---временска одредница;)
Дакле, где је погрешио?

Свето, друга ствар је то што сте ви јако осетљиви на истину, горку истину, да ваша Европа која вас ''толико воли'' никако да вам скине визе.

ovo zutaci nikako da ukapiraju

Crna Gora jedina zemlja regiona čijim je građanima Rusija ukinula vizeNebojša Redžić
Podgorica
27/09/2008

Podgorica2.jpg
U istoj sedmici kada je pozvana da pristupi Jadranskoj povelji, što je korak ka približavanju NATO-u, Crna Gora je postala jedina zemlja regiona čijim je građanima Rusija ukinula vize.

Sve mogu da razumem, ali da su Milu ukinuli vize pre nego nama:think:

Zapadna Evropa voli Srbiju kao i ostale klosarske i gologuzanske zemlje, razne Sudane, Albanije i Mijanmare - iskljucivo iz daleka.

Ja prosto ne znam dal' njima niko nije objasnio tekovine naseg velikog oktobra i misao i delo Zorana Djindjica, nase trijumfe nad mracnim snagama iz SRS i sve druge zasluge na braniku demokracije, al' je cinjenica da nas i dalje tretiraju, zele i vole kao i neku Burkinu Faso, a nase napredne politicare podhebavaju i prepisavaju ko stigne, od litvanskih komesara za rude i gubljenje vremena do finskih politicara skartiranih zbog seksualnih sklonosti prema kucnim ljubimcima i poslatih na ispasu u EU.

To su strasne stvari.

Šta se pa tebi dogodilo,da nisi pomešao čajeve ko Jezdimir u Boljem životu?!:manikir:

Crna Gora jedina zemlja regiona čijim je građanima Rusija ukinula vizeNebojša Redžić
Podgorica
27/09/2008

Podgorica2.jpg
U istoj sedmici kada je pozvana da pristupi Jadranskoj povelji, što je korak ka približavanju NATO-u, Crna Gora je postala jedina zemlja regiona čijim je građanima Rusija ukinula vize.

Sve mogu da razumem, ali da su Milu ukinuli vize pre nego nama:think:

ukinuli dukljanima natovskim :shokantno: :lol:

Back