DjomlaSPLAT
Ističe se
- Poruka
- 2.037
Ovaj tim je pokazao karakter, i nije zasluzio da ne prodje dalje. Toliko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bukvalno sam ovo hteo da kazem nego dok sam ja nasao sve podatke ... prodje vozZanimljivo da je Partizan u LE ove godine dao 10 golova a da nijedan gol nije dao Srbin.
Sadik 4, Natho, Suma i Asano po 2.
Ovaj tim je pokazao karakter, i nije zasluzio da ne prodje dalje. Toliko.
Nisi u pravu, Sotire. Generalno, kad se sve uzme obzir Partizan je zasluzio da prodje dalje. Sto se onog u Hagu tice, gledam na to kao na neki "penal". Ono, desilo se..Nije zasluzio da ide dalje. Imali su celu utakmicu igraca vise na svom terenu i ispustili pobedu. U revansu primili 2 gola u zadnjih 5 minuta.. Bruka i sramota
Nisi u pravu, Sotire. Generalno, kad se sve uzme obzir Partizan je zasluzio da prodje dalje. Sto se onog u Hagu tice, gledam na to kao na neki "penal". Ono, desilo se..
Ejh sad, ne mozes ta dva da uporedjujes. Mi smo svakog u grupi nadigrali. Eto, samo nismo Junajted kod njih tamo. Jednostavno, nismo imali srece i to je toMa nije istina. To je ko da si reko da je reprezentacija u Rusiji zasluzila da prodje grupu jer je protiv Kostarike stvarala dosta sansi i dugo vodila sa Svajcarcima i ostecena za penal gde je moglo biti 2:0 itd... Ali kad psihicki potones i primas golove kao na traci onda ne zasluzujes da ides dalje...
Ta utakmica u Hagu je i bila prelomna sto se tice evropske sezone za PartizanNisi u pravu, Sotire. Generalno, kad se sve uzme obzir Partizan je zasluzio da prodje dalje. Sto se onog u Hagu tice, gledam na to kao na neki "penal". Ono, desilo se..