Konstantin Veliki
Buduća legenda
- Poruka
- 28.842
. Usput, bilo je i velikih vezira i osmanskih admirala hrvatskog porijekla. Pa što? Neš ti.
Mozda je bilo jednog tacno.
Ali samo mozda jer za poreklo ima razlicitih izvora. Rustem Pasa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Usput, bilo je i velikih vezira i osmanskih admirala hrvatskog porijekla. Pa što? Neš ti.
Misliš? Ne bih rekao.![]()
Koji tačno? Transilvanija i istočni Banat su takođe bili mađarkski tada, baš ako i Vojvodina, uostalom kao i skoro cela Hrvatska (deo Kraljevine Mađarske), sa izuzetkom Dalmacije (austrijski deo monarhije)rumunjski dijelovi
Tesko da je Hrvat kada ima poreklo sa ovih prostoru, deda mu bio SrbinPančić je Hrvat. To priznaju i sami Srbi, a Pupin nije Srbin, već Cincar, neovisno o tome gdje je rođen.
Eh, to ti je razlika između države i banana-države. Mi možemo, jer nas nitko ne može natjerati da odustanemo, a Makedonci ne mogu, jer im ne daju Grci.![]()
.
A šta se Srbi bune nije nam jasno...
Sad zamisli sutra Đoković umre i mi ga mrtvog za noge počnemo vuć u Hrvatsku i svojatat od Srbije čiji je državljanin...
.
Trebalo bi ti biti dragokad nemaju svoje moraju staviti srbina![]()
I Vučić je rođen u JugoslavijiI Teslaje rođen u AU a ne u Hrvatskoj
Svi prošli školovanje u Hrvatskoj. U Srbiji bi bili seljaci bez da znaju napisati svoje ime.
Bilo ih je više.Mozda je bilo jednog tacno.
Ali samo mozda jer za poreklo ima razlicitih izvora. Rustem Pasa.
Trla baba lan da joj prođe dan.Опрезно, почињеш да летиш, а мангупи праћке спремили ...
Опрез !
A Srbi su samo oni rođeni nakon 2006. godine?Шта, сви се школовали после 1992?
Срби су имали државу још у време кад сте и ви били Срби.A Srbi su samo oni rođeni nakon 2006. godine?
Hrvati su imali državu prije Srba, dok ste vi bili grčke i bugarske sluge.Срби су имали државу још у време кад сте и ви били Срби.
Погрешно, ми смо имали државу стотинама година пре 1992Hrvati su imali državu prije Srba, dok ste vi bili grčke i bugarske sluge.
I mi isto stotinama godina prije vas.Погрешно, ми смо имали државу стотинама година пре 1992
Били кметови даI mi isto stotinama godina prije vas.