И-ААА ! ВЛАСТ НАС ОПЕТ НАМАГАРЧИЛА

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
229884_magarac-foto-02-ap_f.jpg

I-A! Vlast nas opet namagarčila, odustali od ukidanja agencija

U predizbornoj kampanji najavljivano je da će biti ukinuto čak sto agencija, da bi se konstituisanjem vlasti taj broj sveo na 60.
Zatim je Ministarstvo finansija i privrede napravilo spisak za ukidanje od samo dvadesetak, da bi na kraju u parlamentu bilo izglasano gašenje samo sedam takvih tela.

287713_4a_origh.jpg

287714_4b_origh.jpg

Kako koga su namagarcili..... ja im nisam nikad ni verovao Вучић :"Борићемо се против политичке касте!" а кад је дошао на власт поставио ујака од мушке тетке на место директора Колубаре који је пре тога био роштиљџија! Србијо ништа боље и не заслужујеш!:hahaha:

aleksandar je jedna teska budaletina i govedo, zbog tog majmuna je izginulo 1000 000 Srba u NDH
To je tacno.Ali veći krivac je knez Pavle koji je dozvolio Hrvatima da naprave na teritoriji kraljevine jednu ogromnu županiju i da u njoj imaju paravojne jedinice,hrvatsku seljačku stražu od 300 000 pripadnika iz koje su kasnije nastale ustaše.

To je tacno.Ali veći krivac je knez Pavle koji je dozvolio Hrvatima da naprave na teritoriji kraljevine jednu ogromnu županiju i da u njoj imaju paravojne jedinice,hrvatsku seljačku stražu od 300 000 pripadnika iz koje su kasnije nastale ustaše.

nasi vladari su stvarno tuga i jad, i sto je najgore ni danasnji politicari nisu nesto mnogo bolji

Kako koga su namagarcili..... ja im nisam nikad ni verovao Вучић :"Борићемо се против политичке касте!" а кад је дошао на власт поставио ујака од мушке тетке на место директора Колубаре који је пре тога био роштиљџија! Србијо ништа боље и не заслужујеш!:hahaha:

Ej,....savim slucajno,ispratio sam mu nastup na RTSu,......zaista sam se prijatno iznenadio,....
toliko pragmaticno,.....bez demagosko politickih primjesa, bez kompleksaske potrebe da se ikom dokazuje,
govorio je o realnom stanju u EPSu!!!!
Zato,.... ne gresi dusu,...bar sa ovim sto sam cuo, najprijatnije je osvjezenje,....ucmalom tehno-birokratskom, srpskom rukovodstvu!!!
Apsolutno sam , skoro iste predrasude,...djelio!!!

Back