NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.131
Ma možda oni i shvataju. Ali, zašto bi se odricali prihoda?[/QUOTE]
Zato sto im te "prihode" odredjuju drugi a ne oni![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće valjda protiv Hrvata...?
..kad su odlazili .. u Srbiju..nije htio otici s njima..htio je ostati..i dočekati mirnu reintegraciju..jedan carinik..iz Bobote..je svjedok svemu...(odosmo malo od teme daleko)
A što su mu ovi naši ubili sina? Je l se zna? Da nije neko navodno izdajništvo?
..kad su odlazili .. u Srbiju..nije htio otici s njima..htio je ostati..i dočekati mirnu reintegraciju..jedan carinik..iz Bobote..je svjedok svemu...
Pa naravno da neće.
Mislio sam da smo se već razjasnili.
Meni je jasno na kojoj je on strani, i to je savršeno logično.
Ja samo kažem da ga ja (kao Srbin) sigurno neću hvaliti i ovdje na forumu mu slati ''![]()
![]()
'' zato što je nekom pomogao, a sa druge strane neke ubio.
Ok... Ja ga hvalim prvenstveno kao čovek, a samo kao Srbin izbegavam da nastupam. Ipak smo svi mi najpre ljudi, a nacionalnost, narodnost, boja kože i sl. za mene su samo nijanse...
Bitno je da ih ima, a ne ko ih određuje. Mislim na državne prihode - porezi, doprinosi, tako to...
..ne razumijem.."preteče"..ne znam sta znaci..Pa kako ti preteče?
Nijanse zbog kojih se međusobno ubijamo, ne želimo zajedno da živimo itd.
Ipak smo svi mi najpre ljudi, a nacionalnost, narodnost, boja kože i sl. za mene su samo nijanse...
..ne razumijem.."preteče"..ne znam sta znaci..
Bitno je da ih ima, a ne ko ih određuje. Mislim na državne prihode - porezi, doprinosi, tako to...
Mnogo je bitnije koliki su ti izdaci![]()
Da su svi ko ja, ne bi tako bilo... Al, šta ćeš...
..dvaput..ranjen...jednom od mojih...drugi put od tvojih...Preteći=preživjeti.
E j.bt, jesi li i ti to sad pacifista?![]()
Ovo ima veze sa zdravim razumom.
Vi ste me uvjerili da nije previše pametno biti pacifist.....
To je tačno.
Ali otkud tebi zdrav razum?
.jel ti znas da su ameri najzaduzenija drzava na svijetu..i sta im fali..![]()
..a bre..Milune...ti si pravi Gedžo..ne kuzis ti belosvetsku politiku..ti si pošen čoek...ameri su ti..od zla oca i jos gore matere...genetski otpad..engliza..a ipak..drmaju svetom..džaba tebi i meni sto smo plemenitog roda...pa falu im pare da vrate ti dugovi pa da nocu mirno spavaju a ne da se ponasaju ko smrtno ranjene zveri i da sve oko sebe ubijaju
AAHHAAA
http://www.index.hr/vijesti/clanak/miskovicu-nije-dopusteno-ulagati-u-hrvatsku/406929.aspx
![]()
Miškoviću nije dopušteno ulagati u Hrvatsku?
Antisrpski fanatizam. Neizlečiva bolest!![]()
Domaće trvtke natjecale su se sa stranim i - pobjedile. Najviše je za Zagrepčanku, što je bilo veliko iznenađenje mnogima - ponudio Radićev IGH, čak 46 milijuna i 620 tisuća eura i tako ponovno pred nosom oteo priliku najbogatijem srpskom tajkunu, Miroslavu Miškoviću da napokon uđe na hrvatsko tržište! Delta, odnosno - United Europe ponudilo je 36 milijuna i 200 tisuća eura i to nije bilo dovoljno.
Lik nije ponudio dovoljno love
Izvor: http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/miskovicu-ispred-nosa-zagrepcanku-oteo-igh.html
..ako mogu jednu.malu opasku..nisam ustasa..nikad se nisam tako izjasnjavao niti pordzavao tu ideologiju..samo zato sto smo se prvi puta na forumu..malo "kucali"..necu te prijavit....modu za uvredu...volio bih ..ako se ubuduce budemo "kucali"..da me tako vise ne deklariraš...Tako je. Sto ustaski um smisli to ne moze 10 Srbina![]()