Huawei nova Y90

Dr.Jackson

Domaćin
Moderator
Poruka
4.440
Imala sam Huawei P30 lite, odlicna telefon, najbolje posle Nokie, Huawei inace. Ne znam za uslovljavane ugovore kasnije za pristupe pretrazivacima I mrezama.

Huawei од свих модела од 2020 нема Гугл сервисе тј. сад има може да се инсталирају све апликације које нема на AppGallery преко GSpace-a (и добијате Premium без реклама). тако да је ситуација далеко боља него раније. Сличан модел овом је Honor Magic 4 Lite исто изгледају само што Honor као засебна компанија фунционише нормално као сваки други телефон.

Али ако мене питате и даље je P40 Lite најбољи телефон у ценовној категорији до 250€ под у условом да вам не смета фунционалност самог телефона и други услов је да га пронађате на КП или у мањим радњама.

A

Aca Bor

Gost
Huawei од свих модела од 2020 нема Гугл сервисе тј. сад има може да се инсталирају све апликације које нема на AppGallery преко GSpace-a (и добијате Premium без реклама). тако да је ситуација далеко боља него раније. Сличан модел овом је Honor Magic 4 Lite исто изгледају само што Honor као засебна компанија фунционише нормално као сваки други телефон.

Али ако мене питате и даље je P40 Lite најбољи телефон у ценовној категорији до 250€ под у условом да вам не смета фунционалност самог телефона и други услов је да га пронађате на КП или у мањим радњама.
A kako da na Y90 postavim bedzeve aplikacija

A

Aca Bor

Gost
Какве беџеве? Мислиш на виџете. Стандарно, уради са прстима као да хоћеш нешто да одзумираш на екрану и појавићете се у доњем делу виџети.
Ono kad imas obavestenje u nekoj aplikaciji da se pored aplikacije pojavi broj ili tacka. Bedz aplikacije

Dr.Jackson

Domaćin
Moderator
Poruka
4.440
Da i nece jer nema spisak svih aplikacija pa da mogu dodati.

Па ако је апликација отворена преко Gspace-a онда не може ни да има јер није инсталирана на уређај него унутар Gspace . Та иконица је само пречица да не улазиш стално у Gspace.

A

Aca Bor

Gost
Па ако је апликација отворена преко Gspace-a онда не може ни да има јер није инсталирана на уређај него унутар Gspace . Та иконица је само пречица да не улазиш стално у Gspace.
To razumem.Aplikacije preko app store kao sto su mesenger,banka,i slicne

A

Aca Bor

Gost
Mislim na one preko app store kao sto su fb,mesenger,banka moja itd. Za g space sam skontao