mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.581
Sve je moguće posle milion km
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji je to salon?Ostavio sam depozit za automobil u aprilu, i 2 dana pre isteka roka za dostavu vozila mi je javljaju iz auto kuce sa zahtevom da uplatim ceo iznos za vozilo unapred i da nece da ga carine ako to ne uradim. Nije mi prvi put da kupujem novi auto, i uvek sam placao kad auto stigne na plac. Jako cudna situacija, sumnjam na likvidnost auto salona.
Koliko sam razumeo on ga je novog kupio.Pa to auto sa milion km ima na satu 123.456km i jede ulje. Uostalom bilo kom autu da ne menjaš ulje isto će da vrisne motor.
tako je bilo i u americi pre 30 godina..............bilo sve manje kadilaca, sevroleta, fordova, plimuta...........a sve vise kia, hundaija, tada i daewo, ssongjanga..........pa onda presli na 1 auto na dve porodice pa naizmenicno voze..........da bi danas bili i bez auta i bez posla i bez para...................Daklem, ako su nemci poceli sa ovaki automobili, znaci blizi im se kraj. Imace istu sudbinu ko i ameri.Ona je iz nemačku. Ja svako leto gledam na jadranskoj rivijeri gomile švaba vozi hyundai, kiu i novu škodu. Polovno voze svašta ali novo uglavnom sve samo ne nemačko.
Imaju probleme i sa radilicom, dok je bio pod garancijom radili su software update koji treba da detektuje problem u ranoj fazi.Znači imaju karike i hilzne ko lada a?![]()
ma dobro, svabe , al ja video u svajcarskoj bar 30 posto dacija, kia, hundaja, jevtinih skoda...................ODE KAPITALIZAM U MATERINU.Da vidiš koliko švaba vozi nove dačije leleeeee
Sa novijim i30 1,6 dizelom od 2011-Uglavnom se hvale ti sa I30, kažu da su zadovoljni. Lično nisam probao.
Pametno ..resavaj se da te ne poklopi neki veci kvarImaju probleme i sa radilicom, dok je bio pod garancijom radili su software update koji treba da detektuje problem u ranoj fazi.
Nije kod svih mototora, nego kako ti se zalomi. Neki su OK , neki trose ulje, nekima ode radilica jos pod garancijom.
Jbg. to sam otkrio nakon sto sam ga kupio, planiram da ga vozim jos godinu dana, a onda da ga utopim.