- Poruka
- 6.833
![]()
![]()
Pa lokacija će ti reći i zanimanje, opusti se, srčani ćeš dobiti ybt....
sta na brodu?? ne brini za moje zdravlje...jbte...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
komentar nije bio upucen tebii, niti bilo kome konkretno (ima vas mnogo)Kako to da se intelektualac i pametnjakovic u fulu sroza da prica sa nama polu svetom?
Pa za tebe je to ispod nivoa.Molim te?!![]()
uzrecica u europi (a i dalje ) je "lazes kao srbin"
komentar nije bio upucen tebii, niti bilo kome konkretno (ima vas mnogo)
samo srpskim patrioti.ma...
ako se takvim smatras...
p.s. jeste da je za mene ispod nivoa ovakve diskusije, ali ja sam Jiugonostalgicar, i zbog toga dozvoljavam sebi nakaradne price
lizanje i pusenje ti ide ,a o kulturi nemas pojima....o evropi ima uzrecica ''ne veruj kroatu i kad zbori istinu'', ''ljigav si kao kroat'', ''uvlacis se kao kroat'', ''monstruozan si kao kroat''....a , pazi sad rvatkinjo...u magdeburgu na vrhu katedrale iz 17 veka stoji natpis
SACUVAJ ME BOZE ZLA, KUGE I CROATA.... znas li zasto zbunjena rvatice!!????![]()
ne samo sto si neinformiran, nego i lazes svjesno
nista od toga sto si napisao nije tocno...
pocevsi od navodnih uzrecica do napisa na crkvi....
ali u cijeloj europi vrijedi uzrecica lazes kao srbin...
Evropa nija stala gospodina grofa Esterhazija u kojoj su najbolje godine proveli neciji dido i nana.
lijepo od tebe sto si potvrdio...
a gdje ono ti bijese...kad su organizirali prosvijede protiv priznanja kosova...
u Londonu...
ili se na brzake preselio u Zürich
steta za tebe sto se preseravas pobjeguljo bosanska...jer imas potencijala...
Imam razlog što sam ovdje.
Ups, onda sorry, no hard feelings...
Eto, pa ti budali otkrij svoju plaćuon to odmah vidi kao "pokušaj da ga destabilizujem".
![]()
Rista, vjeruj ako želiš, a ako ne onda nemoj vjerovati, jednostavno je to. I upisana ti je lokacija gdje sam.
![]()
![]()
Predlažem otvaranje posebnog podforuma koji će se baviti likom i delom Zapadnog Susjeda. Takođe i njegovom platom, autom koji vozi...ah da, lokacijom njegovog bivstvovanja, te njegovim ratnim i poratnim iskustvima kako profesionalnim tako i privatnim....
Do sada smo saznali da voli fudbal i boćanje, mrzi vaterpolo, prezire Srbe te da ima platu s kojom će moći za koju godinu(ako produži ugovor) da kupi fckn Brione, a još da saznamo i sumu na koju je osiguran....e tada će forum moći mirno da nastavi svoj život i rad.![]()
Ijuju bre, jesmo li se dogovorile da ne širiš tračeve dok si kod mene na kafi
Susjed, Tomato Darinka![]()
E, al dobar mi onaj Emir Hadžihafiz...something, u toj reklami....![]()