humor

• Začetnik teme Začetnik teme pancevka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bile ruskinja, engleskinja i francuskinja na izboru za miss sveta.
Izlazi francuskinja, svi tapšu. Izlazi engleskinja svi tapšu. Izlazi ruskinja niko ne tapše.
Na proglašavanju pobednice izlazi francuskinja, svi tapšu. Izlazi engleskinja, svi tapšu. Izlazi ruskinja kad neko iz publike kaže:" Nataša Nataša, pobeda je vaša, nismo vam tapšali, ***** smo drkali"

KOJI SAOBRACAJNI ZNAK NE POSTOJI U CRNOJ GORI?
RADOVI NA PUTU

KAKO CRNOGORAC POREDI PRIDEVE?
LEP-LJEPSI-A VIDI MENE

STA RADI CRNOGORSK VIRUS U KOMPLJUTERU?
NISTA

PERICA SE ZALI UCITELJICI:JOVICA ME GADAO STOLICOM
-PA GADAJ I TI NJEGA
-NE MOGU MOJA JE RETKA

DOSLA INSPEKCIJA U SKOLU.PRVI CAS INSPEKTOR JE POSETIO PETI RAZRED,U KOM JE PERICA UCIO.NA CASU ENGLESKOG JEZIKA NASTAVNICA JE NAPISALA RECENICU NA TABLU:"NEKA SE JAV ONAJ KO UME OVO DA REVEDE".INSPEKTOR KOJI JE SEO SA PERICOM ZA SEBE JE PROMRLJAO:AU AL' UCITELJICA IMA DOBRE NOGE"PERICA JE DIGAO RUKU I REKAO:AU AL' UCITELJICA IMA DOBRE NOGE"
"U COSAK!"NA KRAJU CASA PERICA JE INSPEKTORU DOBACIO:'"I SERONJO STA SAPUCES KAD NE ZNAS"

Idu dva kuma ulicom i naiđu na jednu gomilicu(go.no),te će jedan od njih:sad bih dao 100€ kad bi neko ovo pojeo.Ovaj drugi reče ja ću kume pojesti i pojede to i uzme od kuma 100€.Nastave oni dalje da idu ulicom i sad se ovaj nervira što je jeo a ovaj drugi nemože da prebole 100€ što ih je izgubio.Srećom naiđu na još jednu gomilicu i tu reče ovaj što je jeo govna i ja bih dao 100€ ko bi ovo pojeo.Kum reče ja ću kume i navali da povrati pare,kad je završio dobije svojih 100€ nazad i konstantuje SAD SMO KUME JELI DŽABE GOVNA a ovaj će na to NIJE UVEK BITNA ZARADA KUME BAR SMO IMALI PROMETA :lol: :lol: :lol: :lol:

Verenica pre svog vencanja pozove dragog svog verenika da dodje do nje kako bi zavrsili nesto u vezi pozivnica za vencanje.Mladozenja dolazi pred vrata i pozvoni. Verenicina mladja sestra otvara vrata, uvede ga u kucu te se naglo okrene prema njemu, primi ga za ruku, pogleda u oci i kaze...

"Otkada sam te prvi puta videla, zaljubljena sam u tebe. Sve ove godine gledajuci te sa svojom sestrom ja tiho patim u sebi, ali vise nisam mogla. Znam da se zenis i da odlazis, no zamolila bih te samo jednu stvar da ucinis za mene pre no sto odes... zelim voditi ljubav sa tobom......nemoj nista sada reci, ja idem u svoju sobu, a ako se odlucis za, ja te cekam...".

Mladic se na to okrene, izjuri iz kuce i krene prema automobilu, no na putu presretne ga otac njegove verenice, zagrli ga i kaze :

"Mladicu, prosao si finalan test!! Od srca cu ti reci da ni u snu nismo mogli pozeleti boljeg muskarca u kuci!".

POANTA: Kondome uvek drzi u automobilu!

Jednog dana dolazi Jenny iz skole kuci i vice s vrata:
"Mama, mama!Danas smo ucili brojiti i sva djeca su znala brojiti samo do pet, a ja sam znala do 10! 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10! Vidis...!?"
"Odlicno," rece na to majka.
"Je li to zato sto sam plavusa, mama?"
"Da, to je zato sto si plavusa"
Iduceg dana, dotrci Jenny opet iz skole sva sretna i povice s vrata:
"Mama, mama! Danas smo ucili slova i sva djeca su znala samo do slova D,a ja sam znala do G! A, B, C, D, E, F, G! Vidis...!?"
"Odlicno," rece opet majka.
"Da, to je zato sto si plavusa, Jenny."
Dan iza toga, eto opet Jenny iz skole kuci:
"Mama, mama! Danas smo imali gimnastiku i na tusiranju sam vidjela da sve cure imaju ravna prsa, a ja imam ovo!," povice ona, podigne majicu i pokaze solidnu cetvorku.
"Odlicno," rece majka pomalo u neugodnosti.
"Ne, duso, to je zato sto ti je 24 godine...
:?

Pricaju Francuz, Englez i Crnogorac o svojim zenama.
Francuz kaze: - Moja zena ima tako duge noge, da kad jase na konju noge joj se vuku po zemlji. Ali nije to zato sto je konj mali nego sto su joj noge tako duge.
Englez kaze: - Moja zena ima tako uzan struk, da je ja mogu obuhvatiti sa dva prsta. Ali nije to zato sto su u mene velike ruke nego sto je u nje struk bas pravo uzan.
A Crnogorac kaze: - Moja zena ima tako veliku guzicu, da kad je opalim ona treperi dok se ja ne vratim s posla. Ali nije to zato sto je u nje velika ****** nego takvo mi radno vrijeme.

Izgubio zeka pamcenje pa otisao kod slepe sove da mu ona kaze ko je. I
tako je on pita ko je, a sova ce na to:
- Imas dugacke usi, kratak rep, nervozan si... pa ti si 100% zec.
- Joj, hvala ti sovo, svega sam se setio.
Posle njega dolazi lija, koja ima isti problem, pa joj sova kaze:
- Aha, ti imas dug rep, crvena si... pa ti si lisica.
- Hvala ti, sestro! - zahvali joj se lija.
Dodje na red i slon sa istim problemom. Sova mu govori:
- Ti si debeo, imas kratke noge, klempave usi... ti si sigurno Kasandra.

Back