Hrvati žele lik Nikole Tesle na kovanicama?

Nema do stare Austrije, civilizacija pa to ti je. Ne znam ima li istine u tome ali Dežulović je prije par godina pisao članak da su na adrese naših gradova počeli stizati dopisi od austrijskog ministarstva graditeljstva i infrastrukture da su istekle 100-godišnje uporabne dozvole za mostove i pruge te da se od tog trenutka austrijska država ne smatra odgovornom za eventualne havarije.

Nikola Tesla, otac Srbin, majka Hrvatica, rođen na teritoriji današnje Republike Hrvatske, Amerikanac po izboru, državljanstvu.
Da bi se udala za sveštenika, njegova majka je morala preći u pravoslavlje. On nikada nije negirao da je Srbin i da je državljanin USA. Najmanje prava da ga svojataju imaju potomci onih koji su po Smiljanu orgijali i u WWII ali i u građanskom ratu devedesetih.

Hahahaha
Pa i Srbija prisvaja Teslu pa to nikoga ne smeta

Plenković:
''Mogu imati rezerve i svoj stav, ali nemaju utjecaj. Nikola Tesla se rodio u Smiljanu, išao u gimnaziju u Karlovcu.
Građani su ti koji su sugerirali da na jednoj od kovanica bude i Nikola Tesla. Nikoga nikome ne uzimamo'', rekao je.
"Da sam ja na čelu Narodne banke Srbije, rekao bih Hrvatskoj: 'Bravo!'" zaključio je.

Samo opušteno

Da ti kažu nešta "hrvatski Srbi" mi tkz. rvatski Srbi s vama nemamo nikakve veze kao ni sa tom EU koju mi ne volimo i ne podržavamo isto kao i tu vašu okupatorsku Ustašku državu.
Tesla je Krajinski Srbin i Srbin iz Velike Srbije i Srbin iz srpskih zemalja, ajde Zdravoooooo
:rotf:

Batice, nitko te nije pitao za EU.

Volio bi ovog gospodina upoznati uzivo.

Milanović:
"Tesla je proveo manje vremena u Srbiji nego ja u Oklaju danas. Hrvatska je s Teslom imala krizu identiteta i to je bila nejasna ljubav. Svojatati Teslu možda nije u redu od Hrvatske, a od Srbije još manje", kaže.

:hahaha:
Mi mu nismo pobili svu rodbinu. Tako da,ne da nije u redu od strane Hrvatske,nego uopšte nije u redu! A Milanović nije kompetentan da bilo šta komentariše u vezi toga.

Back