Hyundai Palisade

white_warg

Iskusan
Poruka
5.882
Ima li neko iskustva sa hyundai automobilima?
Planiram da uzmem Hyundai Palisade
1659818457899.jpeg
Predstavljen osveženi Hyundai Palisade u Americi - Auto Republika
Palisade | SUVs | Hyundai Australia

Ja bih ako mi nije baš neophodno pre uzeo sa 5 sedišta jer se i po slici vidi (a uglavnom je tako i kod drugih) da tu za noge nikako mesta nema, a samo oduzima prilično mesta u prtljažniku.
Inače auto ... hm, nije baš lep ... blago rečeno. Pogotovo zadnji kraj je problematičan.

Mislim da i nema kod nas jer je veličina kamiona i nemoguće ga je voziti po bg. To je suv za putovanje a mi ne idemo nigde sem u grocku u vikendicu po voće :lol: a naši lopovi ipak biraju bavarske automobile to je svakome poznato. Dakle korejska i japanska kod nas nisu IN.

Jedino programeri kupuju razumno.

Mislim da i nema kod nas jer je veličina kamiona i nemoguće ga je voziti po bg. To je suv za putovanje a mi ne idemo nigde sem u grocku u vikendicu po voće :lol: a naši lopovi ipak biraju bavarske automobile to je svakome poznato. Dakle korejska i japanska kod nas nisu IN.

Jedino programeri kupuju razumno.
Ja nisam u Bg a kod mene ima puno gastoza ali nisam vidjao i kod mene je postao problem sa parkiranjem ....a sto se tice lopova ,zna se vw ,audi ,Mercedes ....

Ona je iz nemačku. Ja svako leto gledam na jadranskoj rivijeri gomile švaba vozi hyundai, kiu i novu škodu. Polovno voze svašta ali novo uglavnom sve samo ne nemačko.
Ne lupaj. Većina Nemaca vozi nemačka kola.

Zapravo, tačno 60%, od toga samo na Volkswagen otpada 20%. Svaki peti auto u DE je VW.

Back