- Poruka
- 17.686
Nadam se da ces i ispuniti funkciju topovskog mesa.
Nejači, što ti je drugo preostalo sem nada i snova?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da ces i ispuniti funkciju topovskog mesa.
yebiga,da to moze svak,zvali bi i vas...uostalom kinta stima,pitaj "susjeda"..![]()
Evo, kako se i vidi, ja sam na terenu i u akciji po čitav dan, 4k+ postova za nekih 5 mjeseci....
Zli Suniti mira mi ne daju, a tek Siiti, uuuuu......
Jeste, vi i Gruzijci, ne zna se ko su bolji ratnici.
Vasa uza specijalnost je terorisanje porobljene civilne populacije, nije ni cudo da vas angazuju za takve misije.
Onda te zaista previše plaćaju za to što radiš....osim ako to nije neka druga priča....![]()
Evo, kako se i vidi, ja sam na terenu i u akciji po čitav dan, 4k+ postova za nekih 5 mjeseci....
Zli Suniti mira mi ne daju, a tek Siiti, uuuuu......
A zašto bi Dragec bio ponos i dika ići ginuti za ne znam čije interese i
za nebitno koje "tisuće" dolara, ako te izgube tvoja deca, zbog samo jednog nepromišljeno napravljenog koraka....
Osim ako vas osiguravajuća društva ne pokrivaju sa sličnom sumom kao Amere
Onda bi i vredelo poginuti![]()
ko shisha sunite i shiite,pricaj nam malo kakve su afganistanke..![]()
Nejači, što ti je drugo preostalo sem nada i snova?![]()
..NE....sinovac mi tamo..
hahahaha
pa ja sam bre za tebe gospodin covek, prasinaru (ako si uopste u tom iraku, a ne znam sta je pateticnije od to dvoje - biti beznacajni vojnicic ili lagati da si beznacajni vojnicic)
ja bre imam svoj biznis, svoj sam gazda, verovatno mogu da te kupim i prodam desetak puta
a ti delis sobu (sator?) sa jos koliko muskaraca?
rokni se![]()
Ja mislim da će Hrvati uz podršku nato avijacije da naprave avganistanski Bljesak i Oluju i da sve talibane protjeraju. E sad ne znam gdje će talibanske izbjeglice u USA ili u EU?![]()
Yebiga, po forumu se priča da si vječni student kojeg uzdržavaju roditelji.Ako, ako.... biće bolje, gazda, ne daj se.
Šator? Oficiri nisu u šatoru, jado.![]()
U to ime, drugovi, dizem casu i zelim mudzahedinima mnogo, mnogo odranih Hrvata i Hrvatima nesto manje odstreljenih mudzahedina.
Ziveli!
"Želimo da Hrvati štite glavni stožer misije u Afganistanu!"
i pored americkih marinaca,francuskih legionara,njemackih gsg9 specijalaca,ipak su uzeli najbolju i najizprobaniju evropsku soldatesku,Hrvatine..mashala,mnogo smo jaki..![]()
U to ime, drugovi, dizem casu i zelim mudzahedinima mnogo, mnogo odranih Hrvata i Hrvatima nesto manje odstreljenih mudzahedina.
Ziveli!
A izvini ti mora da si u baraci.
Rokni se![]()
da nemam obaveze,sutra..shetash uniformu,cvike na glavushi i motash afganistanke,i svaki dan kapi lova,za nista..![]()
serbien muss sterbien..
Ziveli!
E stvarno, nisam znao da Srbi baš ovoliko zavide Hrvatima dok nisam ovdje došao.
Nevjerojatno.