frootsman
Buduća legenda
- Poruka
- 25.505
Из које си ти закарпатске мочваре изгмизао?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema potrebe.Имаш проблема са ћирилицом, Промијени програм за пресловљавање.
Нисам нас помешао са Хрватима.Они су били под управом Франака, Мађара, Турака(већи део данашње Р Хрватске),поново Мађара, Аустријанаца.мислим да си ти овде нешто помешао са хурватима![]()
Објаснио сам ти разлику између средњовековних држава и модерних држава.Као Максим по дивизији... Па тако су Кинези исто имали императоре... каква глупост да ми постојимо од 1804..ово је страшно.
Из које си ти закарпатске мочваре изгмизао?
Došla komanda iz Vatikana da tebe snubimo u Hrvate.наравно да ви хурвати, као склепана нација од, углавном Срба, али и других несрећника ухваћених у хурватштину, без икакве историје а камоли славе, имате највише интереса да се истина и даље прикрива![]()
Штета што нису направили и грешку са тобом, али никада није касно.Заслужио си да платиш за глупост и зло које кроз њу простиреш на нас.Нисам никакав идеолошки роб.Марксисти су доста грешили и починили бројне злочине, али шта да се ради.Ко ради тај и греши.
Они су форумски ауторитети, како они кажу тако јесте. Амин.Ови и даље нас убеђују шта смо ми учили у основној школи. Никад нисам чуо да постоји историја пре Немањића. То што нешто пише не значи да то и деца уче али како то људима објаснити?
Они су форумски ауторитети, како они кажу тако јесте. Амин.
Ови и даље нас убеђују шта смо ми учили у основној школи. Никад нисам чуо да постоји историја пре Немањића. То што нешто пише не значи да то и деца уче али како то људима објаснити? Значи некоме је интересу да не знамо ВЛАСТИТУ историју.
Zašto je tvoje iskustvo (uzmimo za uzev da je istina, a ne posledica loše tj. korumpirane memorije) na krupnom planu relevantno, ili išta više od ovog iznad?
Постоји и други нивои образовања осим основне школе.Ови и даље нас убеђују шта смо ми учили у основној школи. Никад нисам чуо да постоји историја пре Немањића. То што нешто пише не значи да то и деца уче али како то људима објаснити? .
Значи некоме је интересу да не знамо ВЛАСТИТУ историју
Ја питао мог вулканизера како се звао Немањин отац, а он каже Деса.Зато што којегод човека да питаш на улици ОН НЕЋЕ ЗНАТИ НИ КАКО ЗВАО НИ НЕМАЊИН ОТАЦ А КАМОЛИ ИСТОРИЈУ ПРЕ НЕМАЊИЋА.
Да, постоји светска завера којој је циљ да ти ништа не знаш о српској историји пре Немањића.
Ово је форум који је направљен да мења свест. Зато овде нема Срба, нема Српског става, балије и усташе имају највише отворених тема и уписа.Само на овом форуму усташа зна боље од Срба шта је Косово и шта се тамо дешавало за време агресије НАТО пакта. Исто тако знају и нашу повијест. Мало ЛГБТ дијаспоре, мало комуњарских бабадеда, и ето ти слике света да не верујеш. Али лепо им , не дирај их.Оће да посбесне лако.Пуца ми мозак када видим да неко нема трунку али трунчицу критичког размишљања и прво што чини врши напад на наш народ као да смо ми најгори на свету и да као такви најгори и никакви не можемо никад имати ни државу а камоли да имамо прво писмо, точак, мелалургију и остало...
Чисти робови Англо-сансконаца.![]()
Ја питао мог вулканизера како се звао Немањин отац, а он каже Деса.
Тачан одговор је Нино Белов а мајка је била Клеопатра.Неће да бидне. Ја учио Завида.![]()
Тачан одговор је Нино Белов а мајка је била Клеопатра.
Зато што којегод човека да питаш на улици ОН НЕЋЕ ЗНАТИ НИ КАКО ЗВАО НИ НЕМАЊИН ОТАЦ А КАМОЛИ ИСТОРИЈУ ПРЕ НЕМАЊИЋА.
Neće znati ni za istoriju posle Nemanjića (sem Maričke i Kosovske bitke), pa to opet ne znači da u školi nisu ništa učili o državi srpskih despota. Nema to neke veze sa tim šta se uči u školama, jerbo se ni ne očekuje da se posle 50 godina upamti, već sa kolektivnim stanjem društvene pismenosti i pop kulturom.
Нема никакве завере.Изгубили смо суверенитет, привреду, територије и сада сатисфакцију тражимо у фантазијама о најстаријем народу.О колико не знаш да није само завера против Срба и да је скривена српска историја само један мали точак у тој машинерији. Хоћу да кажем да су Срби небитни у тој причи, ма шта причали људи...![]()
Нема никакве завере.Изгубили смо суверенитет, привреду, територије и сада сатисфакцију тражимо у фантазијама о најстаријем народу.
Али види не можеш да игноришеш династије пре Немањића ако су постојале. Па први патриотски форуми би скочили и писали о томе.
Буди фаца и наведи ми 10 српских јунака из Првог светског рата, а да нису војсковође, војводе и ђенерали.Лако ћемо ми за Немању, него да видимо шта је са нашим прадедама/чукундедама.А и око његовог оца постоје две струје неко сматра Деса други сматрају да је Завида, мада је струја која сматра да је Завида прихваћена.
A ko ignoriše?