HRVATSKA?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio sam u Dubrovniku i 2003 i 2005 i nisam imao nikakvih problema (osim sto ume brzo da ponestane para ako se previse opustis), mada znam likove koji se u Makarskoj nisu proveli najbolje . . . Ja mislim da je otici u Istru ili Dubrovnik ipak bezbednije nego u centralnu Dalmaciju.

Slusaj Paule,nemoj samo ti da mi pametujes o kojekakvim rupama od granata,jer ih ocigledno nikad nisi ni vidio...Ja sam u Dubrovnik i otisla da vidim "rusevine"o kojima se toliko pricalo,ali ne vidjeh ni da kamen fali,a kamoli rupe...A sto se tice krvi,bolje ti je da je ne spominjes,jer je vrlo ruzan i licemjeran nacin na koji to radis...
A sreca tvoja da verzije "s one strane Drine" kako kazes,nikad nisi vidio,jer da jesi,ne bi mogao tako da govoris...zahvali se bogu ,cuti i pokrij se po usima...i moli se da se to vise nikad ne ponovi...nikome...
I bas dobro sto ti znas krivce i kako i zasto ko koga ubija...hvala sto si nam objelodanio...Posto ovo nije politika,ne bih da sirim diskusiju, a stvarno bi bilo "inteligentno" sve zaboraviti i praviti se kao da nista nije bilo...Ebiga,jednom zaboravili,valjda ce i drugi i treci put...
Sto je najgore,sad ja ovde ispadam neko ko siri mrznju,a ti dezurni dusebriznik...ali nadam se da neko jos zna da cita i ispod povrsine...
I zaboravio si da ti ne odredjujes ko ce da pise na pp,a ko ne...
Imam osjecaj da ce sad zakljucati ovu temu,ali bas me briga...:evil:

Istine radi ,par argumenata

e6cf0lz.jpg
15767gu.jpg

2d384ep.jpg
7bf31bh.jpg

.....no bez obzira,u Dubrovniku se može bezbedno letovati.
Budala ima na svakom mestu,pa i tamo.........kao i na strani onih koji su ostavili
svedočenja na ovim slikama svojim delovanjem.

Slusaj Paule,nemoj samo ti da mi pametujes o kojekakvim rupama od granata,jer ih ocigledno nikad nisi ni vidio...Ja sam u Dubrovnik i otisla da vidim "rusevine"o kojima se toliko pricalo,ali ne vidjeh ni da kamen fali,a kamoli rupe...A sto se tice krvi,bolje ti je da je ne spominjes,jer je vrlo ruzan i licemjeran nacin na koji to radis...
A sreca tvoja da verzije "s one strane Drine" kako kazes,nikad nisi vidio,jer da jesi,ne bi mogao tako da govoris...zahvali se bogu ,cuti i pokrij se po usima...i moli se da se to vise nikad ne ponovi...nikome...
I bas dobro sto ti znas krivce i kako i zasto ko koga ubija...hvala sto si nam objelodanio...Posto ovo nije politika,ne bih da sirim diskusiju, a stvarno bi bilo "inteligentno" sve zaboraviti i praviti se kao da nista nije bilo...Ebiga,jednom zaboravili,valjda ce i drugi i treci put...
Sto je najgore,sad ja ovde ispadam neko ko siri mrznju,a ti dezurni dusebriznik...ali nadam se da neko jos zna da cita i ispod povrsine...
I zaboravio si da ti ne odredjujes ko ce da pise na pp,a ko ne...
Imam osjecaj da ce sad zakljucati ovu temu,ali bas me briga...:evil:

Ne znam jel mi se dođe smijat il plakat .

@tema: Naravno da postoji strah i totalno je razumljiv , Srednja Dalmacija je možda najrizicnija.. ! Ostalo je sasvim okej .
Ljudima je dosta politike& mržnje.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back