KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 40.146
---
Nije krv voda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Užice ne sme da padne ...![]()
Eh, šta su ti geni
ne mogu ih ubiti u sebi
vuku koreni, pa to ti je
![]()
Gumenjak, jel' i užičko vaše, mislim možda ga i kolindica tancuje dok sluša Tompsona?Sitnije, Cile, sitnije...
![]()
Vidiš da još ima poštenih Hrvata a ne samo 2-3 kako tvrdiš.
Ali ima dosta i nas nepoštenih Hrvata.
Užice ne sme da padne ...![]()
Uz što ti Višnjice slaviš hrvatske pobjede?
Neš ti problema, ja znam neke Hrvate koji su ubijali Srbe u ratu a sada obozavaju Srbe i veci su Srbi od pravih Srba, ovo je mala maca naspram takvih.
Ja znam i za pobedu u Gradini gde su pobedili 20 000 Srpske dece uzrasta do dvanaest godina..junacine su to..
Zašto nisi rušio državu u kojoj nisi smio o tome govoriti (Hrvati te morali oslobađati od takve države i sistema a sad pljuješ po njima) nego si je branio?
То је тачно. Неки сад долазе и Србима се исповедају, и шта су радили у рату и шта мисле о овима које су довели на власт, али Срба мало остало и не могу им помоћи никако.
Што се тиче кола, па правог весеља нема без србијанске музике, чујем неки дан Задране прогласили за културно заостале, јер слушају глазбу "од прека".![]()
То је тачно. Неки сад долазе и Србима се исповедају, и шта су радили у рату и шта мисле о овима које су довели на власт, али Срба мало остало и не могу им помоћи никако.
Што се тиче кола, па правог весеља нема без србијанске музике, чујем неки дан Задране прогласили за културно заостале, јер слушају глазбу "од прека".![]()
Ускоро наслов "Ужичко коло део хрватског културног наслеђа"
Igraju oni uzicko kolo....al' to ti je vuk u jagnjecoj kozi. Sutra bi ti zubima preklo vrat.....i to celom stadu. Ko zna....mozda planiraju da time pokazu kako ce u buducoj NDH i Uzice biti njihovo![]()
Na 90% hrvatskih svadbi igra se Uzicko kolo. To je sasvim normalna stvar, pogotovo u dijaspori. Bio na par svadbi, sviralo se sve i svasta, ali kad zasvira Uzicko tad sve skace sa stolica.
Nema prave feste bez srpske glazbe.