HRVATI:Mi ne dajemo sopstvenu teritoriju zarad Evropskih integracija kao Srbija

Pa naravno da neće.
Mislio sam da smo se već razjasnili.
Meni je jasno na kojoj je on strani, i to je savršeno logično.
Ja samo kažem da ga ja (kao Srbin) sigurno neću hvaliti i ovdje na forumu mu slati '':ok: :heart: :brus:'' zato što je nekom pomogao, a sa druge strane neke ubio.

Ok... Ja ga hvalim prvenstveno kao čovek, a samo kao Srbin izbegavam da nastupam. Ipak smo svi mi najpre ljudi, a nacionalnost, narodnost, boja kože i sl. za mene su samo nijanse...

pa falu im pare da vrate ti dugovi pa da nocu mirno spavaju a ne da se ponasaju ko smrtno ranjene zveri i da sve oko sebe ubijaju
..a bre..Milune...ti si pravi Gedžo..ne kuzis ti belosvetsku politiku..ti si pošen čoek...ameri su ti..od zla oca i jos gore matere...genetski otpad..engliza..a ipak..drmaju svetom..džaba tebi i meni sto smo plemenitog roda...

AAHHAAA ;)

http://www.index.hr/vijesti/clanak/miskovicu-nije-dopusteno-ulagati-u-hrvatsku/406929.aspx

MiskovicEMportalcoyu.jpg

Miškoviću nije dopušteno ulagati u Hrvatsku?

Antisrpski fanatizam. Neizlečiva bolest! :P

Lik nije ponudio dovoljno love :)

Domaće trvtke natjecale su se sa stranim i - pobjedile. Najviše je za Zagrepčanku, što je bilo veliko iznenađenje mnogima - ponudio Radićev IGH, čak 46 milijuna i 620 tisuća eura i tako ponovno pred nosom oteo priliku najbogatijem srpskom tajkunu, Miroslavu Miškoviću da napokon uđe na hrvatsko tržište! Delta, odnosno - United Europe ponudilo je 36 milijuna i 200 tisuća eura i to nije bilo dovoljno.

Izvor: http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/miskovicu-ispred-nosa-zagrepcanku-oteo-igh.html

Tako je. Sto ustaski um smisli to ne moze 10 Srbina :D
..ako mogu jednu.malu opasku..nisam ustasa..nikad se nisam tako izjasnjavao niti pordzavao tu ideologiju..samo zato sto smo se prvi puta na forumu..malo "kucali"..necu te prijavit....modu za uvredu...volio bih ..ako se ubuduce budemo "kucali"..da me tako vise ne deklariraš...

Back