[I]case: DECKO MALO VISE KONTROLISE STVARI...[/I]

E pa lepa Nišlijko, ako si još stvarno takva kao na slici, taj dečko ti stvarno nije normalan. Šta bih ja dao da imam prelepu devojku, koji JOŠ uz to želi da se oblači tako kao ti (minići, uske majice...) Ne samo da mi ne bi smetalo, nego bi to i obožavao. :lol: A to što bi drugi tipovi gledali moju devojku, to bi mi samo imponovalo, jer ako svi gledaju u nju to znači da ja imam dobru ribu, a ne oni, i mogu samo da crknu od muke. Posebno ako sam siguran da ti mene voliš, i da nećeš otići sa drugim, što se mene tiče, ne samo da ti ne bih zabranjivao, već bi te na to i nagovarao. 8-) A ako ipak odeš sa drugim, e pa ******, bolji je od mene, ili se nisam potrudio dovoljno da te zadržim, ili prosto nismo bili jedno za drugo. Mislim sigurno mi ne bi bilo drago, ali bih mislio: bar sam je imao...

Generalno, što se tiče određivanja svom voljenom/voljenoj šta sme da nosi nije u redu, ali nekad ćeš pristati na neki mali ustupak, tipa voleo bih da obučeš onu belu haljinu ili tako nešto, lupam. Ili ako jedno ima neki detinjasti trip pa želi da nosi neke smešne stvari, onda ga zamoliti da to ne nosi kada je sa njim/njom. Ali da jedno drugom potpuno određuje šta će, a šta neće nositi, to je već strašno. Treba onda ozbiljno popričati sa voljenim bićem, ne odmah zapretiti raskid, već mu objasniti da i ti imaš svoju ličnost i svoje potrebe i da želiš da on to razume i prihvati. E sad, jedino ako tvrdoglavo neće, to već nije u redu i možda tek onda treba da mu kažeš da ne želiš da budeš sa njim/njom.

Ja nažalost imam obrnut problem - kako da nagovorim devojku da nosi nešto provokativnije i izvan spavaće sobe, i da se ponaša malo slobodnije? Pošto je nekako teoretski ista kategorija, samo obrnuta situacija, verujem da nije offtopic ako pitam devojke kako bih to mogao da postignem? Možda i nije moguće, jer se ona na to navikla odavno i sad to nije moguće promeniti, ali ja se nešto nadam da jeste, makar malo... Help? :confused:

za pocetak, treba da je svesna svog izgleda. da je sigurna u sebe, da zna da ne mora da krije svoje telo. posle toga (sto ce reci- ulij joj samopouzanje), mozes da pocnes od nekog malog pokloncica-dekoltirana uska majica, lupam, pa kao, bas bi ti bilo drago da to obuce "kada budete isli tu i tu.."..itd, treba samo postepeno da posne da se navikava.

Mala evo ti savet jer sam imao istu situaciju a ti razmisli dobro-On je takav jer te sigurno voli i stalo mu je do tebe nemoj to da zaboravis ni na trenutak!Pusti ove klinacke fore da ga kao kuliras jer svaka jaka i duga veza mora da ima obostrana odricanja u velikoj meri.Pa razmisli sto ti se toliko posvetio i stalno je sa tobom,zapamti jednom se voli cisto i iskreno,ne postoji drugi put sve je to laz.Prvo je cisto i iskreno!!!

Back