ХВАЛА НАШИМ ПЕНЗИОНЕРИМА НА СВЕМУ: Председник Вучић показао шта ће бити у пакетима које је држава спремила за најстарије

Poruka
20.104

81970_ss_f.jpg

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић показао је данас шта ће бити у пакетима које ће држава поделити најстаријим суграђанима.​

- Драги пензионери, ово је први узорак кесе са садржајем онога што треба да добијете као додатни поклон од ваше државе, јер сте много тога изградили и све направили у нашој земљи што смо ми наследили. Ово је минерал цинк, ово је витамин Д3, и ц витамин. Сви добри витамини и минерали за јачање имунолошких функција и снажење вашег организма. То је још један поклон државе, не рачунајући оних два пута по 30, плус 50 евра који ће бити само за пензионере. Ово је мали знак пажње због свега што сте урадили за нашу земљу и због свега што сте нам оставили. А ми данас морамо да идемо вашим стопама и да направимо боље место за живот - рекао је председник.

Вучић је раније истакао да ће држава покушати да све пакете подели најстаријим суграђанима до 10 јуна.

Нико нема овако племенитог и доброг председника:worth::worth::worth:.
Он о свему мисли, чак стигне и пеМзионере да обрадује. Ваљда су до сада добили све, још само кад им ти витамини стигну, биће ки нови.

ples-12.jpg

ovo nema ni u Venecueli....

......informacija ko ce im prodati vitamine je svakako interesantnija :lol: ko je taj "srecni milioner"
Ovaj glupi narod misli da im to Vucic kupuje i daje od svojih para,narode li narode pa to su vase pare od prodatog PKB-a,Komercionalne Banke,JAT-a,Sava Centra,RTB-a i Sartida ako je ostalo sta para....kredita...itd.itd.

Penzioneri su mu zlata vredni... To je dobra investicija za bandu na vlasti... Lepo posluje ta "kompanija"... Znaju, znaju...
Penzioneri sahranise buduce generacije i nas, ko im donese kesu sa hlebom treba mu ruku slomiti.

poklonice im one made in china
umesto neke kvalitetne
Penzionerima ***** da upakujes u fino pakovanje uzece ga i reci hvala.Nema to dostojanstva i odgovornosti prema buducim generacijama i drzavi.

Ko je proizvodjac tih vitamina ?
Kolika je provizija na uvoz miliona tih pakovanja ????
Kao i vakcina i respiratora , maski , odela m rukavica i svog potrosnog materijala ???????????
Ljudi tu se radi o milijardama E !

Penzionerima ***** da upakujes u fino pakovanje uzece ga i reci hvala.Nema to dostojanstva i odgovornosti prema buducim generacijama i drzavi.
Nije strasno sto ce reci hvala no sto ce potrcati da mu daju glas na izborima
Toliko je ocito da je pocelo tajmiranje dogadjaja za izbore :bljuc:
kao sa onih 100e
Zna da je izgubio dosta glasaca kod normalnog sveta pa da se osigura kod penzosa !
Koje bi ja prvo terao da donesu lekasko uverenje da su uracunljivi nisu dementni , da vide dobro, i da su pri cistoj i zdravoj pameti .....................
I jos milion zahteva da odustanu od daljeg unakazivanja drzave i buducnosti mladih !

Jugoremedija, digao je AV iz pepela kao Srbiju u paketu.
Po apotekama i Maxiju sve neke francuske u principu sve jedno kad je nasa ta grana industrije unistena jedino sto jos neki travari-mesetari proizvode :(

Nije strasno sto ce reci hvala no sto ce potrcati da mu daju glas na izborima
Toliko je ocito da je pocelo tajmiranje dogadjaja za izbore :bljuc:
kao sa onih 100e
Zna da je izgubio dosta glasaca kod normalnog sveta pa da se osigura kod penzosa !
Koje bi ja prvo terao da donesu lekasko uverenje da su uracunljivi nisu dementni , da vide dobro, i da su pri cistoj i zdravoj pameti .....................
I jos milion zahteva da odustanu od daljeg unakazivanja drzave i buducnosti mladih !
Yebo ih Josip Broz.

Ja uz sve Slobine gluposti ne mogu ga zamisliti da penzosima sprema paketice preko televizije, ni Djindjica, Kostunicu i Tadica. AV je uveo dozu rijalitizma u srpski politicki prostor, tacno osetio puls glasaca.

Ja sam licno odusevljena.

Imam penzionera u kuci i ne samo da se uvek se trudim da imam ove vitamine, nego slucajno bas te i koristimo.

Za lekove se ne kaze "hvala" ali neka je ziv i zdrav zbog ove lepe paznje i zelje!

Back