Хрватска репортерка ућуткала руљу док су викали усташке покличе

комшија nemoj da se zavarvas sa ovom pokatolcenom srpkinjom Natasom
ovamo slavi zavrsetak posla koji je zapoceo pavelic 1941 ali kao nemojte javno ustaske poklice
комшија previse si dugo u beogradu iz kojeg vjerovatno nisi nikad mako cijeli svoj zivot ,zivis u iluzijama
ova bi ti natasa kad bi imala priliku vrat prerezala a nebi ne trepnula

Много је важнија чињеница што бројни људи скандирају ''за дом спремни'' него што се нашла једна особа којој то није по мери.
Као и увек, такви су у жестокој мањини међу Хрватима.

Ustaše ili ne,Hrvati su Hrvati neprijatelji Srba pa je i ta naša "podela" Hrvata na ustaše i one koji to nisu bez nekog valjanog osnova.

Svi Hrvati su ustase i svi preziru Srbe
Ko Hrvata nije upozno taj ne zna sta je mrznja
Za to je zasluzna katolicka crkva,jer katolicka djeca zapocinju proces indokrinacije od malena kroz vjeronauku i to se nastavlja kasnije svake nedelje u crkvi

То је слика одраслих који га тако уче. И са таквима садашњи патријарх СПЦ хоће да се мири и уједињује.

budala je svako ko ikad bude pomislio o nekom novom ujedinjenju i nekoj novoj drzavi

Много је важнија чињеница што бројни људи скандирају ''за дом спремни'' него што се нашла једна особа којој то није по мери.
Као и увек, такви су у жестокој мањини међу Хрватима.

којим Хрватима :lol: ако је Наташа Божић Хрватица, онда сам ја Џингис Кан.

Mali klinac ustasa nema jos ni 10 godina ali zna da salutira nacisticki pozdrav.....

Cak 10 godina? Pa taj je vec mator ustasa. :zblesav:

20040518030800bleiburg_2004_18.jpg

20040518031614bleiburg_2004_999999.jpg

којим Хрватима :lol: ако је Наташа Божић Хрватица, онда сам ја Џингис Кан.

Стање духа је пресудно. :lol:
Важно је ко се како осећа па сад, ако се ти тако осећаш, не бих се ја ту мешала. :D

- - - - - - - - - -

Cak 10 godina? Pa taj je vec mator ustasa. :zblesav:

20040518030800bleiburg_2004_18.jpg

20040518031614bleiburg_2004_999999.jpg

Чик да Немац обуче наци униформу.

Али ето, Тито их аболирао кривице и зато данас гледамо како Хрвати без пардона и даље парадирају у усташким униформама.

Наташа је пореклом Српкиња, баш као и Милановић.

Зато се плашим за њену безбедност док год је у Книну, наочито након што се усудила да се умеша у локалне обичаје херцеговачких колонизатора Книна (усташтво, јаме и етничка чишћења).

Наташа је пореклом Српкиња, баш као и Милановић.

Зато се плашим за њену безбедност док год је у Книну, наочито након што се усудила да се умеша у локалне обичаје херцеговачких колонизатора Книна (усташтво, јаме и етничка чишћења).

у разговору са једним професором из Загреба дођемо и на тему Херцеговаца. пита он мене- добо, осим Артуковића, који су то познати усташе били Херцеговци? рекох- Макс Лубурић. каже професор- неее, он је ваш :)

А мислиш далматинске усташе су биле нежније?

Не сумњам да нису, само што нисам експерт за усташка питања.

Који год да су, Наташица је угрожена.

- - - - - - - - - -

у разговору са једним професором из Загреба дођемо и на тему Херцеговаца. пита он мене- добо, осим Артуковића, који су то познати усташе били Херцеговци? рекох- Макс Лубурић. каже професор- неее, он је ваш :)

Павелић је био Босанац из Коњица, баш као и Љубо Милош, зар не?

Одакле год да су, страшно што им се идеја није затрла, зар не?

Павелић је био Босанац из Коњица, баш као и Љубо Милош, зар не?

Одакле год да су, страшно што им се идеја није затрла, зар не?

не. Павелић је био Личанин. из вековне хабзбуршке круновине.

А мислиш далматинске усташе су биле нежније?

Dalmatinci su mekši bili... Hercegovci i katolički Ličani su bili najekstremnije ustaše...

- - - - - - - - - -

не. Павелић је био Личанин. из вековне хабзбуршке круновине.

Da, slučajno je rođen u Bradini kod Konjica (inače srpskom mjestu) ali je odrastao među muslimanima... kako se ono biješe zove mjesto u srednjoj Bosni?

Back