I dalje nas zanima... kako se osećate trenutno?.. :)

Ovako
3475455770.gif.pagespeed.ce.6UiHighDmn.gif

Onako.Ni lose ni dobro,mada vise vuce ka losem.Doslo neko bratovo drustvo na rostilj,a ja nikako da se oslobodim.A prijatni decaci i vidi se dobri.Medjutim rade svaki dan zajedno sa bratom i imaju neke teme s posla i non stop pricaju o tome . Ja nikako da uhvatim neku za glavu.Vecinom hvatam za rep.I sad sam se vec malo smorio i bezvezno osetio nelagodno(stari osecaj),pa tako malo na trenutak smugnem,pa se vratim(sto je pomalo i novitet).A cujem po glasu dosao i tu komsija koji mi bas i ne prija i nikad nije,a i ja njemu nisam.Mada smo u zadnje vreme solidno,valjda odrastao.Sta tek mu je cetrdeset dve-tri.Medjutim tu je jedan izuzetan decko.Njabolji prijatelj mog brata.Jedan od boljih koje znam.Sada mi je malo pomogao.Bas dobar decko.Ipak je zanimljivo.I jos malo druzenja,pa iako je malo saroliko.

Poslednja izmena:
smuseno, oljutila me papricica i sada varim hranu ...

- - - - - - - - - -

..kad pre/

I ja se pitam:hahaha:. Ma znao sam od prvog dana, da sam se zaposlio da ta priča neće dugo trajati jer oni iz Osiguranja traže da se zivka rodbina, prijatelji, poznanici, da im se nudi osiguranje,a ja to nisam hteo tako. Mene je zapravo prešao moj šef. Na prvom razogoru za posao pitao sam ga " Jel treba kod vas da se ima neki spisak prijatelja, poznanika, što su mi tražili u drugim osiguranjima " On mi je ogovorio " Ne, ne, naravno da netreba, od mene neko lično to da traži, ja mu nikad nebi dao " Prvi dan kad sam se zaposlio odmah su mi tražili spisak prijatelja, za koji mi je šef rekao da netreba da se da:dash:. Takodje od prvog dana mi nije bilo jasno, kad odem u firmu "E, šta ja zaprvavo treba da radim ???? "
To u osiguranju i nije loš posao-nadješ im 2-3 ugovora mesečno (ljudi koji će to potpisati) i to ti je zapravo jedini posao. Dodješ kad hoćeš u firmu, budeš koliko hoćeš, jedino što ti malo bude neprijatno dok slušaš direktora ponedeljkom i četvrtkom dok se dere i blamira druge ljude. Tu je problem kako naći ta dva tri ugovora mesečno. "Kako ja da nadjem dve tri "životinje" koje će nasesti da njima svakog meseca uplaćuju minimum 25.evra u narednih 10 ili 25.godina ????"

Back