Appel
Iskusan
- Poruka
- 5.689
![]()
Ја сам са њима а ти са киме си ?
Ја сам саКлисе а ти одакле си?
Ја сам Миле а ти ко си?
0 једна
Nek ste živi i zdravi!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ја сам са њима а ти са киме си ?
Ја сам саКлисе а ти одакле си?
Ја сам Миле а ти ко си?
0 једна
Ма овај је татко на сви борциово је био борац прави и слава му и хвала
![]()
Aaaaaa!
Pa pitao sam se da li misliš na Paju ili generalno na drugove...Dobro je, ok...
E, vidiš... braniti se u slučaju kada možeš da se odbraniš je ok. Ali odbrana koja dovodi do uništenja velikog dela naroda + ni do kakvih vidljivih rezultata, ne može se zvati pravom odbranom. Ti koji su nas napadali, činili su to zato što im nismo dali drugog izbora (ne opravdavam ih naravno, ali treba umeti sa njima, kad ne možeš protiv njih).
Jedno je kad te napadne onaj koji je približno jednake snage kao ti, pa se ti braniš istom merom, a drugo je kad si samo meso koje se koristi za ostvarenje političkih ciljeva (a to se dešava onda kada učestvuješ u samoubilačkoj odbrani).
Odbraniti nešto time što ćeš da ga žrtvuješ - malo čudno zvuči...
А мислиш да није нико тога био свестан?
Мислиш да је остављен избор?
Избор је био једноставан или борба са хиљаду пута јачим
или директна смрт државе ,за сада држава још постоји
бар је та неравноправна борба дала нових десетак година да се прегрупишемо
и да опстанемо
Država je sporedna stvar u odnosu na ljude (dobro, svhatam da je to moj lični stav), tim pre što svoju državu nikad nismo uspeli sami da sačuvamo ili odbranimo (dakle, opet se sve svodi na odnos snaga koji mora biti dobro odmeren).
Da smo sačuvali ljude iz mnogih ratova, danas bi nas bilo možda i 20 miliona. Koliko su ljudi bitni govori ti i problem sa Kosmetom.
Ja se nadam da ce se neko setiti da otvori temu Hvati ti al bundy![]()
Duni, vjetre, malo preko jetre
Drhte ruke, oko moje plavo
oj, rakijo, odnio te djavo
mlad sam momak, velika je steta
sto po mozgu rakija mi seta
Ref.
Duni, vjetre, malo preko jetre
duni, vjetre, malo preko jetre
umrijecu od bola, umrijecu od bola
izgorjelo sve od alkohola
Trosio sam cajeve od nane
ali nisam zalijecio rane
rakija se priblizila dusi
crna mi se dzigerica susi
Ref.
Nekako bih mog'o bez duvana
bez rakije ne mogu ni dana
rakija me uzela pod svoje
sad mi pare konobari broje
Ala radi prepecena od 20 gradi (kazandzija) - Lazo MagistralaРакија је јеврејски изумСотоно!
Zamisli da smo bez siptarije i ovih stranaka
![]()
Da zamisli.
U stvari najbolje je bilo u vreme velike seobe slovena. Al mi Srbi em smo zakasnili 100 godina... em kad smo dosli zavukosmo se u ovaj land locked deo smrdljivog Balkana... c c c
heboteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sto ne odosmo u severnu afriku sad bi bili arapi i bolela bi nas guuuuuzaaaa !!!![]()
Ali,bukvalno.
De si bre Robote?Nema te na plazi?Ukrali ti kupacji sa shtrika?
A ko vam je taj ZK ?
Промакао ми је овај одговр ваљда сам на казни био.Država je sporedna stvar u odnosu na ljude (dobro, svhatam da je to moj lični stav), tim pre što svoju državu nikad nismo uspeli sami da sačuvamo ili odbranimo (dakle, opet se sve svodi na odnos snaga koji mora biti dobro odmeren).
Da smo sačuvali ljude iz mnogih ratova, danas bi nas bilo možda i 20 miliona. Koliko su ljudi bitni govori ti i problem sa Kosmetom.
A naročito ti govori činjenica da smo svi mi potomci, tako reći, izdajnika. Onih koji su život stavili ispred države, da bismo danas tu državu imali... Država bez ljudi ne može opstati dugo, ljudi pod tuđom vlašću kad tad stvoriće opet državu. Ali, bez ljudi, toga ne može da bude...
Промакао ми је овај одговр ваљда сам на казни био.
Да смо сачували али нисмо,јер нам дали нису избор.
Неки јесу неки нису тако да ни ту генерализовати неможемо
Наравно да држава без људи опстати неможе,али увек остаје она
ДА ЛИ ЋЕ СЛОБОДА УМЕТИ ДА ПЕВА КАО ШТО СУ СУЖЊИ ПЕВАЛИ О ЊОЈ?
Ako nema ko da okusi slobodu, nema nikakve pesme, pa ni one koja loše o njoj peva.
Po tim Brankovim rečima, ja sam sad deo slobode koja loše "peva" o samoj slobodi.
I Branko jeste bio u pravu. Samo je pitanje da li je sloboda ipak preča od onih kojima je namenjena.
Да слобода је преча, и слободу творити новим нараштајима и људима око себе је основни задатак човека мушјкарца оца.Међутим слободу нисмо дефинисали ми као обични људи и у нашој Хришћанској религији основни принцип је принцип слободне воље , ми сами имамо слободу да изаберемо,
Шта ће живот новим генерацијама ако ће ропски бити?