Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na stranu što mislim i da će ovo "poklonjeno"dijete uvijek imati znak pitanja "kako su mama i tata mogli da me daju"...
da prostite, a što nisu usvojili dete?
Piše zbog ogromnih finansijskih izdataka i otežane procedure...![]()
Piše da je komplikovana procedura u pitanju, moguće da nisu bili pogodni zbog godina ili ko zna šta sve može biti jer postoja stroga pravila za usvajanje... a oni su vjerovatno i željeli da dijete bude iz porodice... samo ne znam kako bi im sada bilo dozvoljeno usvajanje, ako ranije nije bilo, da li tu može biti neki problem.Meni je ovo nekako...neobjašnjivo...
Kako neko može da ima četvero svoje djece,a da peto da nekome drugom,makar to bio i neko iz porodice...Nekako mi onda to dovodi u pitanje i ljubav prema ovo četvero koje nisu dali? Zar i oni ne mogu pomisliti...mama i tata su dali moju sestru ili brata,a to sam mogao biti i ja? Na stranu što mislim i da će ovo "poklonjeno"dijete uvijek imati znak pitanja "kako su mama i tata mogli da me daju"...Uh...meni je ovo ipak strašno...pošto mogu gledati samo iz ugla djeteta...
A druga stvar koja mi nije jasna,zašto nisu usvojili neko dijete,jer svejedno ni ovo nije njihovo biološko,a samo su mu zakomplikovali život...
ovaj bračni par bez dece mogao je komotno sa bratovljevom decom da se igra, kupuje poklončiće, vodiu šetnje i na bilokoji drugi način da im se posveti, a ne ovako
ovo je za mene, usudiću se reći,nerazuman potez....
To je u tom kraju uobičajeno i kod Srba i kod muslimana.![]()
Zatucanost i seljakuk anno 2012.![]()