HRVATI "PRISVOJILI" I KOSOVSKU BITKU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Knez Lazar jeste formalno bio podložan kralju Tvrtku zato je Tvrtko poslao svoju vojsku sa Vlatkom Vukotićem na čelu. Tvrtko je bio kralj srednjevekovne bosanske države , sam je imao aspiracije na srpski presto ali i na teritorije dalmacije gde su živeli Hrvati. Njegova porodično poreklo je bilo mešovito i u tom smislu valjda ti budalasti hrvati traže kopču Tvrtkovog hrvatstva.

А Хрватице су свакодневно у Срему на ,,припуштању'' (читај: секси олакшавању) а празником су масовно и у Н.Саду, Београду, ........
Ради се о личном задовољству најчешће али и за ,,продужетак врсте''!
Meni izgleda da se ti hvalis... ti nalazis nesto pohvalno o sebi u ovome... sujeta je velika, izgleda dovoljno velika da pomuti um. Probudi se, nista to ne znaci.

Meni izgleda da se ti hvalis... ti nalazis nesto pohvalno o sebi u ovome... sujeta je velika, izgleda dovoljno velika da pomuti um. Probudi se, nista to ne znaci.
Лупеташ!
Живим на крајњем истоку Србије и не обилазим Срем због Хрватица. Али пише за оне који хоће да прочитају и не млате напамет.

Лупеташ!
Живим на крајњем истоку Србије и не обилазим Срем због Хрватица. Али пише за оне који хоће да прочитају и не млате напамет.
Ne vidim ti lokaciju jer koristim telefon. Ipak to ne menja nista. Ti si se hvalio sa onom pricom i to je pateticno. Nemoj da se uvlacis u svadju sa mnom, to nece zaziveti. Mene to uopste ne zanima, mislim na svadjanje.

Pa sad zavisi koga pitas. Ima sjajnih istoricara poput Milosa Kovica, ali ima naravno i onih drugih poput Dubravke Stojanovic. Kad te velika sila, ili vise njih, smatra vecitim neprijateljem sta god ti radio i kako god se ponasao i onda ako te takvog okupira prvo ce da ti unisti kulturu. Tu ima najvise izdajnika i stranih placenika, ali i korisnih idiota. Posle kulture idu vojska i finansije i privreda. A onda na red dolazi nauka, ali pazi sad od svih naucnih disciplina istorija je ta koja im je vaznija od svih drugih zajedno, sem mozde nuklearne grane, ali to u nasem slucaju ne vazi.... To se moze odnositi na Iran ili Sev. Koreju ukoliko bi doslo do okupacije tih zemalja..
Sve se slazem, ali mene kao gradjanina ili moju decu ne zanimaju pojedinacni istoricari, vec elita koja odredjuje sta je nasa istorija. Ko je kompetentan da kaze ili javno napise " kolega taj i taj gresi tu i tu zbog toga i toga..."
nece gradjani ili politicari valjda da odredjuju ko je kakav naucnik? Da li smeta nesto shvatiti da je bitno pruziti optpor okupaciji preko intelegencije?
Medjutim, ako cela ujdurma placenih politicara, namestaljki, neznanja i nemorala dostigne apsurd u kome se nalazi sadasnja istorija srbije, onda je svako odgovoran, narocito ljudima koji daju zivote da se ocuva ono gde ti zive deca...
Razumes li koliko je to ljigavo i nisko, precutati, neprijateljsku delatnost posle izgubljenih zivota ljudi u istoj stvari?

Tesla je bio pre svega naturalizovani Amerikanac... a to što je rođen u Hrvatskoj ili što ima srpsko poreklo ne znači mnogo... a opet ga Ameri najmanje svojataju (al' njih svakako boli patka, nisu kompleksaši kao Srbi i Hrvati)
kako da ga svojataju kada je Amerika 19. veka i pocetka 20. zemlja migracija i useljenika ?Bitno je ko su ti roditelji i koreni, a ne da li si rodjen u Bostonu Smiljanu ili N.Pazaru.
Tema.U pitanju je neka minorna grupa najekstremnijih medju ekstrmenima kojima ne treba pridavati paznju,katanac na temilicu

А Хрватице су свакодневно у Срему на ,,припуштању'' (читај: секси олакшавању) а празником су масовно и у Н.Саду, Београду, ........
Ради се о личном задовољству најчешће али и за ,,продужетак врсте''!
Tema svakako za Istoriju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back