majcheki
Iskusan
- Poruka
- 6.520
DA LI JE BEZBEDNO LETOVATI U HRVATSKOJ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je tachno....ali mi odavno imamo svoju drzavu...dok to sa "lepom njihovom" nije sluchaj....majcheki:ufffff, hvala, nije bas utesno... ali njih ovde ima ko zutih mrava i niko im nista ne kaze, niti imaju probleme![]()
gigule:Moja komšinica je ovih dana došla sa Hvara,iz Jelse...Bila je i prošle godine.Živa,zdrava,zadovoljna...
Mmmmmda, 15 dana, u podrumu, jela konzerve, pa sad živa i zdrava i najverovatnije zadovoljnaaaaaa !!!
krvolok:... krvolokno zezzzaš!gigule:Moja komšinica je ovih dana došla sa Hvara,iz Jelse...Bila je i prošle godine.Živa,zdrava,zadovoljna...
Mmmmmda, 15 dana, u podrumu, jela konzerve, pa sad živa i zdrava i najverovatnije zadovoljnaaaaaa !!!... ali, najozbiljnije - moja drugarica ima kuću u Vrbanju na Hvaru i... prošle godine... Vrboska, Stari Grad, Jelsa... ma, sve kao i pre 15 godina... maaajke mi! 8)
Omen:... ti ga baš zatalasa... a ja mislila samo na nove kupaće kostime (doduše... uglavnom nudističke), frizure i taaako... 8)
... u odnosu na one od pre 15ak godina...
I ja sam to isto mislio, kad sam rekao da me mogu odvesti na REDARSTVENU POSTAJU, jer ako odem na nudizam, 95 % pučanstva i Češko - Nemačko - Slovenačkog turističkog muškog sveta, će zvati redarstvenike, iz kompleksa inferiornosti ....
.... u odnosu od pre 15 ak godina, 3 % manje, yebi ga, vreme čini svoje ....
krvolok:Omen:... ti ga baš zatalasa... a ja mislila samo na nove kupaće kostime (doduše... uglavnom nudističke), frizure i taaako... 8)
... u odnosu na one od pre 15ak godina...
I ja sam to isto mislio, kad sam rekao da me mogu odvesti na REDARSTVENU POSTAJU, jer ako odem na nudizam, 95 % pučanstva i Češko - Nemačko - Slovenačkog turističkog muškog sveta, će zvati redarstvenike, iz kompleksa inferiornosti ....
.... u odnosu od pre 15 ak godina, 3 % manje, yebi ga, vreme čini svoje ....![]()
![]()
Ma... ko još mari za 3%... GDE IMA - TU SE I PROSIPA!
... i isCOOLiraj malo taj iskompleksiran muški svet... STISNI se malo, majku mu... bar u prolazu!
jagodica:ja sam bila u splitu i generalno mi deluje bas opushteno...doduse bila sam kod rodjaka i nisam imala potrebe mnogo da pricam sa mestanima ali skroz mi deluju da ih bas briga..oni koji su culi ekavicu nisu se potresali cak je nekima bilo i drago.. sto ne znaci da ne mozes da dodjes u neprijatnu situaciju...ali mozes i van hrvatske samo sto je drugog karaktera pa ne smeta toliko?
Ispipavala tržište za pljeskavice ???
goodday:to je tachno....ali mi odavno imamo svoju drzavu...dok to sa "lepom njihovom" nije sluchaj....majcheki:ufffff, hvala, nije bas utesno... ali njih ovde ima ko zutih mrava i niko im nista ne kaze, niti imaju probleme![]()
josh ne znaju da se vladaju......plitvice su takodje pune ustasha.....i taaako....
trebace im josh nekoliko generacija da skontaju neke stvari
ma bole me za grb i ostale zayebancije....okgosti:goodday:to je tachno....ali mi odavno imamo svoju drzavu...dok to sa "lepom njihovom" nije sluchaj....majcheki:ufffff, hvala, nije bas utesno... ali njih ovde ima ko zutih mrava i niko im nista ne kaze, niti imaju probleme![]()
josh ne znaju da se vladaju......plitvice su takodje pune ustasha.....i taaako....
trebace im josh nekoliko generacija da skontaju neke stvari
A leba ti, kako se zove ta drzava koju tako dugo imas. Nit ima granice, nit grb nit zastavu, a o himni da i ne govorim.