zemunski kej
Elita
- Poruka
- 22.015
Ne vidim nikakav problem. Ko zna nesto o Tesli ,zna ko je i sta je bio. Da je sreca pa da mi iskujemo neke evrice ,da smo vec u EU.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo kakva Hrvatska u 19 veku? Bila je to pokrajina ili oblast u Austrougarskom carstvu. Hrvatska se prvi put javlja kao marionetska drzavu pod okriljem nacisticke Nemacke iItalije 1941godine.
Da bi se udala za sveštenika, njegova majka je morala preći u pravoslavlje. On nikada nije negirao da je Srbin i da je državljanin USA. Najmanje prava da ga svojataju imaju potomci onih koji su po Smiljanu orgijali i u WWII ali i u građanskom ratu devedesetih.Nikola Tesla, otac Srbin, majka Hrvatica, rođen na teritoriji današnje Republike Hrvatske, Amerikanac po izboru, državljanstvu.
I Vučić je rođen na teritoriji današnje Srbije, tadašnje SFRJ, pa nikoga ne smeta kada kaže da je rođen u Srbiji (a nije)Nikola Tesla, otac Srbin, majka Hrvatica, rođen na teritoriji današnje Republike Hrvatske, Amerikanac po izboru, državljanstvu.
I Vučić je rođen na teritoriji današnje Srbije, tadašnje SFRJ, pa nikoga ne smeta kada kaže da je rođen u Srbiji (a nije)
Kako to kako to
Da ti kažu nešta "hrvatski Srbi" mi tkz. rvatski Srbi s vama nemamo nikakve veze kao ni sa tom EU koju mi ne volimo i ne podržavamo isto kao i tu vašu okupatorsku Ustašku državu.
Tesla je Krajinski Srbin i Srbin iz Velike Srbije i Srbin iz srpskih zemalja, ajde Zdravoooooo
Majka Hrvatica ? Pa ona je iz roda Mandica ,kakva Hrvatica? Vidi otac mu je bio pravoslavni svestenik ,nema sanse da mu zena bude druge vere.Nikola Tesla, otac Srbin, majka Hrvatica, rođen na teritoriji današnje Republike Hrvatske, Amerikanac po izboru, državljanstvu.
Za RH je potpuno nebitno što su mu otac i majka, i kako se on izjašnjavao.Majka Hrvatica ? Pa ona je iz roda Mandica ,kakva Hrvatica? Vidi otac mu je bio pravoslavni svestenik ,nema sanse da mu zena bude druge vere.
Majka Srpkinja. Njegov deda sa majčine strane je isto bio pravoslavni sveštenik.Nikola Tesla, otac Srbin, majka Hrvatica, rođen na teritoriji današnje Republike Hrvatske, Amerikanac po izboru, državljanstvu.
Nema toga, to je trač.Može li informacija više o ubistva porodice Nikole Tesle? Ko, kada?
Nitko normalan ne spori da je Tesla Srbin. Nebitno za temuMajka Srpkinja. Njegov deda sa majčine strane je isto bio pravoslavni sveštenik.
Mi mu nismo pobili svu rodbinu. Tako da,ne da nije u redu od strane Hrvatske,nego uopšte nije u redu! A Milanović nije kompetentan da bilo šta komentariše u vezi toga.Milanović:
"Tesla je proveo manje vremena u Srbiji nego ja u Oklaju danas. Hrvatska je s Teslom imala krizu identiteta i to je bila nejasna ljubav. Svojatati Teslu možda nije u redu od Hrvatske, a od Srbije još manje", kaže.
![]()
Nismo ni mi (iako ne znam tko su to "mi").Mi mu nismo pobili svu rodbinu. Tako da,ne da nije u redu od strane Hrvatske,nego uopšte nije u redu! A Milanović nije kompetentan da bilo šta komentariše u vezi toga.
Ustaše jesu. Tadašnji hrvati. Ako niste,objasni mi kako to da danas u Hrvatskoj nema niko ko se preziva Tesla?Nismo ni mi (iako ne znam tko su to "mi").
Ali i da jesmo - nebitno.
A odakle ti to da u RH nema nikoga tko se preziva Tesla? Čak i ja znam jednog. Naivan si samo ili lažeš s nekim ciljem?Ustaše jesu. Tadašnji hrvati. Ako niste,objasni mi kako to da danas u Hrvatskoj nema niko ko se preziva Tesla?