M-1980
Iskusan
- Poruka
- 6.821
ah..da i ja mrzim cutanje....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nekad je bolje prećutati (uvek ti ostaje da kažeš što si hteo, a kad kažeš nešto, reko si...)
što kaže naš narod, ćutanje je zlato
ali ćutanje kao teranje inata zna jako da iritira
pitaš nešto, on ćuti - podjebavanje
Dobro je zaćutati da ne bi bilo izrečeno nešto zbog čega bi se pokajali..ili da nekog ne povredimo u ljutnji....
A za ovo drugo sam mislila kada sam rekla da je agresija, i to ne tolerišem, niti radim bilo kome.
Da l' je to neki moj ego trip ili samo trip il' šta,al zaista sam alergična na ćutnju kao odgovor - to mi je nekako krajnji izraz nepoštovanja,zaledim se od toga - brrrr...da ne bude zabune, ne mislim samo na m-ž odnose ,nego uopšte ...nek kaže bilo šta - psovku ,nešto kratko ili "ne mogu da objašnjavam" ... ma ,jednostavno, ne razumem taj način -ako neko mož' da mi objasni u čemu je trik ... sa samom ćutnjon i-ili sa mojom alergijom na istu
![]()
e pa slatka moracesh da navedesh konkretan primer tog nekog koji je zacutao, znachi da navedesh shta si uradila, rekla, nakon chega je nastupilo cutanje, kao i shta je sve prethodilo tome, ako mislish da dobijesh neko preciznije pojashnjenje, a ako ne, zadovolji se nagadjanjima...
Taj tip ćutanja je agresija - mentalno zlostavljanje, ili emotivna ucena.