white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.882
Ima li neko iskustva sa hyundai automobilima?
Planiram da uzmem Hyundai Palisade
Planiram da uzmem Hyundai Palisade

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaa superS tim modelom teško da neko ovde ima iskustva pošto ga ni nema u prodaji u Srbiji. Mario ima i20 i kaže da je zadovoljan.
nope, hyundai za mene7 sedista, pre bih odabrao Reno Espace ili Grand Senic.
pa dobro, svako ima svoje misljenje, meni je savrsen <3Ja bih ako mi nije baš neophodno pre uzeo sa 5 sedišta jer se i po slici vidi (a uglavnom je tako i kod drugih) da tu za noge nikako mesta nema, a samo oduzima prilično mesta u prtljažniku.
Inače auto ... hm, nije baš lep ... blago rečeno. Pogotovo zadnji kraj je problematičan.
nope, hyundai za mene
zadnji red sedišta se spušta i ne smeta u prtljažnikuJa bih ako mi nije baš neophodno pre uzeo sa 5 sedišta jer se i po slici vidi (a uglavnom je tako i kod drugih) da tu za noge nikako mesta nema, a samo oduzima prilično mesta u prtljažniku.
Inače auto ... hm, nije baš lep ... blago rečeno. Pogotovo zadnji kraj je problematičan.
Znaju mehanicariI moj mehaničar ima Hyundai.
Izgleda da svi mehaničari voze Hyundai. xD
Ona je iz nemačku. Ja svako leto gledam na jadranskoj rivijeri gomile švaba vozi hyundai, kiu i novu škodu. Polovno voze svašta ali novo uglavnom sve samo ne nemačko.Glomazan ,tezak ...delova i nema za njega ovde ,barem za taj model.
Znaci ipak su ga ubacili ,ne znam taj model ,kod nas ga nisam vidjao ...jedino neki gastoz da vozi.Ona je iz nemačku. Ja svako leto gledam na jadranskoj rivijeri gomile švaba vozi hyundai, kiu i novu škodu. Polovno voze svašta ali novo uglavnom sve samo ne nemačko.
Ja nisam u Bg a kod mene ima puno gastoza ali nisam vidjao i kod mene je postao problem sa parkiranjem ....a sto se tice lopova ,zna se vw ,audi ,Mercedes ....Mislim da i nema kod nas jer je veličina kamiona i nemoguće ga je voziti po bg. To je suv za putovanje a mi ne idemo nigde sem u grocku u vikendicu po voćea naši lopovi ipak biraju bavarske automobile to je svakome poznato. Dakle korejska i japanska kod nas nisu IN.
Jedino programeri kupuju razumno.
Ne lupaj. Većina Nemaca vozi nemačka kola.Ona je iz nemačku. Ja svako leto gledam na jadranskoj rivijeri gomile švaba vozi hyundai, kiu i novu škodu. Polovno voze svašta ali novo uglavnom sve samo ne nemačko.