Hrvatske mule drogu iz Slovenije unosile u analnom otvoru

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.854
Ukupno 33 osobe umiješane u trgovinu i transport kokaine i heroina iz Slovenije u Hrvatsku uhićene su u sklopu zajedničke akcije hrvatske i slovenske policije pod kodnim imenom „Partner“.
Među uhićenicima je i jedan slovenski policajac, a čitavu skupinu tereti se za ukupno 57 kaznenih djela. Kako je istaknuto na zajedničkoj konferenciji za novinare koparske i primorsko-goranske Policijske uprave, održanoj u Kopru, droga je u Hrvatsku krijumčarena osobnim automobilima iz Pivke, najčešće preko graničnog prijelaza Rupa - Jelšane.
Po nju su odlazile hrvatske „narko mule“ koje su je transportirale u analnom otvoru, što je, kako ističu u policiji, otežavalo kriminalističko istraživanje.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nov...ype/ArticleView/articleId/192238/Default.aspx
Довитљиво нема шта!
Знају Кроатинци са папкарима још од Фрање Јосифа. И тада су у мулама и магарицама крили пиће украдено од газда.
Зато су им Кро. полицајци и ушли у траг јер им знају ,,цаке''. Ово ,,отежано истраживање'' је највероватније проузроковала дијареја код мула.
И кодно име акције је примерено: „Partner“. Ко је ту коме партнер, само би Бог знао!

Kojem novom Kro jeziku? Ja sam zitelj Hrvatske i neam pojma o cemu pricas, da li si ti mozda vise od mene upoznat sa tim novim jezikom, mozes li mi pokazati di se tako komunicira?
Hvala.

Toliko o tvom poznavanju internetskog rjecnika.

Просветли нас, па нам реци како се на новокомпонованом Кро. језику каже:
Води Кроатинац мулу,
,,траву'' пуши на лулу.

Тешка дрога је у камиљим аналима,
и она се продаје другим каналима.

Dodji u Zagreb, po mogucnosti cist i uredan, i ako naidjes na taj novi jezik castim te prsutom, samoborskim kremsnitama i paskim sirom.
Znaci, ne ustrucavaj se. :)
Mslm, smijesni ste mi, al pravo. :)

,, .....po mogucnosti cist i uredan, ....'' je безобразлук који приписујем твом васпитању. Надам се да ће то приметити Модератори па ће и по заслузи поступити.
А сада да ти кажем као човеку: Загреб ме уопште не интересује и ако би икада морао у њега, отишао би у један мали бифе на Чрномерцу и попио само један гемишт. Пршути,кремшните, пашки сиреви.... којима се размећеш, такође ме не интересују као и ни ти.
А новокомпоновани језик, ипак постоји а мени је испод части да га цитирам. Ружан је и рогобатан до злабога.

Back