hvala!

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
fala što si htela da ideš u apoteku kad sam se prehladio :zag:

Red je, komsije smo :)

Je li Laki, je l' to mišomor? :malav:

:lol:

Šalu na stranu, jedno :heart: za Divku i jedno :heart: za Mokija. :D Redak primer drugarsko-komšijske pažnje, vratili ste mi veru u forumske ljude, pogotovo nakon slučaja Kovač, i hvala vam. Ja uglavnom naletah na forumaše koji mi ni 'ladne vode na samrti ne bi doneli. :lol:

Šalu na stranu, jedno :heart: za Divku i jedno :heart: za Mokija. :D Redak primer drugarsko-komšijske pažnje, vratili ste mi veru u forumske ljude, pogotovo nakon slučaja Kovač, i hvala vam. Ja uglavnom naletah na forumaše koji mi ni 'ladne vode na samrti ne bi doneli. :lol:

sta ce ti ladna voda na samrti?
samo bi ti falilo da se preladis :sad2:

sta ce ti ladna voda na samrti?
samo bi ti falilo da se preladis :sad2:

Da kijam dušmanima, da im punim atmosferu virusima. :malav: :D Kao Staljin kad je riknjavao, pričali su svedoci da ih je onako nepokretan očima streljao, da je mogao sve bi ih sa sobom poveo kod Velikog Manitua. :malav:

Zezam se, upoznao sam i čitav niz finih ljudi, nisu Divka i Moki jedini forumaši koji su OK, ima ih još. :)

nemoj daco da mesas seksualnu sa komsijskom vezom :lol:
verujem da bi se svako komsiji nasao pri ruci

Ju, ispašće još da sam aludirao na Divkinu širokogrudost, a ja zaista mislio na humanistički, a ne seksualni pristup. :rumenko: :D Ma ipak ja mislim da je to poređenje sa tom forumskom aferom na mestu. S jedne strane primer čovečnosti, a s druge nehumanost. :deda:

Vidim ja da će se ovde još i gaće morati skidati, da se nakon deset godina forumašenja još uvek sumnja u moj identitet. :lol:

daco pa i muskarci prolaze kroz klimaks :)

a sto se onog gore posta tice - i dalje ne mogu da podrzim dragog forumasa koji je postavio temu iz osvetnicke pobude..da se razumemo, ne zameram, ljudi smo sa svim slabostima, ali ni ne podrzavam
i na tu temu - mnogi bivsim ljubavima, muzevima i zenama ne sto ne bi casu vode dali, nego prevenirau tu pomoc ubistvom..kazu zasluzenim
e sad, ko ce znati ko tu jeste ko nije u pravu :)

daco pa i muskarci prolaze kroz klimaks :)

a sto se onog gore posta tice - i dalje ne mogu da podrzim dragog forumasa koji je postavio temu iz osvetnicke pobude..da se razumemo, ne zameram, ljudi smo sa svim slabostima, ali ni ne podrzavam
i na tu temu - mnogi bivsim ljubavima, muzevima i zenama ne sto ne bi casu vode dali, nego prevenirau tu pomoc ubistvom..kazu zasluzenim
e sad, ko ce znati ko tu jeste ko nije u pravu :)

Obrni, okreni, i vratismo se opet na početak, na mišomor. :malav: :lol:

Nazahvaljivaše se ljudi jedni drugima, a mene nijedna forumašica da se seti... a koliko sam se samo trudio i ulagao čitavog sebe, i tantrički pristup, i suze i znoj prolivao... i ništa, kašće mi neko fala, što bi reko Lala... :think:

:malav: :lol:

:lol: Eto, bar me se bata Čile setila po nečemu. :hvala: Danke i tebi Čile, kao što su neki već istakli ti si jedan od najkulijih likova, i puno si doprinela tome da i ja postanem kuliji, ono ništa šizenje, ništa nervoza, samo laganica i mirno, po ugledu na tvoju koncepciju i doktrinu rešavanja kriza. :ok: :zag: :D

Ja sam Lala
Bogu hvala

Nema sekiracije
Dok ima migracije :lol:

Back