Хрватски тајкун поклонио фабрику радницима

Kad cemo to docekati?

Онолико колико се за то будемо сви заједно залагали, толико ћемо кратко или дуго чекати; када сви пролетери у Србији схвате да их владајућа буржоазија преко својих плаћених гласноговорника - политиканата замајава "патриотским" бајкама, али и "путем у Еу".

Када пролетеријат буде раскрстио и са лицем и са наличјем исте антинародне политике.

Онолико колико се за то будемо сви заједно залагали, када сви пролетери у Србији схвате да их владајућа буржоазија преко својих плаћених гласноговорника - политиканата замајава "патриотским" бајкама, али и "путем у Еу".

Када пролетеријат буде раскрстио и са лицем и са наличјем исте антинародне политике.

Za to su potrebni ljudi! Treba nam neko poput Caveza i kriticna masa koja ce ga podrzati. Trenutna masa je apaticna, obeshrabljena, lisena ideala i nade!

Poslednja izmena:
А можете ли ви о томе (заједно са постављачем)
на Вашим форумима ????

Мис'им,
баш нас заболе за ЧАБАР-це,
код нас је либерални (читај дивљи) капитализам ....
Ништа социјала, самоуправљање,
а чујем да се не баш тако давно и Кардељ,
а вала и Тито
ничим изазвани
упокојише ....

Овај форум је "наш" колико и "ваш", тј. свако има право да изнесе своје мишљење, а не само пролетери који, у незнању, на форуму подржавају либерални капитализам.

..iz Njivica ???..ja smatram pokradenim i kad ne krades samo novac,nego i ljude velikim obecanjima...rekoh,da njegov poklon je rijesavanje jednog tereta koji ce uskoro da bude BIVSI !!

u vezi njivica ne komentiram ..nije tema ..ali je usporio razvoj tamo jako..
no otom potom
ne znam ga iz njivica ..a i on nije bio ovdje upetljan

a obecanja .. heheh
tu imam za pricati
no stalno nam neko nesto obecava..
svaki dan slusam obecanja ..a ko im uopc jos vjeruje

no da kazem ne branim ga i enmam zasto
samo sam se osvrnuo na gest..pa sada sta ce biti..i o tom otom potom
i nemam veze sa hotelima ovdje..uvjek sam bio svoj gazada i nisam poslovao ca finvestom..

:bye:

А можете ли ви о томе (заједно са постављачем)
на Вашим форумима ????

Мис'им,
баш нас заболе за ЧАБАР-це,
код нас је либерални (читај дивљи) капитализам ....
Ништа социјала, самоуправљање,
а чујем да се не баш тако давно и Кардељ,
а вала и Тито
ничим изазвани
упокојише ....

kolega nismo mi postavili temu
ovde mi ne bi bilo ni na kraj pameti ali kada je ovdje ..pokloni se i pisi ..bar ja tako mislim

a i vidis da svi nemamo isto misljenje omsvemu..
makar ne zaboravi da je tu u blizini dosta srba se skraslo..i da mnogi vuku korjene i nesto krvi od srba koji su na te prostore dosli davno iz krajine

Za to su potrebni ljudi!

Кадрове ми имамо, али мора се мукотрпно и дуго радити на освешћивању пролетерских маса које су хипнотисане национал-шовинистичком или "пут ка Еу" реториком, што сасвим одговара класном непријатељу који због тога и плаћа организације и странке да пролетерске масе већ више од две деценије замајавају, за пролетера небитним, бајкама.

Poslednja izmena:
Кадрове ми имамо, али мора се мукотрпно и дуго радити на освешћивању пролетерских маса које су хипностисане национал-шовинистичком или "пут ка Еу" реториком, што сасвим одговара класном непријатељу који због тога и плаћа организације и странке да пролетерске масе замајавају за пролетера небитним бајкама.
Imaš li informacije kako je tajkun radio u Bosni, Drvaru, Grahovu i ostalim nerazvijenim predjelima Bosne? Da li je štagod pošumljavao nakon što je iskoristio silno drvo bosansko?

