И дакле Коштунице?

Kostunica je Kosovo izgubio kao sto ga je i Milosevic izgubio - iskljucivo prica za njihove politicke protivnike. Problem raseljavanja postoji vekovima, problem siptarske iredente od pre drugog rata. Milosevic je, ako se ne secate, pokusavao da resi problem koji je bio ogroman i verovatno neresiv jos te 1988.

Simptomaticno je da je Srbima najkrivlji onaj ko problem prepoznaje i pokusava, makar i traljavo, da ga resi, dok su oni koji pred njim zabijaju glavu u pesak sasvim OK.

Za kraj, evo jedna afirmativna fotka naseg premijera.

849.jpg

Razumem da se sa nekim ne slazes politicki, razumem da neko koristi slilke humoristickog sadrzaja da bi naglasio ili pojacao poentu svog posta....ali nikako ne mogu da razumem koja je to strast da se gubi vreme sa fotomontazama i da se onda one objavljuju?!? Sta to znaci? Sad ako se postavi fotomontaza Kostunice, njegov nacin vodjenja politike je gori? Neko drugi je bolji? Koliki to nedostatak argumenata i objektivne kritike mora da bude prisutan da bi se posegnulo za takvim infantilnim sredstvima?

P.S. pitanje je retoricko...

tuga brate tuga :(

tadic & kostunica & djindjic su deltvorniji u unistavanju srpske vojske od NATO pakta :(

za 78 dana bombardovanja NATO zlikovaca izgubili smo nekih 50 oklopnih vozila i jedno 500 vojnika.
Изгубљено је мање оклопних возила, али више војника.

za 8 godina vladavine djindjica & tadica & kostunice izgubili smo 60.000 vojnika , preko 500 tenkova, par miliona nagaznih protivpesadijskih i protivoklopnih mina kao i 10.000 raketa Strela 2M :( :( :(

tuga :( :( :(
Никакви војници нису изгубљени, већ је бројно стање смањено.

Куцај нам Ацо мало о издајничкој улози СРС у Црној Гори, тј. шта СРС подружница у ЦГ ради!

...Чим НАТО и Европа схвате да нису победили у хладном рату, напротив, да је рат одавно изгубљен и да се предају Русима....
Што је боље него Кинезима...
А ха ха ха. Па та иста Русија ће овим темпом бити прогутана од стране Кинеза, поготово далеки исток Русије где се Кинези шире као незаустављива куга.

Види... 2000 године: 85,000 војника 750 тенкова. 2008: 24,000 војника, 250 тенкова.
Број војника варира између 29 и 38 000.
Тенкова имамо тренутно у оперативној употреби 212 М-84(А) и 20-так у резерви.

Јесте, с Т-55 ћемо освајати (који су исечени с Т-34, она фамозна цифра коју си спомињао).
laughing002.gif

Млохави је крив што Срби жале за Титом...
По уставу из 1974 имала си море, сада га немаш...
(ма колико тај устав био лош)
laughing013.gif
laughing013.gif
laughing013.gif

Чита, вести "Снаге Европске Уније неће трпети паралелне Српске институције на северу косова и неће дозволити цепање граница!"
Наравно Косовских граница, а не Српских, то може да се цепа...

Па да видим Коштунице шта ћеш да радиш?
Твој начелник генералштаба данас изјави да нећемо да интервенишемо на Косову
"Војска служи за заштиту од агресије, а на Косову нема војне агресије".
Нема. Само има странаца који ће тенковима растерати легалне Српске институције на Косову...

Где ти је коштунице она кур*евитост када си тврдио да ће Косово остати део Србије? Шта ћеш да урадиш? Да поведеш протестну шетњу као 2004 када су гореле цркве, а да оно мачло јада од војсе држиш по касарнама?

Не. нећеш ни да шеташ. Твој "акциони план" састоји се од опасног љућења на све који прознају Косово. И то је све.
Понош се излупо...каже нема војне угрожености за Србију, па шта је КиМ..него окупирана и војно угрожена Србија...какав болид...

Ma nije tuga već k a t a s t r o f a.

Godinama, decenijama je najveća čast roditeljima bila da im sin stasa za vojsku. Ponos i dika.
Godinama i decenijama je važilo nepisano pravilo da mladić tek kad odsluži vojsku - je postao čovek. Stasao, sazreo.
I na to se udarilo. Na tradiciju, ponos, čast.....ljubav prema otađžbini, na crkvu... Sve svetinje su urnisane,naš identitet, svesno, namerno. Kao u doba Tita, komunizma. Pa se čudimo šta se sve dešava.

