комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Nataša Božić očitava bukvicu rulji u pozadini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nataša Božić očitava bukvicu rulji u pozadini
Ustaše ili ne,Hrvati su Hrvati neprijatelji Srba pa je i ta naša "podela" Hrvata na ustaše i one koji to nisu bez nekog valjanog osnova.
Наташа Божић. Да није Српкиња? Рекао бих да јесте.
Mali klinac ustasa nema jos ni 10 godina ali zna da salutira nacisticki pozdrav.....
То је слика одраслих који га тако уче. И са таквима садашњи патријарх СПЦ хоће да се мири и уједињује.
Много је важнија чињеница што бројни људи скандирају ''за дом спремни'' него што се нашла једна особа којој то није по мери.
Као и увек, такви су у жестокој мањини међу Хрватима.
Pa vecina njih su Srbi pokatolceni a ti su najgori
Mali klinac ustasa nema jos ni 10 godina ali zna da salutira nacisticki pozdrav.....
којим Хрватимаако је Наташа Божић Хрватица, онда сам ја Џингис Кан.
Cak 10 godina? Pa taj je vec mator ustasa.
![]()
![]()
Наташа је пореклом Српкиња, баш као и Милановић.
Зато се плашим за њену безбедност док год је у Книну, наочито након што се усудила да се умеша у локалне обичаје херцеговачких колонизатора Книна (усташтво, јаме и етничка чишћења).
А мислиш далматинске усташе су биле нежније?
у разговору са једним професором из Загреба дођемо и на тему Херцеговаца. пита он мене- добо, осим Артуковића, који су то познати усташе били Херцеговци? рекох- Макс Лубурић. каже професор- неее, он је ваш![]()
Павелић је био Босанац из Коњица, баш као и Љубо Милош, зар не?
Одакле год да су, страшно што им се идеја није затрла, зар не?
А мислиш далматинске усташе су биле нежније?
не. Павелић је био Личанин. из вековне хабзбуршке круновине.