HVAR

Nema nijedne teme u kojoj se spominje Hrvatska da nije puna ploitickih komentara, uzas... Zanima me koliko kosta trajekt za Hvar? Split-Hvar? Mislim da mi je taj bolji jer sam smestena bas u gradu Hvaru? I kako funkcionise prevoz do paklenih ostrva ako neko zna..brodicem, koliko cesto, koliko kosta..? Prvi put idem na Hvar, pa ako ima jos nekih korisnih saveta..

Na Paklene se ide brodicem koji kosta oko 5 evra. Bitno je da dodjes ranije jer ako se dobro secam ne voze posle 12...
Hvar je prava uzivancija....Uvek cu se vracati tamo:)

Zelela bih da putnici koji su obisli Hvar podele svoja iskustva sa nama koji tek trebamo otici.

Naime, zanimaju me cene i da li je istina da je na Hvaru sve skuplje nego u Bg-u. Smestaj imam, ali cene hrane, pica, suncobrana i lezaljki na plazi me jako zanimaju ;)

Hvala unapred :)
Pozdrav

Cene su ok i sada su vec iste kao i u Beogradu , mislim po samoposlugama , ima taj Kerum gde je sve manje vise isto ko u Merkatoru i Maksiju kod nas , jedino je bezobrazno skup smestaj , pogotovo po hotelima koji su ispod svakog nivoa cena koje traze , al posto vec imate smestaj trebao bi da vam bude dobro .

E ovako ljudi, ovo neka citaju samo oni koji vole elektronsku muziku, zato sto je to glavna tema ovde.
Posto nam ove godine sensation ne dolazi u Beograd, a u Hrvatskoj se na leto organizuje ultra europe (nadam se da ste culi za UMF) to je najveci dogadjaj elektronske muzike zajedno sa tommorwlendom pa sam hteo da vidim da li ima zainteresovanih iz Srbije da idu tamo, stvarno nam je blizu tu u splitu ;) Karte je pametno da se uzmu sad dok je jos ovako jeftino jer ce kasnije da budu sigurno i duplo skuplje (sad su 60e za prva 2 dana), a na dogadjaj stvarno vredi otici ko iole slusa elektronsku muziku :D Evo linka kako je to u majamiju https://www.youtube.com/watch?v=3TlJWoM69ww , a vrv ce tako biti i ovde jer se u celoj evropi jedino ovde u hrvatskoj organizuje i to po prvi put ( ocekuje se najmanje 60000 ljudi ).. Pa sta mislite o tome?

Back