Hyundai Palisade

Ostavio sam depozit za automobil u aprilu, i 2 dana pre isteka roka za dostavu vozila mi je javljaju iz auto kuce sa zahtevom da uplatim ceo iznos za vozilo unapred i da nece da ga carine ako to ne uradim. Nije mi prvi put da kupujem novi auto, i uvek sam placao kad auto stigne na plac. Jako cudna situacija, sumnjam na likvidnost auto salona.
Koji je to salon?

Ona je iz nemačku. Ja svako leto gledam na jadranskoj rivijeri gomile švaba vozi hyundai, kiu i novu škodu. Polovno voze svašta ali novo uglavnom sve samo ne nemačko.
tako je bilo i u americi pre 30 godina..............bilo sve manje kadilaca, sevroleta, fordova, plimuta...........a sve vise kia, hundaija, tada i daewo, ssongjanga..........pa onda presli na 1 auto na dve porodice pa naizmenicno voze..........da bi danas bili i bez auta i bez posla i bez para...................Daklem, ako su nemci poceli sa ovaki automobili, znaci blizi im se kraj. Imace istu sudbinu ko i ameri.

Znači imaju karike i hilzne ko lada a? 🤔
Imaju probleme i sa radilicom, dok je bio pod garancijom radili su software update koji treba da detektuje problem u ranoj fazi.:)
Nije kod svih mototora, nego kako ti se zalomi. Neki su OK , neki trose ulje, nekima ode radilica jos pod garancijom.
Jbg. to sam otkrio nakon sto sam ga kupio, planiram da ga vozim jos godinu dana, a onda da ga utopim.

Ma samo kvalitet.
Koji je ovo auto sa motorom u gepeku? Licno sam slikao u jednom servisu.
20220811_084448.jpg

Imaju probleme i sa radilicom, dok je bio pod garancijom radili su software update koji treba da detektuje problem u ranoj fazi.:)
Nije kod svih mototora, nego kako ti se zalomi. Neki su OK , neki trose ulje, nekima ode radilica jos pod garancijom.
Jbg. to sam otkrio nakon sto sam ga kupio, planiram da ga vozim jos godinu dana, a onda da ga utopim.
Pametno ..resavaj se da te ne poklopi neki veci kvar

Back