Hoces da kazes da bi svakom roditelju bila cast da mu sin pogine za domovinu. Cisto sumnjam. Ne mesaj babe i zabe.
Koliko ja znam, svako moze da bira da li ce sluziti vojsku sa puskom u ruci ili civilno. Mislim da ima vise koristi da mladici rade po bolnicama, starackim i decjim domovima, nego da dangube po kasarnama. Ratovi se ne dobijaju pucajuci iz puske, izgleda da te o tome nisu obavestili.

Hoces da kazes da bi svakom roditelju bila cast da mu sin pogine za domovinu. Cisto sumnjam. Ne mesaj babe i zabe.
Koliko ja znam, svako moze da bira da li ce sluziti vojsku sa puskom u ruci ili civilno. Mislim da ima vise koristi da mladici rade po bolnicama, starackim i decjim domovima, nego da dangube po kasarnama. Ratovi se ne dobijaju pucajuci iz puske, izgleda da te o tome nisu obavestili.
BRAVO !!! Zbog takvih kao što si ti, vojska nam i ne treba....šta će nam?!
Da mi to sve lepo raspustimo, porušimo kasarne i tu izgradimo stambene blokove, tržne centre...

Od 45-e do 90-e nije bilo ratova. Čast i ponos roditeljima je bilo kad im sin stasa za vojnika, kad mu se dođe na vojničku zakletvu. A tada se svaki vojnik zaklinjao da će dati život za otađžbinu - ako treba. Još veća čast je bila kad im sin ode na Vojnu Akademiju, odabere poziv oficira. Ja sam vojsku služio 82/83 bio graničar na Prokletijama(moja karaula do karaule Košare) i znam kako su me zbog toga poštovali i vojska i civili, kako sam se osećao ponosno (a tamo sam više puta mogao da poginem). I 99-e opet bio na Kosovu.

SM je upropastio vojsku svojim besmislenim komandovanjem.Pođi-vrati se. Ono što je moglo lako i brzo vojno da se uradi, on je sprečio.

A takvi kao ti ste i na delu dokrajčili vojsku....mi je i nemamo....osim na papiru. Ne plaši se, ratova više neće ni biti. I da hoćemo, nemamo čime da ratujemo. Uz to ste ubili i ljubav prema domovini, čast, dostojanstvo, ponos, kičmu... Blagodeti moderne 'demokratije'. Sad je red i da dokrajčite Crkvu. Šta će nam? Ne treba nam vera, duhovni vođa-patrijarh. Ne treba nam nikakav identitet. Pa mi smo Evropa.

p.s. Stvarno me nisu obavestili da se ratovi ne dobijaju pucajući iz puške.
Ko bi rekao da se danas dobijaju humanitarnim radom u staračkim domovima i dečjim obdaništima.

Понош се излупо...каже нема војне угрожености за Србију, па шта је КиМ..него окупирана и војно угрожена Србија...какав болид...

Па само да те подсетим исто као Србија 1941...
"Сарађујемо са КФОР-ом"- "Сарађујемо са Немцима"...

BRAVO !!! Zbog takvih kao što si ti, vojska nam i ne treba....šta će nam?!
Da mi to sve lepo raspustimo, porušimo kasarne i tu izgradimo stambene blokove, tržne centre...

Od 45-e do 90-e nije bilo ratova. Čast i ponos roditeljima je bilo kad im sin stasa za vojnika, kad mu se dođe na vojničku zakletvu. A tada se svaki vojnik zaklinjao da će dati život za otađžbinu - ako treba. Još veća čast je bila kad im sin ode na Vojnu Akademiju, odabere poziv oficira. Ja sam vojsku služio 82/83 bio graničar na Prokletijama(moja karaula do karaule Košare) i znam kako su me zbog toga poštovali i vojska i civili, kako sam se osećao ponosno (a tamo sam više puta mogao da poginem). I 99-e opet bio na Kosovu.

SM je upropastio vojsku svojim besmislenim komandovanjem.Pođi-vrati se. Ono što je moglo lako i brzo vojno da se uradi, on je sprečio.

