Hvatati druge na sazaljenje

Mecenaa

Domaćin
Poruka
3.486
Čitao nesto na forumu i ovo mi upalilo crvenu lampica.
Vrlo gadna manipulacija tudjim osećanjima.koriste je dosta zene da izazovu paznju traze usluge i to a muskarci da udju u jednostavne kombinacije sa zenama.
Kako znati da osoba manipuliše tudjim osećanjima.
1.stalno drami i sve predstavlja kao tragediju cak i sitnicu.
2.stalno prica i umesto da nalazi resenje samo traži tvoju paznju i emotivnu reakciju.
3.preterano bespomoćno stalno se pravi da nista ne moze sama.
4.nesklad izmedju reci i dela.
Stalno prica kako je sve užasno a ti vidis da u praksi nije tako.ima resurse za koje ne znas.
5.nikad ne pokazuju interesovanje za tvoje probleme ili ih usput samo pomenu samo one I njihovi problemi.cak i kad podeliš nesto licno.
Moraću gomilu poznanika da izbrišem iz života...eto ti sad tek video da me rade kada razmislio o tome.

Mislim da je zato što mi u javnosti stvaramo sliku kako smo saosećajan narod te ovi koje pominješ hoće da keširaju po tom pitanju.
Mislim da to nema veze samo sa našom državom vec da svuda u svetu ima takvih.
Opasna manipulacija i šta misliti o takvoj osobi?kada im stvarno bude trebala pomoć svi ce da beže od njih.nije samo keš u pitanju mada ima i toga.jednostavno te udave sa svojim privatnim problemima kao energetski vampir.satima samo kukaju i cvile a kada nesto predložis kao resenje kao da ništa nisi rekao.zene su majstori u tome.profesionalni manipulatori.

Vrlo gadna manipulacija tudjim osećanjima.koriste je dosta zene da izazovu paznju traze usluge i to a muskarci da udju u jednostavne kombinacije sa zenama.
2.stalno prica i umesto da nalazi resenje samo traži tvoju paznju i emotivnu reakciju.
Stalno prica kako je sve užasno a ti vidis da u praksi nije tako.ima resurse za koje ne znas.
5.nikad ne pokazuju interesovanje za tvoje probleme ili ih usput samo pomenu samo one I njihovi problemi.cak i kad podeliš nesto licno.
Moraću gomilu poznanika da izbrišem iz života...eto ti sad tek video da me rade kada razmislio o tome.
Већина жена падне на ове типове макар да се друже и буду подршка и другари од поверења јер то први корак тих габор-манипулатора.
После вреба шансу за пицу и искоришћавање чега год може.

Мушкарци са друге стране процене булшит и или манипулишу и они и раде све по некој рачуници или батале целу ствар.
Мислим да су папучари ствар прошлости. Манипулаторске жене су проваљене. И мушка порука је јасна: "Или ћеш да у заједницу дајеш оно што вреди, или ће да ради Ду Хаст."

Zvala me jedna juce na kafu kako ulazim treba neka pomoć jos ni pola kafe nisam popio da se sredi kupatilo kao nije veliki kvar ajde završim kupatilo treba neki zid da se probije neki gipsani da dnevna soba i kuhinja budu jedna prostorija.ceo dan se mlatio sa budalastinama.to mi nije prvi put.jesam tesko magare.

Аси добио још нешто уз кафу?

Макар ракијицу.

Користе је не само жене него и мајке, сестре ...

Zvala me jedna juce na kafu kako ulazim treba neka pomoć jos ni pola kafe nisam popio da se sredi kupatilo kao nije veliki kvar ajde završim kupatilo treba neki zid da se probije neki gipsani da dnevna soba i kuhinja budu jedna prostorija.ceo dan se mlatio sa budalastinama.to mi nije prvi put.jesam tesko magare.
Izvini, gde živiš? Ko velim, ako si u blizini, svrati na tortu :zcepanje:

Већина жена падне на ове типове макар да се друже и буду подршка и другари од поверења јер то први корак тих габор-манипулатора.
После вреба шансу за пицу и искоришћавање чега год може.

Мушкарци са друге стране процене булшит и или манипулишу и они и раде све по некој рачуници или батале целу ствар.
Мислим да су папучари ствар прошлости. Манипулаторске жене су проваљене. И мушка порука је јасна: "Или ћеш да у заједницу дајеш оно што вреди, или ће да ради Ду Хаст."
slazem se, ova manipulacija radi na zene, muskarac to otrese odma.
Mislim da muskarci ovo koriste da manipulisu zene, ne obratno.

Nisam mnogo ovo korostio ali kad jesam mgicno je kako su zene naivne i povodljive.

Zena se saoseca, pokusava da bude empaticna itd Muskarac analizira i proxenjuje.
Dakle po meni ovo radi na zene.

Back