Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fala što si htela da ideš u apoteku kad sam se prehladio![]()
Red je, komsije smo![]()
Je li Laki, je l' to mišomor?
Šalu na stranu, jednoza Divku i jedno
za Mokija.
Redak primer drugarsko-komšijske pažnje, vratili ste mi veru u forumske ljude, pogotovo nakon slučaja Kovač, i hvala vam. Ja uglavnom naletah na forumaše koji mi ni 'ladne vode na samrti ne bi doneli.
![]()
sta ce ti ladna voda na samrti?
samo bi ti falilo da se preladis![]()
sta ce ti ladna voda na samrti?
samo bi ti falilo da se preladis![]()
Je li Laki, je l' to mišomor?
Šalu na stranu, jednoza Divku i jedno
za Mokija.
Redak primer drugarsko-komšijske pažnje, vratili ste mi veru u forumske ljude, pogotovo nakon slučaja Kovač, i hvala vam. Ja uglavnom naletah na forumaše koji mi ni 'ladne vode na samrti ne bi doneli.
![]()
nemoj daco da mesas seksualnu sa komsijskom vezom
verujem da bi se svako komsiji nasao pri ruci
Ne znaš ti kako prija hladna voda kad te uhvati valung.![]()
pa ne umire daca uslijed menopauze![]()
Vidim ja da će se ovde još i gaće morati skidati, da se nakon deset godina forumašenja još uvek sumnja u moj identitet.![]()
daco pa i muskarci prolaze kroz klimaks
a sto se onog gore posta tice - i dalje ne mogu da podrzim dragog forumasa koji je postavio temu iz osvetnicke pobude..da se razumemo, ne zameram, ljudi smo sa svim slabostima, ali ni ne podrzavam
i na tu temu - mnogi bivsim ljubavima, muzevima i zenama ne sto ne bi casu vode dali, nego prevenirau tu pomoc ubistvom..kazu zasluzenim
e sad, ko ce znati ko tu jeste ko nije u pravu![]()
Neki ovde provode vise, neki manje vremena..neko je duze, neko krace..al` verujem da svako od nas ima neki razlog zbog kojeg je zahvalan bio ili je, nekom forumasu..
Vragana hvala ti za zlatnu maku..tri dana, a ja sam kao nova!
Hvala svima...na svemu.
i nemojte šta zameriti
posebno hvala Mini68 za aparat za voće![]()
Nazahvaljivaše se ljudi jedni drugima, a mene nijedna forumašica da se seti... a koliko sam se samo trudio i ulagao čitavog sebe, i tantrički pristup, i suze i znoj prolivao... i ništa, kašće mi neko fala, što bi reko Lala...
![]()
![]()
Hvala ti za svaki izmamljeni osmeh![]()
Eto, bar me se bata Čile setila po nečemu.
Danke i tebi Čile, kao što su neki već istakli ti si jedan od najkulijih likova, i puno si doprinela tome da i ja postanem kuliji, ono ništa šizenje, ništa nervoza, samo laganica i mirno, po ugledu na tvoju koncepciju i doktrinu rešavanja kriza.
![]()
![]()
![]()
Ja sam Lala
Bogu hvala
![]()
Nema sekiracije
Dok ima migracije![]()
Ja sam Lala
Bogu hvala
![]()
Nema sekiracije