Хрватски тајкун поклонио фабрику радницима

Lepo od njega,ali uzalud.Tu fabriku će pokrasti lokalni političari i ona će preći u ruke nekog lopova.

А ја баш мислим да пролетере чабарског краја овај пут, када су поново постали самоуправљачи, ама баш нико моћи да пре*ебе и отме им фабрику, јер су прошли "школу".

Proleteri i narod su glupa masa.Većina uvek odvuče na pogrešnu stranu i bude pokradena.
Екстремно.
Тамо негде 1948.-9.-50. у селу Сириг на путу Србобран-НС тадашња ФНРЈ сваком домаћинству поклонила по једно женско теле, одрашће, отелиће се биће млека...
Село су чинили сиротиња иѕ целе Бачке и херцеговачки колонисти и сви су једнако поступили...
Ѕаклали су ту телад да се наједу месишта, будућност ко ебе.

Ništa on nije poklonio, čisto da se zna. To je samo jedna medijska šarada. Krade kao i ostali.

..Tocno !!!..nista on nije poklonio,dapace opljackao je taj kraj do gaca..pliva u milionima Eura tako da ih ima za nekoliko zivota..sada na kraju balade i zivota(uskoro) htio bi posta mecena..vraca fabriku koja nema nikakvih ugovora za buducnost,koja ima i nesto kreditnih dugova...osim toga ima pogone u Drvaru,gdje mu je radna snaga 4 puta jeftinija,...sto ih ne pokloni Bosni ??

Фабрика за прераду дрвета је главни извор прихода пролетера чабарског краја >>> http://www.blic.rs/Vesti/Reportaza/...ba-Hrvatski-tajkun-poklonio-fabriku-radnicima

da vas malobolje upoznamsa tim cinom
filipovic je vec prije par godina osnovao zakladu za pomoc tom kraju kao i za skolovanje djece
sada je u tu zakladu i preneo vlasnistvo tvornice
osim ove kani i jos enke ..u tom kraju preneti na tu zakladu
niko ne moze da postane vlasnik i zaklade ni tvornica
covjek je dosao davno u taj kraj gorskog kotara iz bosne sa par konja za izvlacenje drva iz suma ..kojim je gorski kotar stvarno bogat
filipovic nije se obogatio za i posle devedesetih vec prije te nastavio razvijati taj kraj

svojoj djeci ostavio je dovoljno ..kada se zna da imam u bosni pilana i td
a po hrvatskoj turistickih kompleksa

covjek je samo vratio dio bogatstva koje je stekao na tom prostoru ..sto je vise nego pohvalno
da li ce se to sacuvati ..to je drugo pitanje

:bye:

filipovic je vec prije par godina osnovao zakladu za pomoc tom kraju kao i za skolovanje djece
covjek je dosao davno u taj kraj gorskog kotara iz bosne sa par konja za izvlacenje drva iz suma ..kojim je gorski kotar stvarno bogat
filipovic nije se obogatio za i posle devedesetih vec prije te nastavio razvijati taj kraj

svojoj djeci ostavio je dovoljno ..kada se zna da imam u bosni pilana i td
a po hrvatskoj turistickih kompleksa

covjek je samo vratio dio bogatstva koje je stekao na tom prostoru ..sto je vise nego pohvalno
da li ce se to sacuvati ..to je drugo pitanje

..sve je to lijepo i krasno,ali pare je namlatio,ali Cabar i Gorski kotar unistio..supruga mi je radila u Finvestu,tako da znam sta govorim..sin mu rastura firmu usred kockarnica u Monaku...

Екстремно.
Тамо негде 1948.-9.-50. у селу Сириг на путу Србобран-НС тадашња ФНРЈ сваком домаћинству поклонила по једно женско теле, одрашће, отелиће се биће млека...
Село су чинили сиротиња иѕ целе Бачке и херцеговачки колонисти и сви су једнако поступили...
Ѕаклали су ту телад да се наједу месишта, будућност ко ебе.

E ovo ti je odlican primer....Narod je jedna najobicnija stoka,i kao takvog treba ga redovno klempati po usima.

..sve je to lijepo i krasno,ali pare je namlatio,ali Cabar i Gorski kotar unistio..supruga mi je radila u Finvestu,tako da znam sta govorim..sin mu rastura firmu usred kockarnica u Monaku...
znam ja njega i sina ..kcerku
nista nisam rekao ..samo pojasnio ..
sigurno nije pokrao ..a kako i na koji nacin je zaradio..ne ulazim..
no poklonjenom konju se ne gledaju zubi

Izvini, ali ne razumem šta znači reč "zaklada".

Nece se taj pelcer uhvatiti za nase milionere jer oni su lopovi iz ubjedjenja a ne iz potrebe ,

Такође, овдашња буржоазија углавном нема фабрике, већ се баве "услугама", односно преварама; фабрике су намерно уништавали да би увозили робу и тапкали је по вишеструко већој цени од набавне, а преко фирме на Кипру која је једна изнајмљена канцеларија, пар столова и столица, компјутер, фиксни телефон 2 комада, секретарица, сеф и фикус.

Биће овде довољно за национализацију када на то дође ред, али не много фабрика.

Фабрике ће морати да се граде наново, да се земља реиндустријализује.

Poslednja izmena:
Такође, овдашња буржоазија углавном нема фабрике, већ се баве "услугама", односно преварама; фабрике су намерно уништавали да би увозили робу и тапкали је по вишеструко већој цени од набавне, а преко фирме на Кипру која је једна изнајмљена канцеларија, пар столова и столица, компјутер, фиксни телефон 2 комада, секретарица, сеф и фикус.

Биће овде довољно за национализацију када на то дође ред, али не много фабрика.

Фабрике ће морати да се граде наново, да се земља реиндустријализује.

Kad cemo to docekati?

..iz Njivica ???..ja smatram pokradenim i kad ne krades samo novac,nego i ljude velikim obecanjima...rekoh,da njegov poklon je rijesavanje jednog tereta koji ce uskoro da bude BIVSI !!

..iz Njivica ???..ja smatram pokradenim i kad ne krades samo novac,nego i ljude velikim obecanjima...rekoh,da njegov poklon je rijesavanje jednog tereta koji ce uskoro da bude BIVSI !!

А можете ли ви о томе (заједно са постављачем)
на Вашим форумима ????

Мис'им,
баш нас заболе за ЧАБАР-це,
код нас је либерални (читај дивљи) капитализам ....
Ништа социјала, самоуправљање,
а чујем да се не баш тако давно и Кардељ,
а вала и Тито
ничим изазвани
упокојише ....

Back