комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Фабрика за прераду дрвета је главни извор прихода пролетера чабарског краја >>> http://www.blic.rs/Vesti/Reportaza/...ba-Hrvatski-tajkun-poklonio-fabriku-radnicima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo od njega,ali uzalud.Tu fabriku će pokrasti lokalni političari i ona će preći u ruke nekog lopova.
Екстремно.Proleteri i narod su glupa masa.Većina uvek odvuče na pogrešnu stranu i bude pokradena.
Lepo od njega,ali uzalud.Tu fabriku će pokrasti lokalni političari i ona će preći u ruke nekog lopova.
Hrvati pošteni??Kako to da za ovih 100 godina samo čekaju neki rat da pokolju i opljačkaju nekog a pošteni su jedni prema drugima?Ma, neće !
Ne dešava se ovo u Srbiji, već u "lijepoj" !
A, Hrvati su pošteniji u tom segmentu.
A, i Sanader je u reštu !
Ti bokca....
Hrvati pošteni??Kako to da za ovih 100 godina samo čekaju neki rat da pokolju i opljačkaju nekog a pošteni su jedni prema drugima?
E,hebi ga.Treba da se ofarbam u plavo.To je trebalo da se protumači kao ironija !
Očito, nije uspelo.
Inače, te spodobe poznajem.
U dušu (pokvarenu).
Ništa on nije poklonio, čisto da se zna. To je samo jedna medijska šarada. Krade kao i ostali.
Фабрика за прераду дрвета је главни извор прихода пролетера чабарског краја >>> http://www.blic.rs/Vesti/Reportaza/...ba-Hrvatski-tajkun-poklonio-fabriku-radnicima
da vas malobolje upoznamsa tim cinom
filipovic je vec prije par godina osnovao zakladu za pomoc tom kraju kao i za skolovanje djece
sada je u tu zakladu i preneo vlasnistvo tvornice
osim ove kani i jos enke ..u tom kraju preneti na tu zakladu
niko ne moze da postane vlasnik i zaklade ni tvornica
covjek je dosao davno u taj kraj gorskog kotara iz bosne sa par konja za izvlacenje drva iz suma ..kojim je gorski kotar stvarno bogat
filipovic nije se obogatio za i posle devedesetih vec prije te nastavio razvijati taj kraj
svojoj djeci ostavio je dovoljno ..kada se zna da imam u bosni pilana i td
a po hrvatskoj turistickih kompleksa
covjek je samo vratio dio bogatstva koje je stekao na tom prostoru ..sto je vise nego pohvalno
da li ce se to sacuvati ..to je drugo pitanje
![]()
Екстремно.
Тамо негде 1948.-9.-50. у селу Сириг на путу Србобран-НС тадашња ФНРЈ сваком домаћинству поклонила по једно женско теле, одрашће, отелиће се биће млека...
Село су чинили сиротиња иѕ целе Бачке и херцеговачки колонисти и сви су једнако поступили...
Ѕаклали су ту телад да се наједу месишта, будућност ко ебе.
znam ja njega i sina ..kcerku..sve je to lijepo i krasno,ali pare je namlatio,ali Cabar i Gorski kotar unistio..supruga mi je radila u Finvestu,tako da znam sta govorim..sin mu rastura firmu usred kockarnica u Monaku...
da vas malobolje upoznamsa tim cinom
filipovic je vec prije par godina osnovao zakladu za pomoc tom kraju kao i za skolovanje djece
sada je u tu zakladu i preneo vlasnistvo tvornice
osim ove kani i jos enke ..u tom kraju preneti na tu zakladu
niko ne moze da postane vlasnik i zaklade ni tvornica
Nece se taj pelcer uhvatiti za nase milionere jer oni su lopovi iz ubjedjenja a ne iz potrebe ,
Такође, овдашња буржоазија углавном нема фабрике, већ се баве "услугама", односно преварама; фабрике су намерно уништавали да би увозили робу и тапкали је по вишеструко већој цени од набавне, а преко фирме на Кипру која је једна изнајмљена канцеларија, пар столова и столица, компјутер, фиксни телефон 2 комада, секретарица, сеф и фикус.
Биће овде довољно за национализацију када на то дође ред, али не много фабрика.
Фабрике ће морати да се граде наново, да се земља реиндустријализује.
znam ja njega i sina ..kcerku
nista nisam rekao ..samo pojasnio ..
sigurno nije pokrao ..a kako i na koji nacin je zaradio..ne ulazim..
no poklonjenom konju se ne gledaju zubi
![]()
Izvini, ali ne razumem šta znači reč "zaklada".
znam ja njega i sina ..kcerku
nista nisam rekao ..samo pojasnio ..
sigurno nije pokrao ..a kako i na koji nacin je zaradio..ne ulazim..
no poklonjenom konju se ne gledaju zubi
![]()
..iz Njivica ???..ja smatram pokradenim i kad ne krades samo novac,nego i ljude velikim obecanjima...rekoh,da njegov poklon je rijesavanje jednog tereta koji ce uskoro da bude BIVSI !!
..fondacija..makar to nije srpska rijec !!