Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki ovde provode vise, neki manje vremena..neko je duze, neko krace..al` verujem da svako od nas ima neki razlog zbog kojeg je zahvalan bio ili je, nekom forumasu..
Vragana hvala ti za zlatnu maku..tri dana, a ja sam kao nova!
Neki ovde provode vise, neki manje vremena..neko je duze, neko krace..al` verujem da svako od nas ima neki razlog zbog kojeg je zahvalan bio ili je, nekom forumasu..
Vragana hvala ti za zlatnu maku..tri dana, a ja sam kao nova!
opa, znaci kod tebe isto radi kako treba
ja imam jednu kutiju nacetu
nije za mene izgleda, al ti je mozda mogu dobacit
kod moje drugarice napravila cudo, isto
fala što si htela da ideš u apoteku kad sam se prehladio
Ukus je grozan, smesam u manjoj kolicini neceg, gutam, a ona se vraca ali posle tri dana nemam one bolove..i msm mi je resio grceve..ako ti nije tesko posalji mi brzom postom, a platicu ti pouzecem..
Tek ulazim u materiju..posle sam videla da preporucuju tu zeliranu kao bolju..ova u prahu je stvarno gadna ubacis je u usta, ona je vec istrcala napolje..gde si posla, nazad..
sad ste me zarazili sa zlatnom makom.moram da je kupim.
O, pa ovo je super za spermiće...
...al sumnjam da joj se creva, bubrezi i besika raduju...
mislimnda treba da procitas i taj dio
nema nekih narocitih problema
meni nije odgovarala
al mojoj drugarici koja je imala frku s hormonima
i depresijom nakom porodjaja jeste
mislim, pojma mi nemamo sta tocno radi i po kom principu
al nesto radi
kao i gomila drugih biljaka koje smo uvrstili
na ovaj ili onaj nacin medju lijekove iz "standardne" medicine
slazem se da ima tih pomama i kojekakvih super hrana cudo jedno sad i svi su osjetljvi na gluten...i tako...
al ne znam sta bih mislila o maki konkretno
pretpostavljam da nije recimo za mene kao ni soja
al za neke druge ljude je dobar izbor
..davno sam istrazila, procitala, isprobala na sebi to i bezbroj drugih stvari...
...nema smisla da komentarisem tu frku s hormonima i sl, jer je blago receno neozbiljno....kao sto su neozbiljne konstatacije da radi cuda, da posle dva, tri dana osetis promene (jerbo ih ne osecas uvek ni kad ti spice teske lekove u venu)...
Naravno da nesto radi, istresa dzepove....
.. i daje placebo efekat i imas dobar osecaj da eto nesto radis za svoje zdravlje...sto je sasvim ok, ali tu se njen domet zavrsava....mssm, to kazu strucnjaci i ja se sa njima slazem....