hrvati postaju topovsko meso u afganistanu

yebiga,da to moze svak,zvali bi i vas...uostalom kinta stima,pitaj "susjeda"..:mrgreen:

A zašto bi Dragec bio ponos i dika ići ginuti za ne znam čije interese i
za nebitno koje "tisuće" dolara, ako te izgube tvoja deca, zbog samo jednog nepromišljeno napravljenog koraka....:sad2:
Osim ako vas osiguravajuća društva ne pokrivaju sa sličnom sumom kao Amere:zper:
Onda bi i vredelo poginuti:neutral:

A zašto bi Dragec bio ponos i dika ići ginuti za ne znam čije interese i
za nebitno koje "tisuće" dolara, ako te izgube tvoja deca, zbog samo jednog nepromišljeno napravljenog koraka....:sad2:
Osim ako vas osiguravajuća društva ne pokrivaju sa sličnom sumom kao Amere:zper:
Onda bi i vredelo poginuti:neutral:

pa nije sve ni u sholdama,leba ti.avantura,sele..avantura.ali ti si zemsko,pa nerazumish te porive..

Nejači, što ti je drugo preostalo sem nada i snova? :mazi:

hahahaha
pa ja sam bre za tebe gospodin covek, prasinaru (ako si uopste u tom iraku, a ne znam sta je pateticnije od to dvoje - biti beznacajni vojnicic ili lagati da si beznacajni vojnicic)
ja bre imam svoj biznis, svoj sam gazda, verovatno mogu da te kupim i prodam desetak puta
a ti delis sobu (sator?) sa jos koliko muskaraca?
rokni se :ok:

hahahaha
pa ja sam bre za tebe gospodin covek, prasinaru (ako si uopste u tom iraku, a ne znam sta je pateticnije od to dvoje - biti beznacajni vojnicic ili lagati da si beznacajni vojnicic)
ja bre imam svoj biznis, svoj sam gazda, verovatno mogu da te kupim i prodam desetak puta
a ti delis sobu (sator?) sa jos koliko muskaraca?
rokni se :ok:

Yebiga, po forumu se priča da si vječni student kojeg uzdržavaju roditelji. :lol: Ako, ako.... biće bolje, gazda, ne daj se.

Šator? Oficiri nisu u šatoru, jado. :lol:

"Želimo da Hrvati štite glavni stožer misije u Afganistanu!"

i pored americkih marinaca,francuskih legionara,njemackih gsg9 specijalaca,ipak su uzeli najbolju i najizprobaniju evropsku soldatesku,Hrvatine..mashala,mnogo smo jaki.. :mrgreen:

Soldatesku? Hrvatine? Hahahahaha, to je bre najjeftiniji ološ da se narane talibani, pa guraju dok ima ;)

Poslednja izmena:

Back