Hrvatski tisak o nama: Srbija zemlja najvecih gubitnika i moderni gubavci Europe

Sad ozbiljno. Jel ko gledo emisiju Otvoreno na HTV-1 jučer kad su pitali vašeg ministra za Kosovo(mislim da je bio?) jel mozda bolje da se Kosovo odvojilo jer sa sadašnjim natalitetom Albanaca, oni bi postali većina u Srbiji za 20-30 godina .... :shock:

Pa, vidi, možda i bi da nas vi u avgustu (ako ne razumeš to je kolovoz na starosrpskom) 95-te niste naučili kako se za dva dana rešava problem prekobrojne manjine. Sad, ako uzmeš u obzir snagu srpske armije, čak i ovako sjebane, mislim da bi nama za Kosovo bio dovoljan i jedan dan.

Pa, vidi, možda i bi da nas vi u avgustu (ako ne razumeš to je kolovoz na starosrpskom) 95-te niste naučili kako se za dva dana rešava problem prekobrojne manjine. Sad, ako uzmeš u obzir snagu srpske armije, čak i ovako sjebane, mislim da bi nama za Kosovo bio dovoljan i jedan dan.

Neću ulazit u to ko je prvi počeo itd. jer ta diskusija nebi zavrsila nikad .... ali nisu mogli ostat nakon svih stvari koje su se desile. Ipak nakon što su zaposjeli takozvanu RSK prvo što su napravili je bilo to da su protjerali sve Hrvate od tamo.

Uglavnom sad je situacija normalna barem u velikim sredinama, dok na selu vrijede neka druga pravila znas kak to ide.
Ovdje u Zagrebu imas pravoslavnu crkvu u samom sredistu grada na Cvjetnom Trgu i nikad ju nitko nije pipno:
Crkva_Sv_Preobrazenja_Gospodnjega.JPG

Meni su ova prepucavanja na relaciji Hrvati - Srbi tragikomična.
Ajde da smo totalno druge vjere ko Turci iz Bosne, ali katolici - pravoslavci bem ti neke razlike :roll:
Grci su pravoslavci pa slave Božić isto kad i mi. Je*o vas ja zar i vi niste mogli sljedit njihov primjer ....:mrgreen:

Back