Хрватска: Нема разлога за извињењем

drugim rečima natpis je imaginaran i samo u glavama nekih:mrgreen:

tako sam i mislio da će bit u konačnici

ma ne možete mi ništa ni jedne ni druge patriJote...taman da se i udružili:mrgreen::hahaha:
Za razliku od tvojih patriota,ja nemam protiv tebe nista,naprotiv cenim postene Hrvate,mada vas je do duse jako malo,al sta ces,morate i vi nositi taj pecat,kojim su vas vasi slavni junaci obelezili,koliko se god trudio da sa vas skines ljagu.A nama Srbima,nije potreban nikakav natpis,negde u svetu,mi imamo dovoljno svojih natpisa,koji nam dovoljno govore o vama,tako da nemamo nikakav razlog da nesto izmisljamo

..pa zamislite sebe samo u situaciji, ukljuchite komp. i idete na tamo neki cro-forum i ubedjujete ih kako su Luzichki Srbi najstariji narod u Evropi.. mesecima..propast, vidite da su momci hronichno oboleli od srbofobije.. manija gonjenja.. osecam da svi imaju neke tikove..

ista stvar kao što ovdje hrvati vas pokušaju uvjerit da ste potomci turaka, ali ne ide nikako ***.

Za razliku od tvojih patriota,ja nemam protiv tebe nista,naprotiv cenim postene Hrvate,mada vas je do duse jako malo,al sta ces,morate i vi nositi taj pecat,kojim su vas vasi slavni junaci obelezili,koliko se god trudio da sa vas skines ljagu.A nama Srbima,nije potreban nikakav natpis,negde u svetu,mi imamo dovoljno svojih natpisa,koji nam dovoljno govore o vama,tako da nemamo nikakav razlog da nesto izmisljamo

:super:

vashe bolesno stanje, stanje degena, govori dosta o poreklu i meshanju izmedju bliskih rodjaka... chisti cro-manjonci
Лепо је славни Живојин Мишић описао Хрвате:
"Ти су људи сви одреда, прозирни као чаша, незајажљиви и у толико мери лажни и дволични да сумњам да на кугли земаљској има већих подлаца, превараната и саможивих људи."

Лепо је славни Живојин Мишић описао Хрвате:
"Ти су људи сви одреда, прозирни као чаша, незајажљиви и у толико мери лажни и дволични да сумњам да на кугли земаљској има већих подлаца, превараната и саможивих људи."
za tebe i zivojina bona

Ima postenih hrvata,doduse vise na primorju nego u unutrasnjosti.Oni koji su se zaprljali ustaskom ideologijom nemaju sta da traze ovde sa nama jer je isuvise zlocina ucinjeno pocetkom i sredinom dvadesetog veka prema Srbima.Rat nikome nije doneo dobro i mislim da je najbolje da NIKADA VISE nemamo dodirnih tacaka sa tom nacijom.Do pomirenja tesko da moze doci iz jednog prostog razloga jer nas ti ljudi isuvise ne podnose i voleli bi da nestanemo sa lica zemlje jer smo mi jedini preostao dokaz njihovog davno prodatog porekla i vere.

Back