Huawei P30 pro

Poruka
18.619
Posle dugo premišljanja koji telefon da uzmem, na kraju sam se odlučio za ovaj. Jeste da je poveća cifra ali sam na kraju ipak prelomio za njega jer koliko vidim, svi ga hvale da je u grupi najboljih telefona na tržištu. Šta vi mislite, jesam li se zaiebao? :lol:

Ih... Ništa mi nisi pomogla! :sad2: :lol:
A baš sam u dilemi. A razočaran sam što u Telenoru, uprkos tome što im daješ brdo para za njega, dobijaš (možda) samo onu običnu silikonsku masku i (možda ali teška posla) zaštitno staklo. I što (samo možda) možeš da biraš boju jer to zavisi od toga da li ga imaju na stanju!

Kris, trebalo je prvo da pitaš ljude koji ga imaju kakva su iskustva, pa tek onda da ga uzmeš.
Ovako post-festum, samo nam ti možeš reći da li vredi tih para.

Ja znam da ima fantastične kamere, i da mogu uzela bih ga zbog toga :D

Kris, trebalo je prvo da pitaš ljude koji ga imaju kakva su iskustva, pa tek onda da ga uzmeš.
Ovako post-festum, samo nam ti možeš reći iskustva.

Ja znam da ima fantastične kamere, i da mogu uzela bih ga zbog toga :D

Jesam, gledao sam razne tutorijale i snimke o ovom telefonu i čitao neke utiske i vidim da ga svi hvale. Ali sam pomislio da možda ovde ima neko ko bi mi onako "iz prve ruke" rekao kao neko ko se u to razume ili eventualno korisnik takvog telefona. :) Mislim, dobar je on sigurno, nema šta ali se dvoumim da li baš vredi te pare.

• Podržavam
Reactions: DUH
Nisi se zajebao. Huawei firma kida sa modelima.

Hvala. Nisam se uopšte dvoumio što se brenda tiče jer još uvek imam P10 Lite koji je star 2 godine i 2 meseca, razbijen kao kanta, ima preko 5000 slika i 50 video snimaka, ni jednu poruku nikada nisam obrisao kao ni istoriju internet pretrage. Nisam ga bukvalno pipao po pitanju nekih apdejta ili skeniranja i čišćenja a radi i dalje besprekorno. Tako da je samo Huawei dolazio u obzir.

• Zapanjen
Reactions: DUH
Imam ja taj model. dobar fon. Nisam neki zahtevan korisnik, ali sam jako zadovoljan huaweijem. Pre sam imao samsung, sad sam uzeo huawei i imam utisak da je bolji od samsunga u svemu. Isto sam imao samsung j5 2016

Pametno.
Tako sam i ja u novembru, saznala sam uopšte ne samo o telefonima nego još XY informacija uopšte o Android OS

Srećom pa možeš da se baš detaljno informišeš o svemu i svačemu kada je ta tehnika u pitanju. Što kroz razne sajtove što kroz YT.

Imam ja taj model. dobar fon. Nisam neki zahtevan korisnik, ali sam jako zadovoljan huaweijem. Pre sam imao samsung, sad sam uzeo huawei i imam utisak da je bolji od samsunga u svemu. Isto sam imao samsung j5 2016

Eeee evo i jednog korisnika :D
I znači zadovoljan si? Koliko dugo ga imaš?
Opšte je poznato da je njima kamera vrhunska, možda među 3 najbolje kada su telefoni u pitanju. Sad, nadam se da i ostalo vredi obzirom da me čeka popriličan rebalans budžeta pa neka bar vredi :lol:

Ovako...Realno daleko od toga da je los telefon samo je cenovno precenjen-kod nas barem,. Za vise nego duplo manje para se moze uzeti : Xiaomi (t Pro, Xiaomi Note 10. A po svim karakteristikama nije losiji tek za nijansu. Drugo to za kameru...NIJEDNA podvlacim nijedna kamera ne moze da se meri sa foto-aparatom. Da li ima-12, 16, 48 ili 108 Mpix...NEBITNO!Gledas-bateriju, chipset-zbog performansi I podrske, dizajn...Mi 9Tpro po svemu je EXTRA! Ne zovu dzabe tu klasu "flagship killers"

Srećom pa možeš da se baš detaljno informišeš o svemu i svačemu kada je ta tehnika u pitanju. Što kroz razne sajtove što kroz YT.

Eeee evo i jednog korisnika :D
I znači zadovoljan si? Koliko dugo ga imaš?
Opšte je poznato da je njima kamera vrhunska, možda među 3 najbolje kada su telefoni u pitanju. Sad, nadam se da i ostalo vredi obzirom da me čeka popriličan rebalans budžeta pa neka bar vredi :lol:
Kupio sam ga prvog decembra prosle godine. Za sada mi je ok. Slike su dobre, fon lepo radi, svidja mi se displej, uzeo sam onaj plavi fon verziju, baterija drzi dva dana a net mi radi non stop. Zovem dosta... Msm ja se i ne razumem toliko u telefone, uzeo sam ono sto mi se svidjalo i sto sam mislio da je ok. Najvise me privukao displej.
Msm fon ko fon, nije neka ne znam kakva para kupiti taj telefon. Barem meni je tako, ja volim tehniku.

Kupio sam ga prvog decembra prosle godine. Za sada mi je ok. Slike su dobre, fon lepo radi, svidja mi se displej, uzeo sam onaj plavi fon verziju, baterija drzi dva dana a net mi radi non stop. Zovem dosta... Msm ja se i ne razumem toliko u telefone, uzeo sam ono sto mi se svidjalo i sto sam mislio da je ok. Najvise me privukao displej.
Msm fon ko fon, nije neka ne znam kakva para kupiti taj telefon. Barem meni je tako, ja volim tehniku.

I ja sam isto tražio plavi da mi nabave samo ne znam da li će imati na stanju, pa ako ne bude imao, onda će crni... Telenor... :roll:
Isto i ja tako koristim telefone. Poprilično koristim internet i ovaj p10 lite je tu odličan. Čak i baterija i dalje služi dosta dobro. A video sam da p30 ima čak 4200mAh bateriju što verovatno znači da ću morati da kupim novi punjač za kola.
Hvala za utiske! :ok:

Verenica ga ima, odlican mene ako pitas. Njoj ne koristi za mnogo osim za poruke pozive i malo interneta.

Ali ne bih ja menjao svoj P20 ni za sta :D

Hvala! :)
Možda je samo moj utisak ali čini mi se da su se te p20 serije kratko zadržale, to jest, brzo je izašao p30. Znači i oni su dobri? Nema, definitivno Huawei drži dosta dobar kvalitet.

Back