Hvala Partizane, lepo je bilo!

Zvezdas sam,ali mi je mnogo zao sto Partizan nije otisao dalje.Imaju solidan tim.Samo im fali bolji golman.Stojkovic je bio nekad super golman,ali godine ga stizu i sve je sporiji.Nema im se sta zameriti,samo zaliti sto bar partizan nije otisao dalje.mada i Partizan i Zvezda su prokockali svoje sanse.Jos nesto, Partizan ima tim za Evropsko takmicenje,dok Zvezda treba jos da trazi neke bolje igrace na pojedinim mestima.

Nisi u pravu, Sotire. Generalno, kad se sve uzme obzir Partizan je zasluzio da prodje dalje. Sto se onog u Hagu tice, gledam na to kao na neki "penal". Ono, desilo se..

Ma nije istina. To je ko da si reko da je reprezentacija u Rusiji zasluzila da prodje grupu jer je protiv Kostarike stvarala dosta sansi i dugo vodila sa Svajcarcima i ostecena za penal gde je moglo biti 2:0 itd... Ali kad psihicki potones i primas golove kao na traci onda ne zasluzujes da ides dalje...

Ma nije istina. To je ko da si reko da je reprezentacija u Rusiji zasluzila da prodje grupu jer je protiv Kostarike stvarala dosta sansi i dugo vodila sa Svajcarcima i ostecena za penal gde je moglo biti 2:0 itd... Ali kad psihicki potones i primas golove kao na traci onda ne zasluzujes da ides dalje...
Ejh sad, ne mozes ta dva da uporedjujes. Mi smo svakog u grupi nadigrali. Eto, samo nismo Junajted kod njih tamo. Jednostavno, nismo imali srece i to je to

Cestitke Partizanu mislim da im se u principu nema sta zameriti, objektivno po svemu prikazanom mislim da je Partizan zasluzio da igra u Evropi i na prolece ali eto jbga nije nam se dalo, nisu se neke kockice poslozile , sad sta da radimo, steta za tu zavrsnicu utakmice u Holandiji, sve u svemu mislim da je Partizan ostavio i vise nego korektan utisak, u 6 evropskih utakmica u grupnoj fazi Lige Evrope jedina utakmica gde je Partizan stvarno bio nadigran i zasluzeno ostao bez bodova je ona u Mancesteru na Old Trafordu i ni u jednoj od preostalih 5 utakmice LE ove jeseni Partizan nije bio u inferiornom polozaju na terenu niti nadigran.

Takodje ne treba nikako zaboraviti i zanemariti odlicnu igru i rezultat u kvalifikacijama gde je Partizan izbacio jednu Malatiju koja je pri vrhu turskog prvenstva koje je mnogo jace od naseg i ekipu koja ima nekolicinu reprezentativaca i to iz fudbalski ozbiljnih zemalja i koja nije naivna ekipa uopste a potom i Molde koji je ove godine ubedljivo osvojio titulu u Norveskoj, ok mozda norveska liga ne spada u neki evropski krem ali realno sampion Norveske ipak itekako ima neku tezinu , tako da Partizan je izbacio dve veoma ozbiljne ekipe , po meni Malatija ili Molde nisu nista slabiji nego recimo AZ Alkmar i Astana.

Tako da sve u svemu Partizan moze da bude zadovoljan ovom jeseni u Evropi, cak sta vise jedna od uspesnijih evropskih jeseni za Partizan u novijoj istoriji.

Back