Cro_čvarak
Iskusan
- Poruka
- 6.938
Ma mašklin ima oštricu, ol ne vidiš da ovo nema?!?Masklin.
Sta ce ti to Vukasine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mašklin ima oštricu, ol ne vidiš da ovo nema?!?Masklin.
Sta ce ti to Vukasine?
Konjoslave bio si neodređen pa si se ispravio. Sa tom neodređenošću obično počinje.нисам рекао грађански, несрећна будало, него сам рекао грађански АМЕР а географски је био рођен у хрватској
Ne moraš.Dobro, oću li onda napisat šta je to na slici?
To je svima poznato , no pošto si ti Hrvat urođena ti je naklonjenost u vezi Budaka. Prema njemu gajite duhovnu identifikaciju..
Što nisi napisa kad je svima poznatoTo je svima poznato , no pošto si ti Hrvat urođena ti je naklonjenost u vezi Budaka. Prema njemu gajite duhovnu identifikaciju..
Pa napisao sam ti da je tešnja aludirajući na neku vašu novu izmišljotinu , . Jer čovek od vas ništa drugo ne može da očekujeŠto nisi napisa kad je svima poznatoDa ti vidiš teslu s svojom pameću mislija bi da je sikira
Ma da nije možda turska sila pobjegla pred Srbima da bojnog polja, a vazali ste im postali jer vam je bilo žao Turaka?Каквог слома на Косову?
Након боја на Косову пољу, Турска војска се повукла чак у Једрене, а Српска војска је остала на Косову.
Исте године, због опасности од Угарске, Србија и Турска закључују савез, закључује се брак између турског владара и српске принцезе, а Стефан Лазаревић и Бајазит заједно ратују на више фронтова, док Монголи нису развалили Османско царство, Бајазита оковали, а Оливера се враћа у Србију. Стефан Лазаревић добија титулу Деспота од Византијског цара и наставља да развија Србију.
Eto kod tebe je skoro probilo skalu.
Ma da nije možda turska sila pobjegla pred Srbima da bojnog polja, a vazali ste im postali jer vam je bilo žao Turaka?
Srpski akademik hahaha. Nikola Tesla je srpski Akademik i nema nikakve veze sa Srbijom. To jedino ako ti određueš ko ima veze sa nečim a ne on sam.
јер је граматика за робове франкенштајн радијаKonjoslave bio si neodređen pa si se ispravio. Sa tom neodređenošću obično počinje.
A gdje je nastavak?da,ne shvatam te infantilne sale,to mi je u rangu glupih viceva
Dva paradajza prelaze ulicu i jednog pregazi kamion
Zbog ugarske opasnosti ste postali vazali Turcima koji su vas maloprije satrali, podali pod sultana svoju princezu i od tada ratovali protiv Europe za Turke.Ја сам ти горе написао историјске чињенице.
То што се оне теби не свиђају, то не мења суштину.
Sad kada kazes, cuo sam za teslu.
Koliko ebenu?Hrvati bukvalno nemaju jednu ebenu osobu da je istorijski vazna a da je Hrvat
Kada na tebe kliknem, sve se raspadne na sastavne delove!Eto kod tebe je skoro probilo skalu.
Zbog ugarske opasnosti ste postali vazali Turcima koji su vas maloprije satrali, podali pod sultana svoju princezu i od tada ratovali protiv Europe za Turke.
Nakratko se riješili Turaka kada su njih Mongoli satrali, ali ste zato odmah postali vazali Ugarima, ali koketirali i sa Turcima tkz. srpsko sjedenje na više qara.
Nije dobro po vas završili jer u takvom ljubavnom trokutu, četverokutu nekome to sve dopizdi i napravi picvajz.
I da se nadopunim. Točno, nemamo jednu osobu, imamo više njih!![]()
Taj je ustasiji bitan.Čuo sam da je i jedan Pavelić bio dosta važan
A otkud je on sad Srbin? Jel postojala Srbija kad je on rođen?Србина Бана Јелачића?
Ima ona Katarina Riječka koja je engleskog admirala umilostivila da ne razori Rijeku. Na koji način i kako to je bilo, ostalo je između njih dvoje.Koliko ebenu?
Od koga?
I što točno podrazumijevaš pod "istorijski važna"?
Da, nekad imam takav utjecaj na stvari.Kada na tebe kliknem, sve se raspadne na sastavne delove!![]()