A takvi kao ti ste i na delu dokrajčili vojsku....mi je i nemamo....osim na papiru. Ne plaši se, ratova više neće ni biti. I da hoćemo, nemamo čime da ratujemo. Uz to ste ubili i ljubav prema domovini, čast, dostojanstvo, ponos, kičmu... Blagodeti moderne 'demokratije'. Sad je red i da dokrajčite Crkvu. Šta će nam? Ne treba nam vera, duhovni vođa-patrijarh. Ne treba nam nikakav identitet. Pa mi smo Evropa.

p.s. Stvarno me nisu obavestili da se ratovi ne dobijaju pucajući iz puške.
Ko bi rekao da se danas dobijaju humanitarnim radom u staračkim domovima i dečjim obdaništima.

Ratove dobijaju oni koji imaju nuklearne bombe, mocne avione, mornaricu ili mocne saveznike, koji ce da im pomognu AKO i KAD to odgovara njihovim interesima, a ne iz ljubavi. Ko nam je kriv sto nismo dali Amerima baze i drzali se njih, nego mlatili praznu slamu i durili se kao Kalimero, vicuci da je to nepravda.
Koliko ja znam, vecina drzava ima profesionalnu vojsku, a postoje i drzave bez vojske.
Sta ces ti sa svojom puskicom, kad ti Ameri roknu bombu? To smo vec probali, zar ne?
Treba biti vest politicar, a ne lupati se u grudi junacke dok ne udaris glavom o zid, a onda podviti rep. Pa, bravar Tito je za dr Sovu bio Ajnstajn, znao je da iskoristi i Zapad, i Istok, i nesvrstane. I dokle ce on da izigrava svemoguceg, zar ga nisu obavestili da je izgubio biracko telo!
A dok crkvom vladaju Amfilohije, Pahomije, Artemije, mozemo i bez nje, hvala lepo.

Ratove dobijaju oni koji imaju nuklearne bombe, mocne avione, mornaricu ili mocne saveznike, koji ce da im pomognu AKO i KAD to odgovara njihovim interesima, a ne iz ljubavi. Ko nam je kriv sto nismo dali Amerima baze i drzali se njih, nego mlatili praznu slamu i durili se kao Kalimero, vicuci da je to nepravda.
Koliko ja znam, vecina drzava ima profesionalnu vojsku, a postoje i drzave bez vojske.
Sta ces ti sa svojom puskicom, kad ti Ameri roknu bombu? To smo vec probali, zar ne?
Treba biti vest politicar, a ne lupati se u grudi junacke dok ne udaris glavom o zid, a onda podviti rep. Pa, bravar Tito je za dr Sovu bio Ajnstajn, znao je da iskoristi i Zapad, i Istok, i nesvrstane. I dokle ce on da izigrava svemoguceg, zar ga nisu obavestili da je izgubio biracko telo!
A dok crkvom vladaju Amfilohije, Pahomije, Artemije, mozemo i bez nje, hvala lepo.
Да, да, "одлично" им иде у Авганистану, Ирак је друга прича јер је Ирачанима приоритет међусобно убијање, да је другачије, било би језиво.

Dugo je na sceni vladavina ogoljene sile.
Danas se mnogo više vode neki drugi ratovi od onih klasičnih. Vode se ekonomski ratovi. Bitno je da 'sila' u određenoj zemlji nađe pogodne face koje će odraditi posao za njih....ekonomski upropastiti zemlju, dovesti je u zavisnički odnos od strane 'sile', isprati mozak građana te zemlje, srušiti svest o svim kriterijumima vrednosti..... Jednostavno rečeno....'okrenuti zemlju naopačke'. Kada podanici odrade taj posao, 'sila' posle može da radi kako joj je volja....da te hebe u zdrav mozak.

Bravar je dokaz da đžaba ovoj zemlji što je vode fakultetski obrazovani .. sve doktori nauka. Deficitarna zanimanja su najpotrebnija.... eto bravari na primer.
Pa kako ih je Vijetnam razguzio onda.
E sad će 'demokrate' da te razapnu. Pa USA je najveća sila, bre. Ko njoj može da stane na put? Zar nije valjda obrnuto.....Vijetnam je nahebao jer nije slušao USA školu demokratije.
Да, да, "одлично" им иде у Авганистану, Ирак је друга прича јер је Ирачанима приоритет међусобно убијање, да је другачије, било би језиво.
Bilo bi ono iz Torenteovog posta.....razguz II

nekada je tako bilo danas su neki roditelji ponosni ako im je sin *****, narkoman, dezerter i tako dalje.

demokrate su unistile sve sto je valjalo u srpskom narodu.

Back