Hrvatska legalizuje incest?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne citam temu jer znam o cemu se radi.

americka demokratija podrazumeva i stvaranje "paralelnog" sveta .....vec po volji politicara ako oni procene da im to produzava i utvrdjuje mandat. u americkoj demokratiji ne postoji novinarski kodeks, kao uostalom ni lekarskih kodeks niti kodeks jurista.......................jednostavno , u toj demokratiji svako predstavlja svet onako kako on to zeli..........................

americka demokratija je na balkanskim prostorima prvi put primecena decembra 1991 kada je jedan slovenacki redaktor objavio na radiju da je na aerodromu u ljubljani ( a aerodrom je tada bio pod "okupaciom" jna ) uhvacen milosevic pri pokusaju da pobegne sa koferom punim para.........................taj novinar je naravno odmah suspendovan ali ne zadugo, americka demokratija je preplavila ove prostore .............tako da smo mi danas , koji citamo ovu temu, zrtve te demokratije.

Sad hoće da im mi prepričamo šta su radili sa svojim očevima.

Ono sto im zakon nalaze. Njihov zakon, hrvatski.

ogling-shauna-sand.jpg

Vidite kol'ko su bolesni?

Sad hoće da im mi prepričamo šta su radili sa svojim očevima. Valjda ih to pali, šta znam.

B O L E S N A!
evo da podsjetimo ove kojima je cilj pljuvačina:ok:

novi krivični zakon republike srbije

Rodoskrvnjenje
član 197.
Punoletno lice koje izvrši obljubu ili sa njom izjednaen polni in sa
maloletnim srodnikom po krvi u pravoj liniji ili sa maloletnim bratom, odnosno
sestrom,
kaznie se zatvorom do tri godine.

stari krivični zakon republike srbije

Rodoskrvnjenje
Clan 121.
Ko izvrši obljubu sa srodnikom po krvi u pravoj
liniji ili sa bratom odnosno sestrom, kaznice se
zatvorom do tri godine.

hrvatski krivični zakon

Rodoskvrnuće

Članak 198.

(1) Tko izvrši spolni odnošaj ili s njim izjednačenu spolnu radnju s rođakom po krvi u ravnoj lozi ili s bratom ili sestrom,

kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.

:hvala::hvala::hvala:

Poštovani kolege forumasi...za sada hrvatski kz....je za razliku od vaseg rigorozniji i zabranjuje to.jest kažnjava sve radnje između srodnika za razliku od vaseg :hahaha:

i ne vidim cemu se veselite

Ti si bar na Krku i trebalo bi da znas kako Boduli cuvaju imanje od cepkanja.
A tek Susak, oni su usli u literaturu jos za vreme SFRJ.
A imate i novo:
Lipa Kato roda moga
ne udaj se za drugoga (znam da je pesma kod vas popularna)

Kolega, šta se to dešava sa mladom hrvatskom državom? :think:

stari svaki dan za dan:hahaha:

Prvo ona pederska Parada , sad ovaj ozakonjeni incest.....ispadanje iz polufinala na Eurosongu?:eek:

od parade za sada samo malo slovo p.....a o ozakonjenju incesta kod nasnije za razliku od suseda:worth:

Ovi zabrinjavajući momenti iziskuju dublju analizu:think:

samo ciju :dash:

znam da ne misliš da bi normalna osoba uopce razmišljala a kamoli i ipokušala takvo ne sto .... a bolesnih ima svugde :dash:

Hrvatska crkva je neuobičajeno blago reagovala na predlog zakona:
- Ako država nešto ne želi kažnjavati, to ne znači da to proglašava dobrim ili pristojnim. Treba razlikovati odluku da se nešto ne kazni od toga da se nešto smatra dobrim. Postoje zla koja država ne kažnjava jer je procenila da ne bi postigla nikakve rezultate - rekao je don Živko Kustić iz Katoličke crkve.

Uzaptilo se. Cak je i Crikva nemocna da ih sacuva samo za sebe.

Ништа ново међу Хрватима.Али добро,кад се праве ћорави и блесави,боље да то раде међу собом него са нама.Такво понашање је њима физичка и душевна храна,другим људима је незамисливо и болесно.

Ништа ново међу Хрватима.Али добро,кад се праве ћорави и блесави,боље да то раде међу собом него са нама.Такво понашање је њима физичка и душевна храна,другим људима је незамисливо и болесно.

zato je u hvatskoj ozakonjen incest:rotf::rotf::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back