gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Kao da je kopirano.Hrvati imaju svoje narodnjak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao da je kopirano.Hrvati imaju svoje narodnjak
Ne moze cista dvojka spadati u turbo folk,mada su i neki stariji pevaci snimili neke pesme u tom ritmu.Turbo folk je spoj narodne,pop i rok muzike,bar sto se tice ritma i muzike.O recima ne mogu da pricam.U Srbiji su prvi poceli Ivan Gavrilovic i Dragana Mirkovic.Ovo je drugi problem, ja sam za diplomski se ubijo naci jasnu definiciju sta su narodnjaci, a sta turbo folk.
U b92 emisiji "sav taj folk" cak Miroslav Ilic spada u turbofolk.
Ocigledno to u Srbiji svako definise kako hoce.
A zasto klovna, molicu lijepo...Ocigledno je da za neke i Miroslav Ilic spada u turbofolk, sta meni ne bi nikad badalo napamet.
Jedina definiciju koju sam naso je ona onog klovna Ramba Amadeusa.
Ii
A zasto klovna, molicu lijepo...
Ne bi rekao.Nemojte se ljutiti, ali ja smatram da su cajke za prosječno intelektualne ljude, onako malo tupaste, a to su većina ljudi nažalost.
Nevažno jel se radi o srpskim cajkama, hrvatskim turbo-prostitutkama (lidija bačić itd), bosanskim cajka itd... Zaista nevažno, to je "glazba" koju nikako pametna i visoko inteligentna osoba ne može VOLITI, doslovno ne može.
Ne radi se tu o ukusima nego o neukusu, evo primjerice ja ne volim House ili Techno, ali poštivam house, techno...Cajke ne poštivam, i to je moje pravo.
Ne kažem da nema iznimaka koji su stvarno inteligentni i vole tu "glazbu", ali to su iznimke koje potvrdjuju pravilo, a pravilo je: cajke su za prosječno i ispod prosječno umno i intelektualno (ne)sposobne individue.
Onako za... mesare, vodoinstalatere...i slično. Uz sve duzno poštovanje.
Za tebe su samo smijesne, a po meni su duhovite i viseznacne...s druge strane, Rambo Amadeus je jedan od rijetkih skolovanih muzicara na sceni...Meni nije jasno kako je postao tako velik umetnik, za tako smesnim pesmama.
Rekoh da postoje iznimke. Ima i poštenih HDZovaca, iako znamo pravilo hahahahaNe bi rekao.
Jedna od najcool cura koje znam, duhovita, inteligentna, veliki zajebant, obrazovana, kada cuje Karleusu, penje se na stol.
To je jednostavno jace od nje.
![]()
Ludilo mozga,Jelena Rozga....A u pozadini tresti ovo:
Mene da netko zeli muciti tjerao bi me da slusam nju, Severinu i Plavi orkestar.
Жене чешће немају укуса за музику, нећу да генерализујем и да кажем све жене, али у женској популацији је много више њих које воле те лаке ноте, тај приземни неукус турбо фолка, ту плиткост у музичком аранжману и тексту. Где си видео да су жене неки музички продуценти, да било шта раде у музичком студију, да нешто компонују итд. Нема их, није их било ни у даљој прошлости, оне су само извођачи радова, част изузецима.Nemojte se ljutiti, ali ja smatram da su cajke za prosječno intelektualne ljude, onako malo tupaste, a to su većina ljudi nažalost.
Nevažno jel se radi o srpskim cajkama, hrvatskim turbo-prostitutkama (lidija bačić itd), bosanskim cajka itd... Zaista nevažno, to je "glazba" koju nikako pametna i visoko inteligentna osoba ne može VOLITI, doslovno ne može.
Ne radi se tu o ukusima nego o neukusu, evo primjerice ja ne volim House ili Techno, ali poštivam house, techno...Cajke ne poštivam, i to je moje pravo.
Ne kažem da nema iznimaka koji su stvarno inteligentni i vole tu "glazbu", ali to su iznimke koje potvrdjuju pravilo, a pravilo je: cajke su za prosječno i ispod prosječno umno i intelektualno (ne)sposobne individue.
Onako za... mesare, vodoinstalatere...i slično. Uz sve duzno poštovanje.
У ширем смислу скоро све је турбо-фолк од Груа до Шемсе, али ипак у ужем, знамо да је то новокомпонована народна музика новијег датума. Пази и Тома је трендсетер што се тиче његове народне музике, дакле и он је нешто ново компоновао, мешао домаће народњаке са шансонама, грчком музиком итд, али он је имао стила, знао је да не скрене у ту смрдљиву септичку јаму турбо-фолка.Ovo je drugi problem, ja sam za diplomski se ubijo naci jasnu definiciju sta su narodnjaci, a sta turbo folk.
U b92 emisiji "sav taj folk" cak Miroslav Ilic spada u turbofolk.
Ocigledno to u Srbiji svako definise kako hoce.