Just_a_man
Primećen član
- Poruka
- 1.000
Jeste li zapad i Svet ili niste?![]()
Bar se ne naguzavam ko ti svom novom frendu sa zapada

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste li zapad i Svet ili niste?![]()
Neću da te pitam kad ste vi to nas oslobađali, jer znam da nema smisla!![]()
Kad vam se uvale ovi globalisti,i uzmu vas pod svoje,necete se opet znati iskobeljati sami...........................bice,daj da pravimo kraljevinu Srba i HrvataJadan je onaj koga vi možete osloboditi.![]()
pa kad ste pasivni i trpni, šta drugo da vam kažemo.
još samo guzu da nam namestite i nastavak sledi. na ovu mislim>![]()
Kad vam se uvale ovi globalisti,i uzmu vas pod svoje,necete se opet znati iskobeljati sami...........................bice,daj da pravimo kraljevinu Srba i Hrvata![]()
Djurinice, budi konkretnija.
Čija guza, kakva guza, gdje guza? Da znam!![]()
Ovaj put može jedino Hrvata i Srba!![]()
Kad vam se uvale ovi globalisti,i uzmu vas pod svoje,necete se opet znati iskobeljati sami...........................bice,daj da pravimo kraljevinu Srba i Hrvata![]()
Ajme majko, pa gdje ovo iskopa???
Nemoj me gađati sa glupaci! To ti je isto ko da postaviš neki članak od Obraza ili nekih sličnih kao mjerodovan!
Nema to veze s mozgom!![]()
Ni pod r a z n o . . . .
Tu ste imali za vreme copavog Zagorca.Sad je,opet,red na nas.A i u manjini ste,tesko ce ti to ici.
Nego,....................jeste vi platili Nemcima sto su vam izvojevali drzavu?Ni pod r a z n o . . . .
Nego,....................jeste vi platili Nemcima sto su vam izvojevali drzavu?
Pa,moj ''prijatelj'' vam diže pritisak,a mene više mrzi da pišem odgovore,pošto u 99,99% slučajeva znam šta ćete reći.On očigledno još nije rasčistio s vama.Bar se ne naguzavam ko ti svom novom frendu sa zapadaToliko o srpskoj nepotkupljivosti
![]()