čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Koliko vidim, samo Srbi vape za tim da JAT uvede avione sa vise sjedista.Hrvati ne vape, nego trljaju ruke...
Cetiri leta sedmicno za Pulu, bog te!![]()
Link
nije više JAT, preimenovali su ga u SRAT

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko vidim, samo Srbi vape za tim da JAT uvede avione sa vise sjedista.Hrvati ne vape, nego trljaju ruke...
Link
pa ja sam milion puta ovde napisala da mi je hrvatsko primorje prelepo i da nigde nisam osetila taj savrsen miris borova i mora....
letovala sam godinama tamo i opet bih. trenutno mi je frka, ne bih se osecala sigurno, i ne mislim da su svi tamo ludaci, prosto moze da naleti neki ludak, pa cu sacekati neka lepsa vremena.
to sto reagujem na neke provokacije ne znaci da ja mrzim Hrvate kao narod.
Sjecam se kad si pisala, i rekao sam ti tad da si uvijek dobrodosla.
I jos uvijek to mislim.![]()
сте чули јуче на У92 Тому како је спустио водитељку,,,,
nije više JAT, preimenovali su ga u SRAT![]()
каже он поводом каменовања наших аутобуса како Срби тамо нису добродошли и безбедни или шта већ.. каже она као "па хиљаде наших људи тамо летује сваке године"..
каже Тома "то није тачно"
она: "ево ја летујем тамо без проблема"
Тома: "Па ви сте са Б92, они знају то"
![]()
Ne preteruj o našem trljanju ruku. Tih 80 000 Srba nije to ništa u odnosu na 11,2 milionaKoliko vidim, samo Srbi vape za tim da JAT uvede avione sa vise sjedista.Hrvati ne vape, nego trljaju ruke...
Link
Ne preteruj o našem trljanju ruku. Tih 80 000 Srba nije to ništa u odnosu na 11,2 miliona
turista koje nas posete svake godine.
A jel se ovih 5 000 Srba koji su glasali na našim izborima mogu računati u turiste? Da imamo još bolju bilansu.
Moram ih malo bockati.
Ne racuna se, nisu prenocili. Ovo dodje vise nesto kao sportski dan.![]()
Ja mislim da mogu. Bar neko je od njih kupio sendvič, kiselu vodu ili nešto slično.
Osim možda ako im HDZ nije pekao volove!