brate jel si iz darde kod osijeka ili ti je nik onako nesto drugo?...izvini zbog indiskrenosti.drazen petrovic je poreklom srbin kao i 75% tkz hrvata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate jel si iz darde kod osijeka ili ti je nik onako nesto drugo?...izvini zbog indiskrenosti.drazen petrovic je poreklom srbin kao i 75% tkz hrvata
Drazen Petrovic je vlastitim izborom Hrvat, Tudjmanov ustasa.drazen petrovic je poreklom srbin kao i 75% tkz hrvata ostatak su poreklom madjari talijani turci i slovenci
nikakve veze sa tom rupom zvanom darda posto glupe usrase stalno misle da sam od tamobrate jel si iz darde kod osijeka ili ti je nik onako nesto drugo?...izvini zbog indiskrenosti.
hahaha ok...znam nekog lika madjara odande pa te zato pitah...nikakve veze sa tom rupom zvanom darda posto glupe usrase stalno misle da sam od tamo
Darda (toy)
https://en.wikipedia.org/wiki/Darda_(toy)
nisam znao koje ime za nick pa se setio autica iz mladosti dardahahaha ok...znam nekog lika madjara odande pa te zato pitah...![]()
Ocito imaju, to je tako kad je nekom obraz k'o djon.Nemaju pravo da svojataju Teslu i da ga prestavljaju kao svog
Šta tebi nije jasno u tome
da al bas tamo koliko znam, gro populacije su madjari i srbi...ili se varam?nisam znao koje ime za nick pa se setio autica iz mladosti darda![]()
Ali je Patrick Ewing protiv sps-adrazen petrovic je poreklom srbin kao i 75% tkz hrvata ostatak su poreklom madjari talijani turci i slovenci
sva crna braca kao i citav svet su protiv ustasa i hadzaraca sto ukljucuje i baketa i vasu sortuAli je Patrick Ewing protiv sps-a
ceo balkan je danas rupa kao nikad preDarda ti je na par km od osijeka, bila je na prvoj crti odbrane od Ustaša, tako da nemoj te krajeve nazivati rupama, mada danas su ti krajevi zajedno s osijekom baš rupčage ali one prave
Jedino ti njih možeš provocirati tim imenom a ne oni tebe![]()
6 mlrd toga je bespovratno.kredit kojim ce se vas bdp jos dodatno zaduzitikako stvari stoje sa poplavama u evropi ne cete vi te pare uskoro videti
ala su vas svabe brutalno isprskale u lice usraske pobegulje![]()
Slikar, Vlaho Bukovac, koga hrvati stavljaju u sam vrh nacionalne umetnosti, nije bio hrvat. Rođen je u Cavtatu 1855. godine, a u knjige krštenih zaveden je kao Biagio Faggioni. Bio je Italijan.Ti poznaješ mnogo svojih ortaka koji se prezivaju Tesla?
nista nije bespovratno sve je kredit a to a kamatama koje ne postoje na trzistu mozes okaciti macku o rep6 mlrd toga je bespovratno.
Da ti prevedem, netko ti POKLANJA 6 mlrd ojra, a 16 mlrd dobiješ kao kredit s kamatama kakve ne postoje na tržištu kapitala.
A ti u svojoj jadničkoj frustracijifantaziraš da nam ustvari time čine nažao
![]()
Kad se renovira uvijek sve najprije izgleda gore prije nego postane bolje, zna svako tko samostalno živi.
Kite se SRPSKIM PERJEM
SRBINOM
Nemaju pravo da svojataju Teslu i da ga prestavljaju kao svog
Šta tebi nije jasno u tome
Ocito imaju, to je tako kad je nekom obraz k'o djon.
Milijun puta sam ti se izlajao, ali u vezi ovog upisa ti mogu samo skinuti sesir i nakloniti se.
Nađa Higl čista Srpkinja kao Ana Brnabić...Slikar, Vlaho Bukovac, koga hrvati stavljaju u sam vrh nacionalne umetnosti, nije bio hrvat. Rođen je u Cavtatu 1855. godine, a u knjige krštenih zaveden je kao Biagio Faggioni. Bio je Italijan.
Seksualni manijak koji je trpao golubice u gace.A gle ovog prikrivenog ustašu, ne bi odao priznanje i počast zaslužnom znanstveniku i izumitelju samo zato jer je Srbin.
Фрки, да ти појасним - ПРОСЈАЦИМА се и поклања, не поклања се господи!6 mlrd toga je bespovratno.
Da ti prevedem, netko ti POKLANJA 6 mlrd ojra, a 16 mlrd dobiješ kao kredit s kamatama kakve ne postoje na tržištu kapitala.