Hrvatska uskoro u EU

Ah, gadna je ta frustracija i jal kad vidiš da zemlja zapadnoeuropske uljudbe i višestoljetne kulture ulazi u zajednicu progresivnih i civiliziranizh naroda čijem krugu pripada, a vi ostajete sami i nevoljeni ko jadnica s kojom nitko ne želi plesati. :per: Ništa vam ne ostaje nego odapinjanje otrovnih strelica, ali sve vam zalud. Umjesto što prosipaš jal "dragi" moj Balkanac, ugledaj se na nas Europljane. Bit će ti bolje. Pozdrav paćenicima koje ostavljamo na Balkanu od europske Hrvatske. :bye:

ne znam otkud takav samoponižavajući stav.
ako izuzmemo onu sklonost ka satiranju drugog naroda, ja sam vas oduvek smatrala, uz srbiju naravno, kolevkom balkanske kulture i tradicije, a tek o uljudnosti...tu bih mogla hvalospeve, zaista...:lol:
pa zar vam nije nezavisnost bila taj najvažniji od svih istorijskih koraka, a sad sa ponosom posmatrate kako ulaskom u jedan svojevrstan pandan jugoslaviji, možda u budućnosti i izgubite taj krvavo stečeni integritet?
 
A tko se to zakačio za Srbiju? Nitko vas neće.

:hahaha::hahaha::hahaha:

vidi ovoga....

kako ko ,pa evo ti si 1an od primera ...ebte ima vas ko zohara.

Raid.jpg
 
:hahaha::hahaha::hahaha:

bas sam frustriran ,nikad neces znati koliko ....ebala me frustracija Pogledajte prilog 213739



VI u zapadno evropskoj kulturi i civilizaciji ?? vi ste samo kao qrva koju s vremena na vreme poseti klijentela ,sa kojom po neki put ima perverzne akte...zato ti i drzava ima geografski polozaj iz pticije prespektive kao qrva rasirenih nogu od 20 evra.

ajmo dalje ;rekao sam ti vi ste evropi SLOJ KORISNIH BUDALA, mozes izbegavati to sto ti napisah ,ali tako ti je to ,kad ste primaci otpozadi :mrgreen:

otrovne strelice :rotf:....ne odapinjem ih zbog toga , vec cete vi biti primaci tih strelica kad vam dodje vreme za to , VERUJ MI MENI SE TOLIKO EBE ZA VAS ,ALI VEC KAD STE NA NASEM FORUMU ZASTO DA NE ISKORISTIM BUDALE DA PHCAM ?? :mrgreen:

rvatski balkanac , ti si evropljanin onoliko ,koliko je hitler bio pacifista :hahaha::hahaha::hahaha:

ajde, ajde pozdrav i tebi osuseni od vutre , sa nadom da vas EU napuni onoliko da upamtite ko vama vlada :per:....sa zeljom da vas nikada ne puste nazad...osim da ITALIJA UZME ISTRU I DALMACIJU ....YEAH !

Uuuuhuhuhu, koliko teksta, koliko truda. :eek: Ne puca te frustracija, kažeš? :per: :hahaha:
 
Uuuuhuhuhu, koliko teksta, koliko truda. :eek: Ne puca te frustracija, kažeš? :per: :hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha:

kako se samo vidi da nemas sta za reci ...a, meni prebacujes frustarcije !!?

ajde ako ces svrsiti od srece da te usrecim FRUSTRIRAN SAM :mrgreen:....SVRSI ,SVRSI ....

evo kompleksasu ...resili smo ....aj sad pripadnice iz naroda ,sloja korisnih budala uzivaj u EU i onome sto vam se nudi ....
 

Back
Top