Овај форум је "наш" колико и "ваш", тј. свако има право да изнесе своје мишљење, а не само пролетери који, у незнању, на форуму подржавају либерални капитализам.

Бид' 'вако комшо,
позвао бих те на каWу (па макар и Франкову, да Франк - Загреб још увек постоји)
под условом да је донесеш, јел ...

Што се тише темилице,
промашиЈо си ....

Код "нас" се само краде, отима,
а код "вас" у ЛиЈепој ВашоЈ
све је лиЈепо и уређено,
све цвета, а нарочито ДемокраЦиај и љуЦка права (Срба, Цигана, вашег цвећа-муслимана ....)
па је сасвим логично и природно
да такви човекољупци поклањају (оно што им се не исплати и немају коме продати) - донирају, јел ....

Чуди ме само што их нема више ......

kolega nismo mi postavili temu
ovde mi ne bi bilo ni na kraj pameti ali kada je ovdje ..pokloni se i pisi ..bar ja tako mislim

a i vidis da svi nemamo isto misljenje omsvemu..
makar ne zaboravi da je tu u blizini dosta srba se skraslo..i da mnogi vuku korjene i nesto krvi od srba koji su na te prostore dosli davno iz krajine

Он је, највероватније, такође пролетер који није схватио да га капиталиста израбљује, и зато пљује по самоуправљању.

Или је неки који ради на црно, а навикао је, по кафански, да насумце пљује по неспорним величинама, па тако и по Маршалу Титу и његовом лику и делу.

Можда је неки тајкун, али то је ВЕОМА мала вероватноћа (они не учествују на форумима), у том случају он брани своју позицију.

Poslednja izmena:
Imaš li informacije kako je tajkun radio u Bosni, Drvaru, Grahovu i ostalim nerazvijenim predjelima Bosne? Da li je štagod pošumljavao nakon što je iskoristio silno drvo bosansko?

Сасвим сигурно није ништа озбиљно пошумљавао, из биографије се види да је све стекао преваром у (ратно) време "транзиције".

Он је, највероватније, такође пролетер који није схватио да га капиталиста израбљује, и зато пљује по самоуправљању.

Или је неки који ради на црно, а навикао је, по кафански, да насумце пљује по неспорним величинама, па тако и по Маршалу Титу и његовом лику и делу.

Можда је неки тајкун, али то је ВЕОМА мала вероватноћа (они не учествују на форумима), у том случају он брани своју позицију.

Ау, нисам знао да сам свашта нешто ...

А'е пробај још неки пут,
можда и погодиш .....

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ау, нисам знао да сам свашта нешто ...

А'е пробај још неки пут,
можда и погодиш .....

:hahaha::hahaha::hahaha:
Немој се обазирати на то што се само ти смејеш ономе што си написао, немој одустајати, читај духовите форумаше, учи.

Ако будеш упоран, можда ћеш једнога дана постати прави комичар, нови Чкаља.

Poslednja izmena:

ja sam onda mazohista
kapitalista koji sam sebe izrabljuje...:hahaha:

u vezi njivica ne komentiram ..nije tema ..ali je usporio razvoj tamo jako..
no otom potom
ne znam ga iz njivica ..a i on nije bio ovdje upetljan

a obecanja .. heheh
tu imam za pricati
no stalno nam neko nesto obecava..
svaki dan slusam obecanja ..a ko im uopc jos vjeruje

no da kazem ne branim ga i enmam zasto
samo sam se osvrnuo na gest..pa sada sta ce biti..i o tom otom potom
i nemam veze sa hotelima ovdje..uvjek sam bio svoj gazada i nisam poslovao ca finvestom..

..trebali bi se vec jedanput nac na kavi u Njivicama!!..kad si tamo ??

Back