Hrvati slavili pobjedu nad Turskom uz Uzicko kolo

• Začetnik teme Začetnik teme KESH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

KESH

Buduća legenda
Poruka
40.146

---
Nije krv voda z:D

img.php

Neš ti problema, ja znam neke Hrvate koji su ubijali Srbe u ratu a sada obozavaju Srbe i veci su Srbi od pravih Srba, ovo je mala maca naspram takvih.

То је тачно. Неки сад долазе и Србима се исповедају, и шта су радили у рату и шта мисле о овима које су довели на власт, али Срба мало остало и не могу им помоћи никако.

Што се тиче кола, па правог весеља нема без србијанске музике, чујем неки дан Задране прогласили за културно заостале, јер слушају глазбу "од прека". :lol:

То је тачно. Неки сад долазе и Србима се исповедају, и шта су радили у рату и шта мисле о овима које су довели на власт, али Срба мало остало и не могу им помоћи никако.

Што се тиче кола, па правог весеља нема без србијанске музике, чујем неки дан Задране прогласили за културно заостале, јер слушају глазбу "од прека". :lol:

Ove koje ja znam se ne ispovedaju, nekada su nesto spominjali, ismejavali svoje zrtve a sada su veci Srbi od Srba i ne pricaju o proslosti uopste.

Imas i srba koji su se prodali ustasama!

Cinkarili srbe!

Lazno svedocili protiv srba!

Postali vece ustase od ustasa!

Ускоро наслов "Ужичко коло део хрватског културног наслеђа"

:lol:... poreklom iz Gorsko Kotarskih Pizdinaca, npr...:lol:

- - - - - - - - - -

Igraju oni uzicko kolo....al' to ti je vuk u jagnjecoj kozi. Sutra bi ti zubima preklo vrat.....i to celom stadu. Ko zna....mozda planiraju da time pokazu kako ce u buducoj NDH i Uzice biti njihovo :)

:lol: Ma jok, nisu isčupali korene iz sebe, pa geni nekontrolisano podivljali...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back