AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.504
Veliki ljubitelju Britannice, samo za tebe
Pogledajte prilog 974104
JPG колаж .... нема линка
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veliki ljubitelju Britannice, samo za tebe
Pogledajte prilog 974104
Ništa ja nisam komentirao, samo sam postavio što oni pišu.
Pa ti citas britannicu i postavljaš ovdje dijelove teksta iz nje, vidio si ti to sve.JPG колаж .... нема линка
CrotannicaJPG колаж .... нема линка
Evo Liki, da sutra Srbija treba staviti svoje znamenitosti + ličnosti na kovanice EU, koga bi odabrala?а Фрнцека ко уебе![]()
![]()
Iz Hrvatske je. Dovoljno da ga stavimo na novčić koji predstavlja Hrvatsku, ne hrvatski narod kako to većina Srba krivo razumije.
Koga briga?
Mozete se hvaliti SrbimaIz Hrvatske je. Dovoljno da ga stavimo na novčić koji predstavlja Hrvatsku, ne hrvatski narod kako to većina Srba krivo razumije.
To je kljucno , nije crosan.Koga briga?
Osim toga, kako si ti to preveo "Serbian American"
A tko govori da je Tesla Hrvat?To je kljucno , nije crosan.
Salis se , pa vidi koliko cenimo Teslu , 100 dinaraEvo preciznog pitanja: da je Srbija u EU, i da treba predložiti nekoga tko predstavlja Srbiju, da li bi predložili Teslu?
Pa zašto ne?Mozete se hvaliti Srbima![]()
JA doso samo to da vam kazem da nije.A tko govori da je Tesla Hrvat?![]()
Po čemu Tesla predstavlja državu Srbiju?
Po čemu Tesla predstavlja državu Srbiju?
Draze mi je takvih 10 nego da imam onu jednu crvenu haha
Tako je. Mada,dobar je čika ĐokaDraze mi je takvih 10 nego da imam onu jednu crvenu haha
Pa ne, nego školstvu u Hrvatskoj. Da nije polazio školu kao 96 posto Srba tada, bio bi možda genijalni gonič ovaca.Mozete se hvaliti Srbima![]()
Da , uspeo je kada je napustio hrvatsko tlo haha.Pa ne, nego školstvu u Hrvatskoj. Da nije polazio školu kao 96 posto Srba tada, bio bi možda genijalni gonič ovaca.
Tuđman je barem imao veze sa Hrvatskom, Nikola Tesla sa Srbijom manje od prosječnog hrvatskog turista u Srbiji. Hrvatski turista barem okrene neku Srbijanku koja mu se nudi za jedno piće, Nikola Tesla je spavao sa svojom američkom golubicom u sobi.